Dodaj do ulubionych

Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie

IP: *.lodz.mm.pl 22.07.04, 18:16
interesują mnie opinie dot. imprezy z Almaturu " Odkrywamy Azję". Jakie
hotele, co to za miasteczko Didim, czy ciekawy objazd?
Obserwuj wątek
    • Gość: krystian Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: 81.210.116.* 23.07.04, 16:39
      Jeśli chcesz zwiedzić Turcję, polecam objazdówki. W Turcji jest co pooglądać.
      Biura Alamatur nie znam. W zeszłym roku byłem za to w Turcji z Pegasem. Można z
      nimi wyjechać bez obaw.
      • Gość: tetan Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.04, 15:50
        A może ktoś był jednak na objazdówce z Almaturem? Też jestem zainteresowana.
    • Gość: Rzezn!k Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: 62.233.187.* 02.08.04, 09:23
      Wyjeżdżam 14.08 z Almaturem na objazdówkę do Turcji. Mam nadzieję, ze się
      spiszą! :-) Pozdrawiam!
      • bayan Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie 02.08.04, 12:19
        Można jechać bez żadnych obaw. Almatur jest dobry w Turcji, sympatyczni
        kierowcy i bardzo fajny pilot Jarek. Ciekawie opowiada, kocha to co lubi i dba
        o grupę :) Jak traficie na niego wyjazd z pewnością będzie udany :)
        • Gość: tetan Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 16:58
          A czy ta objazdówka z Almaturu to jest ta sama co organizuje Tango Tour? W
          ofertach pokrywa sie co do joty. Jaki poziom hoteli zapewniają?
          • bayan Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie 02.08.04, 21:47
            Tak, to jest ta sama objazdówka.
      • Gość: Beata Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.lodz.mm.pl 02.08.04, 20:33
        Bardzo Cię proszę żebyś po powrocie odezwał się na forum i zdał nam relacje z
        tej imprezy. Ja już od 3 lat wybieram się na tę imprezę i zawsze londuję gdzieś
        indziej. Nie mogę zdecydowac sie na Turcję bo a to trzęsienie a to zamach i tak
        w kółko. Interesuje mnie "Zdobywamy Azję" i co to za miasteczko to Didim. Z
        Almaturem byłam w Grecji i byłam b.zadowolona ( autokar,hotel, żarcie,wszystko
        było ok!)
        Pozdrowienia i czekam!!
        Udanego wypoczynku i zwiedzania!
        • Gość: tetan Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.08.04, 22:17
          Ja byłam wiele lat temu w Didimie, bardzo mi się wtedy podobało, ale było
          pusto, plaża ładna. Blisko do ciekawych obiektów do zwiedzania, nie trzeba
          jeździć autobusami czy dolmuszami przez wiele godzin. Jednakże czy droga
          autobusem nie jest zabójcza? Ktoś przez to przeszedł? Prosimy o relację zaraz
          po powrocie i zyczymy pięknej podróży.
    • aneczka13 Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie 05.08.04, 00:32
      ja właśnie wróciłam z didim(obóż młodzieżowy z almaturu) , było naprawde
      fajnie.didim to duże miasteczko,jest tam dość tanio, mają supermarket, dobre
      piwo- efes i miler, polecam.hmmmmmm co jeszcze....warto rowniez wybrac sie do
      pobliskiej dyskoteki meduzy, gdzie graja turecka muzyke- swietny
      klub.objazdowka meczaca, ale fajna. osobiscie jestem bardzo zadowolona z
      wyjazdu i chetnie pojechalambym tam jeszcze raz. udanego wyjazdu. narazie.
      • Gość: anna Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.04, 16:24
        w jakim hotelu byliście zakwaterowani?
        • Gość: madzia Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.net / *.net 07.08.04, 23:21
          też jestem bardzo ciekawa wrażeń z tej objazdówki...
          Byłam rok temu z Almaturem we Włoszech na imprezie obytowo-objazdowej i było
          genialnie!!! Przewodniczka najlepsza jaką do tej pory spotkałam, jedzonko w
          hotelu świetne no i piękne miejsca do zwiedzenia (szkoda, że tej imprezy nie ma
          w tegorocznym katalogu :-), ale Almatur się spisał)...
          Właśnie zastanawiam się nad tą objazdówką od 18 września! Pozdrawiam!
    • Gość: SYSIA Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.lodz.mm.pl 11.08.04, 23:11
      Witam!!!6.08 wróciliśmy z mężem z objazdówki z Almaturem ale nie "Odkrywamy
      Azję" tylko "Skarby Turcji- Kapadocja" i osobiście goraco polecamy Ci tę
      właśnie opcję bo Kapadocja to baśniowa kraina której zobaczenia nie można sobie
      odmówić.Pierwsze trzy dni wypoczywaliśmy w Didim tzn konkretnie to w pierwszy
      dzień wypoczywaliśmy , drugiego dnia byliśmy na Jeep Saffari(polecamy jazda na
      maxa) a trzeciego w Efezie, następnie wyruszyliśmy do Pamukalle tam jeden
      dzionek, potem do Kapadocji( cos pięknego i niewyobrażalnego) a na koniec
      Stambuł. Cała wycieczka jest przecudowna i nie warto rezygnowac z Kapadocji bo
      to był najciekawszy punkt programu. Piloci są poprostu rewelacyjni my byliśmy z
      Jackiem ale jechaliśmy jeszcze z grupą, która była na tej wycieczce "odkrywamy
      Azję" i oni byli z pilotem Jankiem a ponieważ początek i koniec obu wycieczek
      był identyczny to stanowiliśmy jedną dużą grupę z dwoma pilotami. Jeśli masz
      jeszcze jakieś pytania to chetnie na nie odpowiem bo jestem zafascynowana
      wycieczką i dugo mogłabym o niej pisać.Pozdrawiam i licze,że nie zrezygnujesz z
      Kapadocji bo byłoby szkoda.
      • madzinka83 Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie 12.08.04, 20:58
        w tym roku jednak lecę do egiptu, ale za rok może własnie Turcja z almaturem
        (dobrze wiedzieć na przyszłość :-)
      • Gość: Beata Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.lodz.mm.pl 12.08.04, 22:02
        bardzo dziękuję że się odezwałaś!
        Zdecydowanie wolałabym jechać również do Kapadocji ale jest mały problem. Ja
        zawsze wyjeżdżam z synem (13 lat) i chciałabym żeby on też miał trochę
        przyjemności. Wiesz, póki co dla niego większą atrakcją jest kąpiel w morzu niż
        zwiedzanie, choć przyznam że nie jest w podróży uciążliwy i też chętnie
        poogląda widoczki i zabytki. Chciałabym pokazać mu miejsca historyczne w Turcji
        i dlatego "odkrywamy Azję" wydawało mi się najlepszym rozwiązaniem. 7 dni
        przyjemności i 7 dni przyjemności z nauką.
        Bardzo Cie proszę SYSIA napisz mi o hotelach, który polecasz, i w ogóle jeśli
        masz troszkę więcej czasu to poproszę o relację z całej drogi i pobytu.
        Czekam z niecierpliwością!
        • Gość: SYSIA Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.lodz.mm.pl 12.08.04, 22:29
          Z nami w grupie był chłopiec 10 lat i bez problemu dawał radę zwiedzać i miał
          większą frajde niz jego rodzice więc przekonaj syna że warto pojechać do
          Kapadocji pozatym w każdym z hoteli są baseny to może się pobrzechtac. Co do
          Didim to jest jeszcze jeden problem który z lekka przyćmiewa tam wypoczywanie a
          mianowicie woda w kranie jest lekko oczyszczoną wodą morską i w związku z tym
          jest słona i jak się umyjesz to kleisz siebardziej niz porzed myciem. Jest to
          problem większości hoteli. My bylismy w Megasticu. Każdy kolejny hotel na
          trasie był od niego lepszy.Podaj mi swój adres email to przyślę Ci fotki i
          opisze cały pobyt. Pozdrawiam i czekam na adres to zaraz wezmę sie za pisanie
          • Gość: Beata Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.lodz.mm.pl 12.08.04, 23:27
            bea-collection@o2.pl
            widzę że też jestescie z Łodzi!
          • Gość: gosela Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:22
            Jeżeli jesteś na forum to też poproszę zdjęcia z Didim
            gosela@poczta.neostrada.pl
            • Gość: kosmoz Re: Turcja z ALMATUREM-proszę o opinie IP: *.axelspringer.com.pl / *.axelspringer.com.pl 20.06.05, 12:52
              piszę się też na fotki z Didim bo wybieram się tam z Almaturem pod koniec
              lipca, z góry dziękuję za wszelkie info. mailme: kosmoz@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka