Dodaj do ulubionych

Turcja z ITAKĄ- polecacie???

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 22:04
zastanawiamy sie nad wyjazdem do Turcji, mamy dwie wątpliwości czy mozna
jechać i warto z biurem ITAKA i gdzie Side czy Oludeniz?
dzieki za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: ron5 Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: 217.131.191.* 29.06.04, 22:14
      Jestesmy z Itaka w oludenız ı jest wspanıale.Lot MNG punktualnıe,mamy nadzıeje
      ze powrot tez.Pogoda ı hotel Belcekız super.W oludenız 95 % anglıcy,klımat
      komercyjny a nıe turecko-egzotyczny.Jest duzo mozlıwoscı wycıeczek.W razıe
      pytan pısz jutro o tej porze odpowıem.
      • Gość: madziara Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.telprojekt.pl 03.07.04, 20:02
        zastanawiam się nad wyjazdem do Oludeniz będę wdzięczna za wszelkie info, w
        szczególności chodziłoby mi, co warto zwiedzić w tym rejonie, jakie są ceny i
        czy Turcy - kupcy są tak bardzo nachalni jak się słyszy czasami
      • Gość: madziara Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.telprojekt.pl 03.07.04, 20:02
        zastanawiam się nad wyjazdem do Oludeniz będę wdzięczna za wszelkie info, w
        szczególności chodziłoby mi, co warto zwiedzić w tym rejonie, jakie są ceny i
        czy Turcy - kupcy są tak bardzo nachalni jak się słyszy czasami
        • Gość: ron5 Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 20:52
          Już (niestety) wróciłem.Polecam Turcję,jestem naprawdę pod wrażeniem.
          Turcy nie są nachalni.Zapraszają do lokali i sklepów,mówisz dziękuję i po
          wszystkim.
          Można popłynąć z Oludeniz statkiem na cały dzień,na piękną wycieczkę po
          wybrzeżu,z przerwami na lunch i kąpiele.Byliśmy też w wąwozie Saklikent,na
          wyspie żółwi (delta rzeki Dalyan) i w miejscowości Patara z ruinami greckiego
          portu.Więcej nie daliśmy rady bo byliśmy z 2 dzieci w tym córeczka 11
          miesięcy.Ogólnie jest super,wszystko sprawnie działa
          (transport,bankomaty,telefony,itp) a w dodatku jest dużo taniej niż w Grecji a
          milej.Chcę jeszcze raz w tym roku polecieć, chociaż na tydzień.Pozdrawiam.
          • Gość: Mila I Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 11:19
            Czy byłeś z Itaką, w jakim hotelu (pokoje, wyżywienie),czy rezydenci są w
            porządku i czy miałeś w cenie pobytu wycieczkę na Rodos. Jeśli tak, to czy nie
            było problemów z jej realizacją?
            • Gość: ron5 Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.07.04, 02:52
              Byłem z Itaką,hotel Belcekiz w Oludeniz.Pokoje są czyste,trochę małe jak na
              naszą rodzinę,ale nie ma w tym hotelu pokoi rodzinnych.Jedzenie
              znakomite,kuchnia międzynarodowa i lokalna w b.dobrym wydaniu.Rezydenci nie
              byli mi potrzebni i niewiele mogę powiedzieć,dojazd do i z hotelu na lotnisko
              był zorganizowany bez zastrzeżeń.Wycieczka na Rodos jest jak najbardziej
              wykonalna,tylko trzeba wyjechać z hotelu około 5 rano,powrót wieczorem.Ja nie
              miałem w cenie,ale byli ludzie,którzy mieli i nie było żadnych problemów.
              • Gość: Mila I Re: Turcja z ITAKĄ- polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 12:42
                Wielkie dzięki za informacje. Ja jadę do hotelu Artemisia. Może słyszałeś
                jakieś opinie o tym hotelu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka