Dodaj do ulubionych

Hotel Club Nena

IP: *.static.icpnet.pl 22.07.14, 15:52
Witam, 6 sierpnia lecimy do Hotelu NENA z biurem TUI. Jest to nasz trzeci hotel w Turcji - poprzednio byliśmy w ECO CLUB SIDE oraz w GYPSOPHILIA HOLIDAY VILAGE. Ciekaw jestem nanowszych opini o tym hotelu bo ostatnie na tym forum są z przed kilku lat. Szczególnie interesuje mnie wybór pokoi. Lecimy rodziną 2+2.
Obserwuj wątek
    • Gość: polak Re: Hotel Club Nena IP: *.static.icpnet.pl 24.07.14, 14:59
      Podbijam. Nikt nie był w tym hotelu?
    • Gość: polak Re: Hotel Club Nena IP: *.static.icpnet.pl 28.07.14, 15:37
      podbijam
    • Gość: polak Re: Hotel Club Nena IP: *.static.icpnet.pl 30.07.14, 09:46
      Jak to - nikt nie był w tym hotelu ostatnio?
      • Gość: gosc Re: Hotel Club Nena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.14, 19:56
        My tez lecimy 6tego w srode do tego hotelu. Nasza rodzinka 2+1.Lecimy z Wroclawia-do zobaczenia!!!!
    • Gość: aga Re: Hotel Club Nena IP: *.systemia.pl 04.08.14, 22:22
      Też jestem ciekawa nowych opinii, lecimy pod koniec sierpnia. Jak zawsze jedni piszą dobrze, inni źle a jeszcze inni bez sensu się czepiają. Poproszę o wrażenia po powrocie. A do kiedy jesteście?
      • Gość: polak Re: Hotel Club Nena IP: *.246.40.164-rev.hti.pl 04.08.14, 22:40
        My jesteśmy do 15 sierpnia. Po powrocie podzielę się opinią.
      • Gość: Leszek Re: Hotel Club Nena - hotel dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.14, 14:01
        Hejka

Wczoraj wrócilismy z Club Nena. Byłem z żona i 8 letnia córką. Czas pobytu 14 dni

Jesli chodzi o zakwaterowanie to tak naprawde nie jest ono warte tych pieniedzy bo standard pokoi to standard lepszych domków letniskowych w Polsce.

Jednak cała reszta rekompencuje ta niewielką niedogodnosc . Niewielka bo przecie w pokoju co do zasady sie tylko sypia.

To hotel nastawiony na dzieci. Swietne animacje. Animatorki cały czas pracuja z dziecmi. Animatorki z Polski, Rosji, Ukrainy, Turcji i Wielkiej Brytani. Znajomosc co najmniej 2 języków obligatoryjna oraz z tego co wiem to wykształecenie od średniego w górę. Animatorzy bardzo profesjonalni. Hotel oferuje zajecia dla dzieci w godzinach 9:30 - 12:00 oraz 14:30 - 17:00 oraz mini dosco od 20:30. Zajecia w ciągu dnia dają wytchnienie dla rodziców.....

Byłem tam już drugi raz , wczesniej 2 lata temu. I tym razem jestem bardzo zadowolony.

W recepcji pracuje Polka mieszkająca w Turcji od wielu lat. To tez jest/ może byc pomocne w róznych sytuacjach

Zresztą mozna pisać dużo i długo. Jak chcesz zadzwon to powiem co i jak , na co zwracac uwage oraz co warto wiedziec (np. jak zajmowac lezaki nad basenem, co zwiedzic w najblizszej okolicy, jak korzystac w rzie koniecznosci z pomocy medycznej ) jadąc to tego hotelu - 602235871

Pozdrawiam

leszek
        • Gość: polak Re: Hotel Club Nena - hotel dla dzieci IP: *.229.200.186.dynamic.ttnet.com.tr 11.08.14, 00:10
          Jestem zdumiony. Piszę właśnie z hotelu nena. Ten hotel to jakieś nieporozumienie. Standard jak na wczasach za komuny. Jedzenie beznadziejne. Po raz koleny odkrywam powiedzenie "kolejki jak za mięsem". Hotel przeludniony i zaniedbany wszędzie brud i syf. Jak dla mnie to max 3 gwiazdki. TUI powinno się wstydzić wysyłając tam gości z Polski. Odechciało mi się robienia zdjęć bo nie chcę mieć pamiętek z tego okropnego miejsca. Urlop spisany na straty, za te pieniądze można mieć coś znacznie lepszego. Dla mnie wielka żenada. Jeżeli ktoś jest po raz pierwszy w turci, ba za granicą to może mu się podobać. Ostrzegam wszystkich przed tym "hotelem", nie róbcie tego błędu co ja. Omijajcie go szerokim łukiem. Jaj już chudłem kilka kg. Odliczam dni do wyjazdu, nie ma tu nic co mogło by być jakimkolwiek plusem. Plaża brudna zasyfiona, baseny małe, woda w nich brudna, animacje niemrawe, stuff ponury jakieś panny o tatarskich rysach z bólem w oczach i pracujące tu za karę. Na obiad i na kolacę to samo podroby. Jeżeli ktoś lubi płuca, nerki i serca z barana, tłuste kurczaki tu będzie ja chodzę głodny. Z każdą polską rodziną którą rozmawiam - wrażenia są podobne do moich. Tu ie ma uśmiechu i zadowolenia z wakacji - jest frustracja i żal za wyjątkowo nieudanymi pieniędzmi. Płakać mi się chce poprpstu. Nie wiem jak komus może się tu podobać...
          • Gość: gosc Re: Hotel Club Nena - hotel dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.14, 15:14
            Wrocilismy wczoraj z hotelu nena i wraz z moją rodzina mamy w odroznieniu do "polaka" bardzo pozytywne wspomnienia. Był to nasz trzeci pobyt w Turcji, który uwazamy za bardzo udany, a kompleks hotelowy spelnil nasze oczekiwania. Domki mieszkalne zatopione w pieknej zieleni, codziennie sprzątane pokoje, fajne baseny z czysta wodą( fakt, trzeba bylo rano zając lezak). Plaża zwirowa czysta i rownież sprzatana w ciagu dnia i wieczorem. Restauracja bardzo ładna gdzie obsluga doskonale wywiązywala sie ze swoich zadań. Z usmiechem na ustach i pozytywnym nastawieniem do gosci uwijali sie w sprzataniu stolikow.Jedzenie bardzo różnorodne, grillowane ryby, grillowany indyk,kalamary kurczaki,salaty, sery,owoce, lody,pyszna turecka kawa, mozna by wymieniac bardzo dlugo. Na pochwale zasluguja rowniez wiecznie usmiechnieci animatorzy, którzy swoja pozytywna energia sprawiali, ze czas odpoczynku mijal w dobrych humorach.No i na koniec cudowne morze srodziemne z czysta i ciepla wodą. Nasze wrazenia sa jak najbardziej pozytywne i jesli bedziemy mieli okazje wrocimy do tego miejsca jeszcze raz.polecam club nena
            • Gość: polak Re: Hotel Club Nena - hotel dla dzieci IP: *.246.40.164-rev.hti.pl 16.08.14, 15:18
              Naprawdę zastanawiam się jak można uznać pobyt w tym hotelu (5*) za udany. Jeżeli zapłaciłem za hotel 5* a otrzymuję standard 3* albo jeszcze gorzej to tak jakbym zamówił i zapłacił za Mercedesa a otrzymał Ładę.
              Naprawdę nie przeszkadzał wam problem wiecznie zajętych stolików przy posiłkach, brak obrusów i sztućców? Nie przeszkadzały wam kolejki do jednego zdechłego kurczaka i wyrywanie sobie łyżek do nakładania mięsa. Nie przeszkadzał wam wieczny syf, brud i widok spoconych upieprzonych kelnerów? Monotonne, niesmaczne posiłki i wszechobecny dym papierosowy - bo w tym hotelu dyskryminuje się niepalących. Jakość napojów w ofercie all jest żenująca a przygotowanie kelenerów wręcz żadne. Wkrótce napiszę dłuższą recenzję na holidaychecku.
              • merci77 Re: Hotel Club Nena - hotel dla dzieci 07.12.14, 22:20
                czy można liczyc na nowe opinie o tym hotelu? bo dość skrajne są jak się czyta ,jedni ze super a inni ze koszmar, w co tu wierzyc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka