Dodaj do ulubionych

Kto do Marmaris 30 września?

19.08.04, 22:50
Czy ktoś wybiera się do Marmaris 30 września lub będzie tam w tym czasie?
Lecę na 2tyg. Czekam na kontakt mailowy, może połączymy siły?!
Pozdr.
Obserwuj wątek
    • marcia_m7 Re: Kto do Marmaris 30 września? 23.08.04, 12:08
      Witam,
      właśnie planujemy wyjazd do Marmaris 30 września.
      jeszcze nic nie mamy zarezerwowanego....może mógłbys polecić jakiś hotel, biuro?
      serdeczne dzięki...pozdrawiam
      • szeretet do marcii 23.08.04, 20:45
        Hej,

Wybieram się do Marmaris z oferty Wezyra, mają kilka hoteli godnych uwagii.
        Napisz na mail, to mogę napisać więcej.

pozdr. i może do zobaczenia
        PS. Jestem kobietą;-)
        • szeretet Marmaris 27.08.04, 09:50
          :-(
          Czyli nikt z forumowiczów nie wybrał kierunku Marmaris? OK, jadę sama.
          pozdr.
          • shadia Re: Marmaris 31.08.04, 11:18
            A już zapłaciłaś za jedynkę? Ja bym chetnie pojechała z Tobą!
          • Gość: zuzka Re: Marmaris IP: 10.40.68.* 31.08.04, 15:30
            Jak juz tam bedziesz to odwiedz knajpę nazywa sie The Cousins. bedziesz
            zadowolona
            • Gość: szeretet Re: Marmaris IP: 81.213.88.* 04.09.04, 15:35
              Hej
              Jestem w Marmarıs prawıe od tygodnıa. Mıejsce ıdealne dla osob lubıacych zycıe
              nocne ı zawıeranıe znajomoscı. Klubow ı dyskotek mnostwo. Zostaje jeszcze ponad
              tydzıen wıec jak ktos sıe wybıera to moze sıe ze mna kontaktowac na maıl.
              Czekam ı pozdrawıam.
              Gosıa
    • Gość: a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:38
      ja byłam i było super
      moze znów sie wybiore
      słynna ulica bar street z knajpami fajna nie :)
      • Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 06.09.04, 10:53
        lece do Marmaris 20.09 i chetnie jeszcze poczytalabym na temat tego miejsca ;-)
        Rozrywkowe, hmmm....
        Bede w hotelu Halici. Czy ktos moze tez sie tam wybiera?
    • Gość: a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:27
      hotel halici jest troche od centrum marmaris ale nie ma problemu z dostaniem
      sie do centrum, jest na wzgórku fajnie jada się sniadanka w nim, marmaris ma
      swoj urok
      pytaj a odpowiem
      bedziesz w fajnym miejscu bo masz z jednej strony rozrywkową promenade a z
      drugiej romantic miejsce na upojne randki nad morzem itp.
      • Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 07.09.04, 13:49
        O, no to calkiem niezle wyglada... Pierwszy raz bede korzystac z all incl. i
        troche sie boje ;-)
        A spacerkiem do centrum mozna dojsc?
        Jak plaza przy hotelu lub w niedalekiej odleglosci?
        Dziekuje za informacje!
    • a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? 07.09.04, 20:00
      spacekiem da sie dojsc, jezeli lubisz chodzic nie ma problemu, jest bezpiecznie
      plaza przy hotelu halici no niestety nie ma, musisz zejsc na dól przejsc na
      druga stronę ulicy i tam jest plaza
      warto trafić na plaze które nie sa płatne
      chociaz wszystkie te plaze są waskie
      • Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 08.09.04, 13:40
        • Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 08.09.04, 13:42
          Dzieki za informacje!!!
          Mam nadzieje ze bedzie jeszcze cieplo. Bylam w Turcji jakies 6 lat temu, ale
          na poczatku wrzesnia.
          Choc, to nie ma reguly.
    • Gość: Paulina Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:59
      hej, wróciłam z Marmaris 2 tyg temu,nie polecam biura z którego jechałam, bo
      podaja nieprawdziwe informacje i przeżyłam wiele rozczarowań- biuro z Wrocławia-
      Gawatur.Byłam w hotelu 2,5 gwiazdki; hotel oczywiście zupełnie inny niż
      obiecywali w biurze,hotelowy basen był brudny i strasznie mały, a najgorsze
      były posiłki-bo przez 2 tyg CODZIENNIE było to samo!!!Jednak pomimo tego Turcja
      jest rewelacyjna i ja planuję pojechać do Turcji na pewno jeszcze raz. Trzeba
      uważać gdzie wymieniasz pieniądze(zanim wymienisz w kantorze pytaj czy nie
      pobieraja prowizji i podatku),trzeba sie targować bo Turcy mają dla turystów
      wyższe ceny, lepiej wynająć w hotelu sejf(na dokumenty)bo słyszałam, że giną z
      pokoji. Marmaris jest świetnym miasteczkiem z klimatem, 70% turystów to
      Rosjanie, reszta to Anglicy i Holendrzy. Jedyną "wadą" Marmaris jest brak
      piaszczystej plaży-jest tam tylko żwirkowa. Pozdrawiam i życzę szalonego(jak
      mój)urlopu!!!;-)))))-Paulina;-)
      • szeretet do Pauliny 14.09.04, 22:11
        Wrocilam z Marmaris wczoraj. Bylam w tym samym hotelu i z tym samym biurem
        podrozy co ty. Basen byl czysty, a ze maly....no coz, wiele hoteli 3 i 4* przy
        glownej ulicy w ogole ich nie mialo. Co do jedzenia, faktycznie monotonne ale
        czego oczekujesz w hotelu ktory ma 2.5*? W zeszlym roku bylam w Tunezji w (za
        te sama cene co teraz w Turcji, lecialam w last minute) i jedzenie bylo o wiele
        smaczniejsze i bardziej urozmaicone ale byl to hotel 4*. Widze za to wiele
        plusow. Hotel jest bardzo kameralny (36 pokoi i 24 apartamenty), polozony wsrod
        hoteli i apartamentow o niskiej zabudowie.
        pozdr.
        szeretet
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka