Gość: Turcja/Alanya IP: 193.243.147.* 20.07.04, 21:44 czy ktos slyszal, jakies opinie nt. My Queen Hotel Apartamenty ?? Dziekie za wszelkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norea Re: My Queen Apartament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 15:30 wlasnie tez jestem nimi zainteresowana!! moze ktos zna...? czy ktos z Was tam byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna31 Re: My Queen Apartament IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 24.07.04, 18:47 Właśnie dziś wróciłam z Alanyi, mieszkałam obok w hotelu VIOLET, chociaż powinniśmy mieszkać w MY QUEEN. Powiem tak: właściciel nieprzyjemny, wyłącza klimę tak że działa czasem godzinę, trzeba dopłacać 1 euro dziennie za korzystanie z lodówki. Posiłki dość smaczne , chociaż śniadania monotonne: ser feta, żółty, oliwki, jajka na twardo, arbuz, dżemy, ogórki , pomidory, kawa, herbata, 2 rodzaje soków i tak codziennie. Kolacje owszem, ale nie można się spóźniać. Basen dość mały, w pokojach w środku nie byłam, bo cieszyłam się ,że mieszkam jednak we VIOLECIE. Pozdrawiam. Zainteresowani piszcie na ajanina@wp.pl Zyczę milego pobytu w przepieknej Turcji-tu nie sposób się nudzić!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: My Queen Apartament IP: *.pro.gdansk.sint.pl 27.07.04, 14:43 witam! a czemu nie mieszkalas w my queen?ja tam jade i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.prosze o wiecej info na temat my queen.....pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś