Dodaj do ulubionych

na własną rękę

IP: *.nplay.net.pl 27.01.13, 12:16
kto z Was jeździł własnym samochodem? którędy? nie ma kłopotu na granicy? wiza na granicy? przez Bułgarię? czy Serbia, Macedonia, Grecja? Znajdziemy niezbyt drogie spanie bez problemu? Jak Turcy podchodzą do turystów? Czytamy różności w internecie. Wolelibyśmy świeże wiadomości :)
Obserwuj wątek
    • isabeau Re: na własną rękę 27.01.13, 13:59
      Jasne, że jeździmy - ostatnio latem 2012. Jedynym kłopotem na granicy może być kolejka. Wiza turystyczna oczywiście kupowana na granicy TR. Trasy przetestowane mamy dwie: przez Serbię i Bułgarię lub alternatywnie przez Rumunię i Bułgarię - polecam opcję 1. Turcy podchodzą do turystów jak do ludzi :) Po mnóstwo świeżych informacji zapraszam tutaj: turcjawsandalach.pl/fora/wszystko-o-turcji
      Siedzi tam sporo osób o dużym doświadczeniu w samodzielnych podróżach do i po Turcji :)
    • Gość: vvv Re: na własną rękę IP: *.ists.pl 27.01.13, 15:44
      Jest nas sporo, którzy jeżdżą samochodami do Turcji. Ja TAM jechałem p. Słowację, Węgry, Serbię, Bułgarię a Z POWROTEM wracałem przez Grecję, Macedonię, Serbię.
      Oprócz bardzo przydatnej strony turcjawsandałach polecam stronę www.cro.pl. Niech Cię nie zmyli, że w głównej mierze dotyczy ona Chorwacji ale pisze tam wielu ludzi, którzy lubią podróżować także gdzie indziej. To co cenne, to wiele jest na tej stronie osobistych relacji właśnie z podóży samochodem, nawet do wschodniej Turcji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka