Dodaj do ulubionych

Podróż Poślubna

11.07.04, 16:14
We wrzesniu wybieramy sie w podróż poslubną i chcemy wybrać sie do Turcji
.Ktora czesc jest piekniejsza i co mozecie nam polecic( zaproponujcie miejsce
i moze hotel w ktorym byliscie)?
Jesli chodzi o przewoźnikow to zastanawiamy sie nad miedzy Triadą a Scan
Holidays? Chcemy równiez troszke pozwiedzać.
Czekam na odzew
Pozdrawiam i milego dnia zycze
Zabolek
Obserwuj wątek
    • Gość: peloponez pozdrowienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.04, 16:23
      mam nadzieję że ktoś się odezwie. ja chcę jechać z chłopakiem w sierpniu i też
      liczę na to że ktoś poleci jakiś fajny hotel. nie wahasz się lecieć z triadą?
      są tak sprzeczne opinie na temat tego biura, że nie wiem co myśleć. pa
    • Gość: gonia Re: Podróż Poślubna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 21:50
      My tez wybieramy sie do Turcji w podroz poslubna:-) tyle tylko ze w sierpniu.
      Jedziemy ze Scan Holiday do hotelu Miray Kleopatra. Czytalam same pozytywne
      opinie o tym hotelu, a biuro polecili nam znajomi. Pozdrawiam!
      • Gość: ruf Re: Podróż Poślubna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.04, 13:33
        nie bede przynudzal.....ale tez jedziemy w podroz :)) po slubie :)), jedziemy z
        Axlem szczecinksim do Fethiye, az strach ile o nich odrych opinii na forum :))

pozdrawiam mocno malzonkow wszystkich :)
        udanych wakacji
        r.
        • romilka AXEL-Podróż Poślubna 05.08.04, 15:33
          bylismy tam gdzie wy i z tym biurem.hotel grand vizon przy plaży calis.było
          super!!super podrózz poslubna mielismy.szczesliwi!!polecamy.musicie koniecznie
          pojechac do Olu Deniz.najpierw busikiem do Fetieh a potem busikiem do Olu Deniz
          i idzcie na płatna plaze -polecam!!pijcie duzo wody i kochajcie sie do woli!!
    • Gość: artec Re: Podróż Poślubna IP: 212.33.71.* 02.08.04, 12:23
      Mysle, ze z wyjazdu z Rego-Bis Turcja 2 w 1 bylibyscie zadowoleni. Wlasnie
      wrocilem. Oczywiscie zawsze mozna sie do czegos przyczepic, ale jesli
      rozwazacie Triade to Rego Bis moge na 100% polecic. Hotel nadaje sie na podroz
      poslubna ;) jest niezle. A objazd jest krotszy niz w Triadzie, wiec mniej
      meczacy. Zobaczycie Troje, Efez, Pamukkale i Istambul.

Art
    • romilka Podróż Poślubna-byłam w Turcji 05.08.04, 15:29
      Bylismy z mezem w podrózy poslubnej w CAlis -Fethiye.hotel grand Vizon.było
      super, do plazy blisko,fajna obsługa,jedzenie super.biuro podrózy axel-
      tur.polecam tez Olu Deniz na podróz poslubna(boska plaza i woda-raj na ziemi)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka