Gość: Ciekawska77 IP: *.icpnet.pl 10.04.13, 18:20 Witam, proszę o pomoc w temacie wyboru, mam czas do jutra. Yelken Spa czy Latanya Beach? Nie mogę się zdecydować, proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: opinie w cenie Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.13, 21:43 Yelken Spa - przynajmniej jest w pobliżu Turgutreis a Latanya Beach jest pośrodku kompletnie "niczego" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi10 Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.static.3s.pl 11.04.13, 09:10 pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298664-d672440-Reviews-Yelken_Hotel_Spa-Turgutreis_Bodrum_Peninsula_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Yelken+Spa+Wellness+Hotel-ch_hb-hid_152085.html Nie polecam hotelu Yelken. Moi znajomi tam byli. Ja wybrałam Latanyę. Do Bodrum tylko 16 km, a opinie świetne. Życzę trafnych wyborów i udanych wakacji. pl.tripadvisor.com/Hotel_Review-g298658-d665432-Reviews-Latanya_Bodrum_Beach_Resort-Bodrum_Bodrum_Peninsula_Mugla_Province_Turkish_Aegean_Coast.html www.holidaycheck.pl/hotel-opinie_Hotel+Latanya+Beach+Resort-ch_hb-hid_225087.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.dynamic.chello.pl 11.04.13, 12:28 Ja lece do yelkena i prawdę mówiąc nie sugeruje sie opiniami ludzi, bo każdy coś tam gdzieś zawsze znajdzie.... jak chce oczywiście. Będąc w biurze podróży poinformowano mnie że gości ITAKI kwateruja tylko w cześci głównej bo ta boczna (klubowa chyba) jest o standardzie 3 gwiazdek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawska77 Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.icpnet.pl 11.04.13, 15:01 Dzięki.... Wybrałam Latanya. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi10 Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.static.3s.pl 11.04.13, 15:15 Trafny wybór. Pozdrawiam i życzę cudownych wakacji:) My lecimy z Katowic 18 lipca, więc gdyby Państwo byli wcześniej od nas to proszę napisać jak jest. lu było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mali Re: Bodrum - jaki hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 15:56 witam, ja też lecę do Yelkena w czerwcu, w jakim terminie lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś