szeretet 19.08.04, 22:50 Czy ktoś wybiera się do Marmaris 30 września lub będzie tam w tym czasie? Lecę na 2tyg. Czekam na kontakt mailowy, może połączymy siły?! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia_m7 Re: Kto do Marmaris 30 września? 23.08.04, 12:08 Witam, właśnie planujemy wyjazd do Marmaris 30 września. jeszcze nic nie mamy zarezerwowanego....może mógłbys polecić jakiś hotel, biuro? serdeczne dzięki...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet do marcii 23.08.04, 20:45 Hej, Wybieram się do Marmaris z oferty Wezyra, mają kilka hoteli godnych uwagii. Napisz na mail, to mogę napisać więcej. pozdr. i może do zobaczenia PS. Jestem kobietą;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet Marmaris 27.08.04, 09:50 :-( Czyli nikt z forumowiczów nie wybrał kierunku Marmaris? OK, jadę sama. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
shadia Re: Marmaris 31.08.04, 11:18 A już zapłaciłaś za jedynkę? Ja bym chetnie pojechała z Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzka Re: Marmaris IP: 10.40.68.* 31.08.04, 15:30 Jak juz tam bedziesz to odwiedz knajpę nazywa sie The Cousins. bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szeretet Re: Marmaris IP: 81.213.88.* 04.09.04, 15:35 Hej Jestem w Marmarıs prawıe od tygodnıa. Mıejsce ıdealne dla osob lubıacych zycıe nocne ı zawıeranıe znajomoscı. Klubow ı dyskotek mnostwo. Zostaje jeszcze ponad tydzıen wıec jak ktos sıe wybıera to moze sıe ze mna kontaktowac na maıl. Czekam ı pozdrawıam. Gosıa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 21:38 ja byłam i było super moze znów sie wybiore słynna ulica bar street z knajpami fajna nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 06.09.04, 10:53 lece do Marmaris 20.09 i chetnie jeszcze poczytalabym na temat tego miejsca ;-) Rozrywkowe, hmmm.... Bede w hotelu Halici. Czy ktos moze tez sie tam wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:27 hotel halici jest troche od centrum marmaris ale nie ma problemu z dostaniem sie do centrum, jest na wzgórku fajnie jada się sniadanka w nim, marmaris ma swoj urok pytaj a odpowiem bedziesz w fajnym miejscu bo masz z jednej strony rozrywkową promenade a z drugiej romantic miejsce na upojne randki nad morzem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 07.09.04, 13:49 O, no to calkiem niezle wyglada... Pierwszy raz bede korzystac z all incl. i troche sie boje ;-) A spacerkiem do centrum mozna dojsc? Jak plaza przy hotelu lub w niedalekiej odleglosci? Dziekuje za informacje! Odpowiedz Link Zgłoś
a_b Re: Kto do Marmaris 30 września? 07.09.04, 20:00 spacekiem da sie dojsc, jezeli lubisz chodzic nie ma problemu, jest bezpiecznie plaza przy hotelu halici no niestety nie ma, musisz zejsc na dól przejsc na druga stronę ulicy i tam jest plaza warto trafić na plaze które nie sa płatne chociaz wszystkie te plaze są waskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.eranet.pl 08.09.04, 13:42 Dzieki za informacje!!! Mam nadzieje ze bedzie jeszcze cieplo. Bylam w Turcji jakies 6 lat temu, ale na poczatku wrzesnia. Choc, to nie ma reguly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Kto do Marmaris 30 września? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 16:59 hej, wróciłam z Marmaris 2 tyg temu,nie polecam biura z którego jechałam, bo podaja nieprawdziwe informacje i przeżyłam wiele rozczarowań- biuro z Wrocławia- Gawatur.Byłam w hotelu 2,5 gwiazdki; hotel oczywiście zupełnie inny niż obiecywali w biurze,hotelowy basen był brudny i strasznie mały, a najgorsze były posiłki-bo przez 2 tyg CODZIENNIE było to samo!!!Jednak pomimo tego Turcja jest rewelacyjna i ja planuję pojechać do Turcji na pewno jeszcze raz. Trzeba uważać gdzie wymieniasz pieniądze(zanim wymienisz w kantorze pytaj czy nie pobieraja prowizji i podatku),trzeba sie targować bo Turcy mają dla turystów wyższe ceny, lepiej wynająć w hotelu sejf(na dokumenty)bo słyszałam, że giną z pokoji. Marmaris jest świetnym miasteczkiem z klimatem, 70% turystów to Rosjanie, reszta to Anglicy i Holendrzy. Jedyną "wadą" Marmaris jest brak piaszczystej plaży-jest tam tylko żwirkowa. Pozdrawiam i życzę szalonego(jak mój)urlopu!!!;-)))))-Paulina;-) Odpowiedz Link Zgłoś
szeretet do Pauliny 14.09.04, 22:11 Wrocilam z Marmaris wczoraj. Bylam w tym samym hotelu i z tym samym biurem podrozy co ty. Basen byl czysty, a ze maly....no coz, wiele hoteli 3 i 4* przy glownej ulicy w ogole ich nie mialo. Co do jedzenia, faktycznie monotonne ale czego oczekujesz w hotelu ktory ma 2.5*? W zeszlym roku bylam w Tunezji w (za te sama cene co teraz w Turcji, lecialam w last minute) i jedzenie bylo o wiele smaczniejsze i bardziej urozmaicone ale byl to hotel 4*. Widze za to wiele plusow. Hotel jest bardzo kameralny (36 pokoi i 24 apartamenty), polozony wsrod hoteli i apartamentow o niskiej zabudowie. pozdr. szeretet Odpowiedz Link Zgłoś