Dodaj do ulubionych

do TURCJI z ITAKA i AIR POLONIA

IP: 212.244.43.* 22.07.04, 08:00
Czy był ktoś ostatnio w TURCJI z Itaką? Chodzi mi konkretnie o spóźnione
loty.Czytam tyle negotywnych wypowidzi na ten temat, że zaczynam żałować, że
lecę z AIR POLONIA. Kto wrócił z Turcji zgodnie z planem?
Obserwuj wątek
    • Gość: Luiza Re: do TURCJI z ITAKA i AIR POLONIA IP: 193.111.166.* 22.07.04, 08:36
      Niestety mamy pecha, ja też wolałaby lecieć tureckimi liniami.
      Itaka lata z Air Polonia tylko do Alani, pozostałe tereny Turcji obsługują
      linie tureckie.Pozostaje nam tylko mieć nadzieje, że te opóźnienia nie będą
      duże. Nam jeszcze zafundowano międzylądowanie w Katowicach.
      Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: do TURCJI z ITAKA i AIR POLONIA IP: *.k.mcnet.pl 22.07.04, 08:40
      My lecielismy z Itaka do Turcji na poczatku czerwca do Dalamanu, ale nie Air
      Polonia tylko tureckimi liniami MNG (notabene bardzo przyjemne linie). W naszym
      przypadku nie bylo zadnych opoznien ani w jedna strone ani w druga strone.
      • Gość: Luiza Re: do TURCJI z ITAKA i AIR POLONIA IP: 193.111.166.* 22.07.04, 09:01
        Ja też wolałaby lecieć tureckimi liniami niestety Itaka do Antali lata z Air
        Polonią, w pozostałe rejony Turcji liniami tureckimi
        • Gość: Ania Re: do TURCJI z ITAKA i AIR POLONIA IP: *.k.mcnet.pl 22.07.04, 09:39
          A to widze, ze sie zmienilo. Kiedy my lecielismy na poczatku czerwca Air
          Polonia odwolala wszystkie loty czarterowe (i polozyla tym kilka jezeli nie
          kilkanascie biur podrozy w Polsce) i dlatego polecielismy tureckimi liniami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka