Dodaj do ulubionych

Delphin (*****) - Okurcalar

20.08.04, 15:03
www.delphinhotel.com
Delphin Hotel znajduje się 30 km od Side i 32 km od Alanii.
Obserwuj wątek
    • turhotel Re: Delphin (*****) - Okurcalar 20.06.05, 16:08
      Według mojej opinii hotel zasługuje na 5+. Jest idealny dla rodzin z dziećmi
      (byłam z 3 letnią córeczką).Obsługa bardzo miła, wspaniałe jedzenie( opcja AL)
      bufet dla dzieci, lody,soki ze świeżych owoców,różne przekąski do póżnych
      godzin nocnych. Dla dorosłych były różnego rodzaju alkohole np. bakardi z colą
      i lodem. whiski, szampan, piwo itp(wszystko oczywiście w cenie).Pokoje bardzo
      ładne i codziennie sprzątane.Plac zabaw dla dzieci,2 brodziki,2 duże baseny, 4
      zjeżdzalnie, mini wesołe miasteczko(też w cenie).Z czystym sumieniem mogę ten
      hotel polecić każdemu, bo ja na pewno w przyszłym roku znowu go odwiedzę.
      • fiona71 Re: Delphin (*****) - Okurcalar 22.07.05, 08:54
        byłam w tym hotelu w 2003 roku, bardzo mi sie podobało - wszystko, naprawde nie
        było do czego sie przyczepic.dla dorosłych super drinki, dla dzieci lody, waty
        cukrowe itp. jedzenie przepyszne. jedno do czego mozna sie przyczepic to
        położenie, ponieważ poza hotelem nie ma nic, pustka. ale jezeli ktos chce
        spedzic wakacje na lezaczku w pełnym lenistwie to polecam.
    • hoobs Re: Delphin (*****) - Okurcalar 11.08.05, 08:42
      Witam! Tydzień temu wróciłem z tego hotelu. Uważam,że urlop w nim to świetny
      wybór. Obsługa na 6, jedzenie bardzo dobre i bez limitu (!), alkohole także z
      wyższej półki (np. browarek Beck's i Efes, Martini, Bacardi, Tequila itd.).
      Polecam restauracje a la carte- szczególnie Mr. Fish Restaurant oraz japońską
      (wg. kumpla sushi jak w Tokio). Korty tenisowe z oświetleniem, sauna, siłownia,
      baseny rewelacja. Pokoje codziennie sprzątane,bardzo czysto. Hotel właściwie
      corocznie nagradzany- z pewnością za obsługę. Pozdrawiam
    • turhotel Re: Delphin (*****) - Okurcalar 13.09.05, 14:45
      Bylam w delphin deluxe rok po otwarciu i szczerze to do tej pory najlepszy
      hotel w jakim bylam. pokoje czyste, zawsze pachnace i posprzatane, a nawet nie
      wiesz kiedy.w pokoju sejf,mini bar (codziennie uzup) tv z polsatemi
      polonia, suszarka, reczniki (codziennie wymieniane) itp. obsluga na najwyzszym
      poziomie. jedzenie takie jak napewno lubisz! myslalam, ze zaskocza mnie jedynie
      tureckimi przysmakami, a tu europejskie specjaly, torty, ciasta, lody , salatki
      itd. zawsze swieze owoce do woli, napoje jakie ci sie zamaza, z lodu formowane
      figury( delfiny) , z arbuzow kwiaty.przy krytym basenie bar z lodami i
      napojami, w ogrodzie fast bar z kebabami i napojami, a przy recepcji
      restauracja i bar z alkoholami importowanymi rowniez free ile dasz rade
      wypic,noca otwarty bar w ogrodzie tez import alkoh, w ciagu dnia na plazy daja
      marchewki i ogorki, a starsza pani (turczynka) robi nalesniki. gdy bylam to
      basen byl 1, ale na foldeach widze ze dobudowano drugi wiec klopotu z miejscem
      przy basenie napewno juz nie bedzie. plaza niestety zwirowo- kamienista, ale
      molo(pomost) pozwola nie przechodzic po goracych kamieniach i znalezc sie w
      wodzie. jest dyskoteka, panoramiczna winda, teatr, silownia, korty tenisowe,
      skutery wodne,zjezdzalnie i basen dla dzieci, sklepy itd. rok po nas pojechali
      nasi znajomi i wrazenia takie same, gdyby nie to ze w tym roku inny 5* to
      pewnie bylby znowu delphin. jeszcze raz goraco go polecam .
      pozd aga
    • etrusek Re: Delphin (*****) - Okurcalar 30.08.06, 21:56
      Raczej słabo - Turcja ma wiele lepszych hoteli. Polecam ten hotel osobom po 45
      roku zycia, bo młodsi nie beda mieli co tam robic .
      Autor: Krystyna wakacje.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka