Dodaj do ulubionych

Paradise Side Beach - Itaka

IP: *.ghnet.pl 07.01.13, 00:47
Witajcie,
mam ogromną prośbę o więcej opinii odnośnie tego hotelu, zwłaszcza od osób, które tam były w 2012 r.
Mamy jechać w lipcu na 2 tyg, dzieci 6 i 8 lat z Itaką z którą nigdy nie jeździliśmy.
Martwi mnie brak klimy w restauracji - czy da się wytrzymać? Byliśmy w Paloma Grida końcem czerwca i bez klimy sobie nie wyobrażam... jedliśmy tylko w środku bo kapało do talerzy.
Mini klub: czy zostawialiście dzieci same? Bo na zdjęciach widzę że odległość od basenów do miniklubu jest spora i dzieci same mogą nie wrócić... jaka była polska opieka? Czy dzieci w wieku 8 i 6 nie będą się nudzić?
Najbardziej mnie martwi basen. Jak szczerze wygląda sprawa z leżakami w pobliżu zjeżdżalni? bo dzieci z wody mogą nie wychodzić, więc pasuje w pobliżu zjeżdżalni a to sezon (lipiec).
Ja biegam rano, więc przy okazji rezerwować mogę, ale nie zamierzam biegać o 4 rano:)
Napiszcie proszę, jeśli pamiętacie, Wasze opinie. Wiem, że było to już na forum ale niewiele mi to pomogło.
Bardzo dziękuję i mogę zrewanżować się opiniami o Paloma Grida - super!
Club Grand Aqua - fantastycznie!
Dziękuję bardzo za pomoc!
mia
Obserwuj wątek
    • Gość: zuz Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 16:29
      Witam,
      byliśmy we wrześniu 2012.
      W restauracji rzeczywiście było gorąco.
      Mini club jest tuż obok restauracji właśnie.
      Dziecka nie zostawialiśmy, bo właściwie nie było z kim - podczas naszego pobytu nie było już polskich animatorek.
      Przy basenie tłok - leżaki rezerwowane od wczesnych godzin porannych - od jak wczesnych? nie wiem, woleliśmy leżaki między basenem i plażą.
      Pod koniec naszego pobytu (II połowa września) - przy basenie mnóstwo wolnych leżaków, ale za to na trawie pozajmowane. Wtedy mało było już rodzin z dziećmi, za to coraz więcej Niemców w podeszłym wieku.
      Ogólnie byliśmy zadowoleni, ale rzeczywiście nie wyobrażam sobie posiłków w restauracji bez klimatyzacji.
      W razie wątpliwości - proszę pytać.
      • Gość: mia Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.centertel.pl 07.01.13, 16:53
        Witaj,
        bardzo dziękuję za opinię,
        mam pytanie czy chociaż miniclub był klimatyzowany, żeby dziecko troszkę odpoczęło od upału? Czy dobrze widzę, że miniclub jest obok placu zabaw? Jaka to może być odległość od basenu? Itaka twierdzi, że restauracja ma klimatyzację centralną a ludzie piszą, że nie ma w ogóle. Rozumiem, że miejsc w środku nie ma tylko siedzi się na zewnątrz? A w środku nie ma nawet nadmuchów zimnych przy wejściach? Bo jeśli tak to kicha:( nie wyobrażam sobie. To nie rozumiem zachwytów nad jedzeniem - przecież wszystko płynie w takiej temp:(
        My końcem czerwca w Belku mieliśmy codziennie 38-39 stopni w cieniu więc z restauracji klimatyzowanej to wychodzić się nie chciało.
        Aha a animacje wieczorne są na scenie przy basenie, tak? Coś się jeszcze fajnego dzieje wieczorami? Np muzyka na żywo, pokazy na plaży itp?
        Czy oprócz baru przy basenie i na plaży jest jeszcze gdzieś bar, żeby wieczorem usiąść, pogadać, posłuchać muzyki?
        Jak masz jakieś dodatkowe informacje to będę wdzięczna,
        pozdrawiam,
        mia
      • Gość: Antala Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 12.05.13, 23:20
        krótko mówiąc - zamówiliście hotel, o którym już widzieliście, że nie wszystko Wam odpowiada. Dobre rady już nic nie pomogą, klimy nie włączą... Ale - mimo wszystko, miłego pobytu. :)
        • Gość: Iwona Paradise Side Beach-pytanie oklimatyzację IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.12.14, 20:17
          Witam, bardzo proszę o informację czy klimatyzacja w pokoju jest sterowana indywidualnie czy centralnie?
          • ganiec Re: Paradise Side Beach-pytanie oklimatyzację 26.12.14, 08:35
            Indywidualnie.
    • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 07.01.13, 20:30
      I ja również dołączam się do prośby :) Mam rezerwacje od 19 czerwca do 3 lipca.
      • Gość: zuz Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.13, 00:14
        Ależ proszę uprzejmie:) Sama w zeszłym roku szukałam podobnych informacji:)
        No to zaczynamy:
        - tak, miniclub jest obok placu zabaw i bordzika, wszystko ogrodzone, zamykane- około 100 od dużego basenu (może odrobinę mniej)
        - chyba jest klimatyzowany, ale nie dam sobie ręki obciąć:)
        - w miniclubie jest też restauracja dla dzieci - sąsiaduje z restauracją główną
        - no właśnie - restauracja główna - ja widziałam tylko wiatraki pod sufitem - klimatyzacji brak.
        Restauracja główna znajduje sie na rogu jednego z budynków - są do niej dwa wejścia. Obok tych wejść na zewnątrz rozstawione są grille i stanowiska dla kucharzy i oczywiście stoliki.
        Ściany restauracji to wielkie przeszkolne szyby - suwane - więc pod koniec pobytu (druga połowa września) udało nam się kilka razy usiąść przy stoliku w środku (tak, są stoliki w środku:)), ale tylko dlatego, że tam po prostu był cudowny przeciąg:)
        Jedzeie rzeczywiście jest świetne - tu nikt nie przesadza:)
        W czwartki - gala dinner - stoliki i grille rozstawione dodatkowo na trawie, w środku rzeźby lodowe, a na nich desery (pycha) - widok imponujący.
        We wtorki - wieczór turecki - też dodatkowe grille i stoliki, wielbłądy, lody tureckie i podawane po turecku:)
        Na przeciwko restauracji głównej - pizzeria - dobra pizza w porze kolacji.
        W ciągu dnia na obiad można iść do snack baru obok basenu (i tu niespodzianka -pomieszczenie klimatyzowane:) W godzinach wieczornych jest tam też otwary bar, można obejrzeć mecz.
        Duży bar przy basenie, obok sceny (tam są codziennie pokazy, występy itd>)
        Jest też dyskoteka, ale tu nie pomogę, byłam raz na spotkaniu organizacyjnym z rezydentem.
        Raz w tygodniu impreza na plaży - szefostwo podpala ustawioną nazwę hotelu - gorąco, ale fajnie. Potem każdy gość hotelowy dostaje balonik z doczepionym zimnym ogniem, odpalamy i na trzy cztery puszczamy w niebo - bardzo fajny widok.
        Raz w tygodniu po występach wino musujące leje sie stumieniami:) po wieży ustawionej z kieliszków, z jednoczesnym wyświetlaniem na wielkim telebimie zdjęć gości, wykonanych przez fotografa hotelowego (płatne). Potem kilku, kilkunato minutowy pokaz sztucznych ogni.
        uf, rozpisałam się, ale oczywiście służę pomocą.
        Też w zeszłym roku szukałam informacji, bo jechałam z 5 letnią córką.
        pozdrawiam
        • Gość: mia Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.ghnet.pl 08.01.13, 09:58
          Bardzo dziękuję za dokładne informacje,
          trochę mnie uspokoiły,
          może odezwie się jeszcze ktoś kto oddawał dziecko do miniclubu - jakie wrażenia?
          I ktoś kto rano był zmuszony "walczyć" o leżaki przy basenie?
          Ja zawsze jak biegam o 7.00-7.30 to spokojnie coś znajduję, rezerwuję 2 leżaczki w drodze powrotnej i o 9.00 rodzinka ma jak znalazł. A tu to nie wiem co będzie...
          A jak chodziliśmy rano na plażę to w godz. południowych jak wyłączają zjeżdżalnie to zwalniają się leżaki i wtedy przenosimy się z dzieciakami.
          Swoją drogą przegięciem jest też zabieranie leżaków np 4-5 szt dla rodzinki 3 osobowej bo przecież rzeczy, ciuchy, dmuchańce też muszą leżakować:(
          Niestety rezerwacja leżaków nie jest winą gości hotelowych - bo robią to wszystkie nacje jak są do tego zmuszone. W hotelach gdzie jest dużo leżaków i jest sporo basenów ten problem nie istnieje! Tam chodziliśmy po śniadaniu lub w południe i zawsze było sporo miejsca a jak biegałam rano to nad basenem nie było nikogo, tylko zaspana obsługa:)
          Napiszcie jeszcze coś o tym hotelu bo fajnie się czyta:)
          Aha a lody są cały dzień dla dzieci? W jednym, konkretnym miejscu?
          Dzięki wielkie!
          mia
          • Gość: alice Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.Netcominternet.pl 08.01.13, 19:17
            Więc tak: jeśli biegasz w tych godzinach, to spokojnie zarezerwujesz leżaki przy basenie, po 8 już nie ma takiej opcji (sezon wakacyjny). I to jest jedyny minus tego hotelu. Klimy w restauracji nie ma tylko jak już wcześniej czytałaś w mniejszym barze. Mnie osobiście brak klimy nie przeszkadza, owszem jest gorąco, ale cóż to riwiera turecka, więc nie myśl o tym. Lody są cały dzień z jakimiś przerwami ( nie pamiętam), ale też o tym nie myśl. Więc tak: rezerwuj, nie zastanawiaj się to najlepszy hotel w jakim byłam. Drobne mankamenty zrekompensuje Ci jedzenie, super animacje, duże pokoje, duża plaża, materace na leżakach, alkohol nie byle jaki, różne wieczory tematyczne Jednym słowem: musisz tam być. Już Ci zazdroszczę.
            • Gość: mia Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.ghnet.pl 08.01.13, 21:41
              Droga Alice,
              bardzo Ci dziękuję - dokładnie sprecyzowałaś moje lęki (Twoje: "ale o tym nie myśl" :)),
              nawet dziś rozmawialiśmy o tym z mężem; sedno sprawy: jeśli w tym hotelu nie ma klimy w restauracji, o leżaki trzeba walczyć, zjeżdżalnie dość małe, b. mały amfiteatr do animacji (w porównaniu z np Palomą Gridą, Grand Aqua, Caribbeanem, Aquamarine) to DLACZEGO ten hotel ma takie wysokie noty?? Może ludzie nie mają porównania mówię... albo jest tam coś o czym nie wiemy??
              To nie jest tak, że wybrzydzam ale kurcze trochę już jeździliśmy, mamy porównanie i zwyczajnie nie chcę słabo trafić...
              Po raz pierwszy nie jestem pewna swojego wyboru:(
              Teraz trzymają nas tam jedynie polskie animacje i jedzonko. Droga Alice, pomóż:)
              Dlaczego wróciłabyś tam??
              dziękuję bardzo!
              mia
              • Gość: alice Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.Netcominternet.pl 09.01.13, 17:47
                Te trudności z leżakami to faktycznie fatalna sprawa. Ale weź pod uwagę, że to jest wioska wakacyjna, więc ludzi jest masę. Tam są leżaki wszędzie: przy basenie trzy rzędy z dwóch stron, jeden z następnych dwóch. Są leżaki na trawniku między basenem a plażą, bodajże po trzy rzędy. Mimo to jednak mało, ale więcej nie upchną. A ta rezerwacja leżaków(rzucanie ręczników i gazet od rana) to już kultura narodowości. Jeszcze jedno:odległość między basenem a plażą to może 10-15metrów. Dzieci będą chciały raz morze, raz basen, więc i tak będziesz biegać to tu to tam. My nawet nie zawsze leżeliśmy na leżakach, tylko prosto do morza, do basenu, do pokoju, do baru na drinka itp. Tak to wygląda. Amfiteatr do animacji może i mały, ale animacje super( poza zespołem na żywo). Panie animatorki Ola i Asia super. Jeszcze jedno: koleżanka była przy tej samej plaży z TUI , hotel Blue waters ......?.Bardzo zadowolona. Aha, czy dzieci umieją pływać, bo jest ostre wejście do wody.
    • Gość: Nikki Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.02.13, 10:50
      Mam rezerwację w tym hotelu na przełomie lipca i sierpnia i super się czyta pozytywne opinie :) Mam pytanko dotyczące zjeżdżalni - czy 5-cio letnie dziecko będzie mogło zjeżdżać na nich samo, czy raczej tylko z rodzicem?
      • Gość: Yanek 36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.13, 09:51
        Witam,
        Leci ktoś do tego hotelu 20.07 z Warszawy ?
      • Gość: Wojtek Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.sochocin.net 12.05.13, 22:29
        No to lecimy w jednym terminie... A skąd lecisz? Ja z Warszawy 27 lipca.....
      • Gość: mariusziizabel Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetia.net.pl 01.06.13, 13:56
        Mamy rezerwację od 20.07 do 01.08 z Katowic. 2 dzieci (chłopak 9 lat i dziewczynka 2,5). Do zobaczenia?
        • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 01.06.13, 14:37
          Ja mam rezerwacje 19.06 - 03.07 więc wrócę przed Waszym wyjazdem i mam nadzieje, że wrażenia którymi się podzielę będą pozytywne :)
        • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.13, 07:46
          Hej hej my będziemy w tym hotelu od 20.07 do 03.08 z dwójką dziewczynek w wieku 11lat. Wylot z Warszawy
          • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.13, 08:03
            I jeszcze jedno, czy zjeżdżalnie są otwarte tylko w określonych godzinach ?
            • Gość: marta.jg Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.box3.pl 17.06.13, 07:38
              Tak, zjeżdżalnie sa otwarte w określonych godzinach, nie jestem na 100% pewna, ale zdaje się że 10-12 i 15-17.
              • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.13, 20:48
                Hej a jakie wycieczki polecasz ? I czy od rezydenta czy z lokalnego biura ?
                • Gość: marta.jg Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.box3.pl 21.06.13, 07:51
                  My skorzystaliśmy tylko z jednej wycieczki, popłynęliśmy pirackim statkiem do centrum Side - wycieczkę kupiliśmy u gościa na plaży (BABA- BOAT) i była ze 3 razy tańsza niż u rezydenta, a organizacja bez zastrzeżeń. Z tym szczegółem, że lokalsi organizaują wycieczki albo dla grup niemieckich albo rosyjskich, tzn. prowadzą wtedy program i mają przewodnika w tym określonym języku. Może są lokalne biura które mają coś skierowane do Polaków, ale nie interesowaliśmy się tym. Z kolei znajomy korzystał z tureckiej laźni, hammam i cena w hotelu była dużo wyższa niż cena takiej usługi na wyjeździe organizowana przez Itakę. Generalnie radzę rozeznać się w cenach i wtedy podjąć decyzję. No i koniecznie bierzcie walutę w euro! Duzo korzystniejszy przelicznik.
                  • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.13, 07:33
                    Dzięki za info i jeszcze jedno czy klimatyzacja w pokojach jest sterowana indywidualnie i dobrze działająca ?
                    • Gość: marta.jg Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 22.06.13, 19:11
                      Jest sterowana indywidualnie, my w maju nie mieliśmy jej włączonej przez cały czas, ale na tyle na ile korzystaliśmy to działała dobrze.
                      • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 07:45
                        Dzięki reszta "wyjdzie w praniu" :):):)
                        • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 09:03
                          Ostatnie (mam nadzieję :)) pytanie, czy jest w hotelu łaźnia turecka ? I ile ewentualnie kosztuję ?
                          Pozdr

• Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.13, 13:36
                            A jednak coś się przypomniało :) a jakie były dostępne alkohole w barach ?
                            • Gość: mariusziiza Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetia.net.pl 24.06.13, 21:24
                              dobre pytanko! Janek, wygląda na to , że spotkamy się w autobusie z lotniska do hotelu :) Też jesteśmy od 20. 07, ale z Katowic. a wracając do pytania, to jak będą lali Grant'sa to bedzie OK :)
                              • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 08:41
                                A o której MariusziIza macie wlot z Katowic ? Bo my z Wawy jak na razie mamy o 6:00 :) Jak nie w autobusie to ma miejscu się "złapiemy" najłatwiej po dzieciach się rozpoznać :):):)

• Gość: mariusziiza Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetia.net.pl 25.06.13, 11:14
                                  wylot mamy o 13, więc na miejscu się spotkamy (oprowadzicie nas po ośrodku :) ), mamy 2,5 letnią Marysię i 9-letnigo Oskara, no i my po 18-cie lat ( z "małym" hakiem )
                                  • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.13, 19:40
                                    A u nas dwie córki po 11 lat (bliźniaczki:)) a my też po 18....... na jedną stronę :):):):)
                                    Damy radę
    • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 07.04.13, 15:46
      ....a z Lublina 19 czerwca ktoś się wybiera do tego hotelu. Wylot o 21.25.
