turhotel 20.08.04, 15:03 www.delphinhotel.com Delphin Hotel znajduje się 30 km od Side i 32 km od Alanii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turhotel Re: Delphin (*****) - Okurcalar 20.06.05, 16:08 Według mojej opinii hotel zasługuje na 5+. Jest idealny dla rodzin z dziećmi (byłam z 3 letnią córeczką).Obsługa bardzo miła, wspaniałe jedzenie( opcja AL) bufet dla dzieci, lody,soki ze świeżych owoców,różne przekąski do póżnych godzin nocnych. Dla dorosłych były różnego rodzaju alkohole np. bakardi z colą i lodem. whiski, szampan, piwo itp(wszystko oczywiście w cenie).Pokoje bardzo ładne i codziennie sprzątane.Plac zabaw dla dzieci,2 brodziki,2 duże baseny, 4 zjeżdzalnie, mini wesołe miasteczko(też w cenie).Z czystym sumieniem mogę ten hotel polecić każdemu, bo ja na pewno w przyszłym roku znowu go odwiedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
fiona71 Re: Delphin (*****) - Okurcalar 22.07.05, 08:54 byłam w tym hotelu w 2003 roku, bardzo mi sie podobało - wszystko, naprawde nie było do czego sie przyczepic.dla dorosłych super drinki, dla dzieci lody, waty cukrowe itp. jedzenie przepyszne. jedno do czego mozna sie przyczepic to położenie, ponieważ poza hotelem nie ma nic, pustka. ale jezeli ktos chce spedzic wakacje na lezaczku w pełnym lenistwie to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
hoobs Re: Delphin (*****) - Okurcalar 11.08.05, 08:42 Witam! Tydzień temu wróciłem z tego hotelu. Uważam,że urlop w nim to świetny wybór. Obsługa na 6, jedzenie bardzo dobre i bez limitu (!), alkohole także z wyższej półki (np. browarek Beck's i Efes, Martini, Bacardi, Tequila itd.). Polecam restauracje a la carte- szczególnie Mr. Fish Restaurant oraz japońską (wg. kumpla sushi jak w Tokio). Korty tenisowe z oświetleniem, sauna, siłownia, baseny rewelacja. Pokoje codziennie sprzątane,bardzo czysto. Hotel właściwie corocznie nagradzany- z pewnością za obsługę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
turhotel Re: Delphin (*****) - Okurcalar 13.09.05, 14:45 Bylam w delphin deluxe rok po otwarciu i szczerze to do tej pory najlepszy hotel w jakim bylam. pokoje czyste, zawsze pachnace i posprzatane, a nawet nie wiesz kiedy.w pokoju sejf,mini bar (codziennie uzup) tv z polsatemi polonia, suszarka, reczniki (codziennie wymieniane) itp. obsluga na najwyzszym poziomie. jedzenie takie jak napewno lubisz! myslalam, ze zaskocza mnie jedynie tureckimi przysmakami, a tu europejskie specjaly, torty, ciasta, lody , salatki itd. zawsze swieze owoce do woli, napoje jakie ci sie zamaza, z lodu formowane figury( delfiny) , z arbuzow kwiaty.przy krytym basenie bar z lodami i napojami, w ogrodzie fast bar z kebabami i napojami, a przy recepcji restauracja i bar z alkoholami importowanymi rowniez free ile dasz rade wypic,noca otwarty bar w ogrodzie tez import alkoh, w ciagu dnia na plazy daja marchewki i ogorki, a starsza pani (turczynka) robi nalesniki. gdy bylam to basen byl 1, ale na foldeach widze ze dobudowano drugi wiec klopotu z miejscem przy basenie napewno juz nie bedzie. plaza niestety zwirowo- kamienista, ale molo(pomost) pozwola nie przechodzic po goracych kamieniach i znalezc sie w wodzie. jest dyskoteka, panoramiczna winda, teatr, silownia, korty tenisowe, skutery wodne,zjezdzalnie i basen dla dzieci, sklepy itd. rok po nas pojechali nasi znajomi i wrazenia takie same, gdyby nie to ze w tym roku inny 5* to pewnie bylby znowu delphin. jeszcze raz goraco go polecam . pozd aga Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: Delphin (*****) - Okurcalar 30.08.06, 21:56 Raczej słabo - Turcja ma wiele lepszych hoteli. Polecam ten hotel osobom po 45 roku zycia, bo młodsi nie beda mieli co tam robic . Autor: Krystyna wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś