Gość: sava IP: *.e-wro.net.pl 26.07.12, 07:57 Kto już wrócił z Jacarandy Club - Itaka wylot z Wrocławia? Jak wygląda ostatni dzień przed wylotem do Wrocławia? Czy można jeszcze przebywać w pokoju? jak z jedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 26.07.12, 13:42 Też jestem zainteresowany opiniami podróżnych którzy byli w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wakacje Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 27.07.12, 12:49 podbijam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: willi Re: jacaranda club IP: *.creativeteam.com.pl 27.07.12, 13:16 Byłem rok temu. Do godziny 12 po południu trzeba było opuścić pokój. All inclusive dostępne aż do wyjazdu. Walizki zostawione na recepcji. Spędziliśmy cały dzień na basenach i plaży. Wieczorem można było skorzystać z prysznicy w ichniejszym spa. Wyjazd z hotelu był o 1 w nocy. Można było też dokupić dobę, nie jestem pewien ale chyba kosztowało to 50 euro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: jacaranda club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.12, 14:36 Rok temu wylot był w godzinach wieczornych, traciliśmy jedną dobę w porównaniu z lecącymi np. do Gdańska czy Katowic. W pokoju byliśmy więc do samego końca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 30.07.12, 17:27 A jak wrażenia z pobytu ??proszę o opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: jacaranda club IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.12, 14:15 jak czytałam opinie na forum, to włos mi się na głowie jeżył i bałam się, że mąż się ze mną rozwiedzie ;) na miejscu się okazało, że wszystko ok. Dla nas były to super wakacje. Hotel w porządku, jedzenie też (moje dzieci z największym apetytem jadły pizzę i kebab w beach barze), animacje dla dzieci bardzo fajne, na basenach ratownicy, którzy nie tylko udawali, że pracują, sama wiele razy byłam świadkiem jak interweniowali. Nie byliśmy nastawieni na zwiedzanie, byliśmy tylko na jednej wycieczce statkiem i w centrum złota i skór. Wróciliśmy zadowoleni. Gdyby jakieś szczegółowe pytania - zadawaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 11.08.12, 14:21 Wróciliśmy 2 dni temu z Jacaranda było cudownie,czysto animatorka z Itaki Kasia rewelka!POLECAMY ten hotel.Przepiękny ogród gdzie mieszczą się bungalowy.Jedzenie przepyszne dużo i urozmaicone.Niestety obłożenie Rosjan w 95% zresztą wszędzie w hotelach tak jest :/Wakacje udane w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: jacaranda club IP: *.e-wro.net.pl 11.08.12, 17:32 Lecimy 12 września z Wrocławia. Z powrotem, wyjazd z hotelu wieczorem.Czy możemy zostać w pokoju, ( jak było u Państwa?) do której godziny, a co z jedzeniem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 12.08.12, 16:47 Doba hotelowa kończy sie o 12 trzeba opuścić pokój do tej godziny.Jest możliwość dokupienia kolejnej doby ale to trochę drogo a i tak z pokoju nie korzystaliśmy.Mieliśmy odjazd z hotelu o 0,30 a o 12 po południu opuściliśmy pokój opaski zostawiają do końca także można korzystać do woli z basenów i itp.Byliśmy do wieczora na basenach wieczorem są organizowane dyskoteki i koncert także jest co robić.Przebieralnia jest przy recepcji prysznice też.Będziecie zadowoleni my tez jechaliśmy z obawami ale było super!!Animatorka Kasia z Itaki super jak macie małe dzieci będą zadowolone!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: jacaranda club IP: *.e-wro.net.pl 12.08.12, 19:03 Jeżeli opaski zostają do końca to można korzystać z obiadu i kolacji? Czy tylko z basenów? Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 13.08.12, 18:14 Wszystko jest do dyspozycji gości do samego wyjazdu!Czyli obiad kolacja itp jest do samego końca udostępniane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sava Re: jacaranda club IP: *.e-wro.net.pl 14.08.12, 06:48 Serdeczne dzięki za informacje. Pozdrawiam. Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
demolkaikoza Re: jacaranda club 17.08.12, 10:59 Witam serdecznie, My lecimy z 20-sto miesięcznym synkiem 12/09 z Warszawy. Proszę o informację na temat stanu pokoi w bungalowach. W których bungalowach najlepiej być zakwaterowanym? Chodzi mi o to, zeby nie było głośno w nocy, ze względu na dziecko. Czy w restauracji dostępne jest jakieś specjalne menu dla dzieci? Pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: jacaranda club IP: *.gl.digi.pl 17.08.12, 14:01 Bungalowy są oddalone od "sceny" także nie powinno być głośno.Myśmy byli patrząc od strony morza całkiem po prawej stronie pokoje są ok!czysto schludnie ale i tak większość czasu siedzieliśmy na basenach albo na plaży.Na stołówce są specjalne foteliki dla dzieci a co do jedzenia to nie wiemy ale chyba było dla dzieci bo widzieliśmy rodziny z takimi małymi bobasami :)Proponuje basen mały przy tukan klubie synek będzie zadowolony!!!!!My jesteśmy zadowoleni byliśmy z córką 7 lat Odpowiedz Link Zgłoś
demolkaikoza Re: jacaranda club 21.08.12, 14:33 Dziękuję za odpowiedź :) Czy możesz mi napisać czy w pobliżu znajduje się jakaś wypożyczalnia samochodów, czy trzeba jechać do Belek? Jak ze sklepami? Odpowiedz Link Zgłoś