      • Gość: Yanek36 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.13, 19:51
        Hej hej
        Czy korzystał ktoś z wycieczek fakultatywnych z lokalnych biur ?
        Proszę o podanie "zaufanego" :) biura
    • marta.jg Re: Paradise Side Beach - Itaka 30.05.13, 14:19
      Witam, właśnie wróciłam z Paradise Side Beach, w wolnej chwili opiszę swoje wrażenia, a w międzyczasie jak macie jakieś pytania to piszcie. Pozdrawiam.
      • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 30.05.13, 14:58
        Chętnie przeczytam coś świeżego. Na holideycheck.pl są już pierwsze oceny z maja tego roku - wszystkie bardzo dobre.
        Czekam z niecierpliwością na Twoje wrażenia.
        Ja z rodziną lecimy z Lublina 19 czerwca na 14 dni.
      • Gość: Kiko Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.warszawa.vectranet.pl 30.05.13, 18:02
        Napisz chociaż jak ogólnie było, a ja chętnie bym się dowiedziała jak wygląda plaża i wejście do wody - ponoć szybko robi się głęboko. Czy dziecko czteroletnie da radę popluskać się przy brzegu?
      • marta.jg Re: Paradise Side Beach - Itaka 31.05.13, 20:06
        No więc ogólnie mówiąc - było super! Hotel odnowiony, pokój wygodny, czysty, codziennie sprzątany. Restauracja też zawsze posprzątana, obsługa w białych koszulach, uprzejma. Jedzenia mnóstwo, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Przepyszna pizza! Codziennie owoce, sałatki, ciasta, lody. Swobodny dostęp do napojów.
        Ogród zadbany, dużo kwiatów. Hamaki do leżakowania po jedzeniu;)
        Jak dla mnie były dwa minusy - pierwszy to mini klub dla dzieci, który na tle całego hotelu był po prostu zaniedbany:( brudne stoliki, przez cały pobyt na jednym widziałam rozmazaną plamę z "nutelli". Chyba tylko był tam sprzątany basen i zbierane śmieci. Generalnie mało dzieci tam bywało - podczas zajęć z animatorkami dzieci niemieckie w ciągu dnia i wieczorem między kolacją a minidisco dzieci przychodziły na plac zabaw. Z basenu tamtejszego też mało kto korzystał - woda był zimniejsza niż w dużym, a i do baru daleko... W dużym basenie jest wydzielona część dla dzieci, więc tam spokojnie mogą się bawić.
        Drugi minus to plaża, a właściwie zejście do morza. Jest bardzo kamieniste, obowiązkowo dla dzieci buty do wody! Cały pobyt była duża fala i woda tłukła tymi kamieniami po kostkach tak więc przy brzegu ciężko było postać, z zaraz później duży spadek. Nie widziałam żeby się dzieci w morzu bawiły, moja 2 letnia córka też nie chciała. A poza tym o 10 rano pasek był już tak gorący na plaży że nie dało się bosą stopą stanąć. Okupowaliśmy zatem basen.
        Co do leżaków to te przy samym basenie "porezerwowane" już przed 7 rano. Ostatniego dnia pobytu 28.05, ok. 10 rano nie znaleźliśmy już żadnego wolnego miejsca, ani przy basenie, ani na trawniku, ani na plaży, tak więc "rezerwujcie" sobie miejsca przed śniadaniem.
        Byliśmy 15-29.05, w drugim tygodniu było już chyba pełne obłożenie, ale nie było ciasno. Upały! Codziennie ok. 30 stopni, ale w cieniu przyjemnie bo wiał wiatr.
        Transfer z lotniska do hotelu to ok. 1,5 h (po drodze odwiedziliśmy tylko jeden, sąsiedni hotel).
        Lepiej brać euro, niż dolary. Turcy tamtejsi nastawieni są na Niemców, a ceny w euro miały dużo korzystniejszy przelicznik dla nas.
        Generalnie, zazdroszczę, że macie to jeszcze przed sobą:)
        • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 31.05.13, 21:03
          Dzięki za świeże info.
        • Gość: karolinak Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.13, 07:46
          Proszę o info jaki strój obowiązywał w restauracji?
          • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 22.07.13, 13:40
            Patrząc na gości to żadne reguły nie obowiązywały. Jedni tak, jedni tak. Jednak na folderach informacyjnych, które każdy otrzymuje od rezydenta Itaki jest informacja i stosownym ubiorze na stołówce.
            • Gość: Karolinak Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.13, 17:28
              A czy były ręczniki na basenie? Czy trzeba mieć swoje?
              • ganiec Re: Paradise Side Beach - Itaka 23.07.13, 20:23
                Ręczniki pobierasz zaraz za recepcją, jest tam takie specjalne stoisko i możesz je sobie później wymienić na czyste. Zresztą na recepcji przy meldowaniu dostajesz takie kuponiki na te ręczniki ale nikt ich nie sprawdzał. A ręczniki wymieniałem chyba z trzy razy.
      • Gość: mariusziiza Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetia.net.pl 01.06.13, 13:32
        Cześć. Lecimy w lipcu do tego ośrodka z 2 dzieci: 2,5 i 9 lat (dziewczynka i chłopak). Napisz jakie wrażenia, obsługa, podróż, okolica, gdzie warto pojechać lub pójść, jkaie jedzonko i w ogóle jak się spisała Itaka(chociaż jak do dzisiaj to my nie mamy zastrzeżeń). Dziękujemy i pozdrawiamy. M i I (marizazaj@op.pl)
        • Gość: jakwyżej Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.internetia.net.pl 01.06.13, 13:49
          Już poczytałem. A ktoś będzie od 20.07?
      • Gość: Gosciowa24 Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.ronus.pl 11.07.14, 16:25
        Witam,
        Ile czasu trwala podroz z lotniska do hotelu?
        Pozdrawia
        • Gość: Kasia Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.tktelekom.pl 14.07.14, 11:37
          Transfer z lotniska trwa ok 1,5 godziny. Przed wylotem wyjazd z hotelu 4 godziny przed planowanym wylotem.
    • Gość: kn Re: Paradise Side Beach - Itaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 22:29
      a kto leci z Krakowa 6.07? My lecimy z 11 letnia córką
      • mamaandrzeja45 Re: Paradise Side Beach - Itaka 31.10.13, 21:20

Witam Serdecznie

Chciałem zapytać czy ktoś z forumowiczów ma porównanie tego hotelu z hotelem Alba Resort w Side.
        W Albie nie było polskich animatorów a chłopak ze Słowacji mówiący po Polsku nie wiadomo czy będzie w 2014 r.
        Do poszukiwań skłaniają mnie głównie polskie animacje w Paradise Side Beach.
        Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie Alba Resort to proszę pytać wszystko opiszę: mamaandrzeja45@gazeta.pl
        (Alba Resort ma wiele zalet – np. nie trzeba rezerwować leżaków gdyż jest ich b. dużo …)

Czy możecie polecić jakieś inne hotele z Polskimi animacjami dla 6 latka :) ?
        • kasia_dwa Re: Paradise Side Beach - Itaka 01.11.13, 18:18
          My byliśmy w 2013 w Venosa Beach & Spa, jest figloklub z Rainbow Tours w sezonie i duże baseny, przy samej plaży. Animatorka w figloklubie rewelacja, do dzisiaj moja mała wspomina ciocię Basię, rewelacyjne podejście do dzieci, zostawiałam córcię w mini klubie mimo że miała tylko 2,5 roku, bo tak uwielbiała bawić się z Basią, wręcz nie chciała stamtąd wychodzić. Super hotel polecam.
          • Gość: almonda Re: Paradise Side Beach - Itaka/dygresja RT IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.13, 14:52
            Czyli nie ma probelmu, żeby w figloklubie bawiło się mniejsze dziecko? Mój syn będzie miał 3,5 roku w wakacje i zastanawialiśmy się, czy będzie mógł tam zostawać, a chcemy jechać własnie z RT.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka