Gość: kamawoj IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.01.15, 15:30 Ktoś był? albo jedzie w lipcu:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rame Re: PGS world palace Kemer IP: *.itcomp.pl 06.01.15, 20:51 nie byłam ale 2 dni temu dokonałam rezerwacji i lece 27.06 z katowic Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 07.01.15, 08:50 proszę się odezwać po powrocie:) my dopiero lecimy 15 lipca z Lublina Odpowiedz Link Zgłoś
motylek3545 Re: PGS world palace Kemer 24.02.15, 11:00 też nie byłam, mam nadzieję, że bedzie fajnie, lece 11.07.15 z wrocławia :) Odpowiedz Link Zgłoś
bladaface Re: PGS world palace Kemer 05.03.15, 21:24 My od 19.08 więc czekamy na Wasze info po powrocie Odpowiedz Link Zgłoś
bladaface Re: PGS world palace Kemer 05.03.15, 21:25 a i teraz to już jest Alva Donna World Palace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PGS world palace Kemer IP: *.ite.waw.pl 30.06.15, 12:55 My od 15.08, jest szansa że się spotkamy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PGS world palace Kemer IP: *.ite.waw.pl 14.07.15, 11:45 tak z 5 latkiem Odpowiedz Link Zgłoś
ml-78 Re: PGS world palace Kemer 05.03.15, 22:41 no to ja jak na razie najwcześniej 30.05 z katowic :-) 6 +2 Odpowiedz Link Zgłoś
domino254 Re: PGS world palace Kemer 04.06.15, 10:46 Witaj, i jak wrażenia? Napisz po powrocie. Udanych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
ml-78 Re: PGS world palace Kemer 05.03.15, 22:43 macie może info nt hotelu od osób które w nim były? na zdjęciach wygląda ok, w komentarzach nawet aż za dobrze ciekawe co będzie w realu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
domino254 Re: PGS world palace Kemer 18.04.15, 10:45 ja lecę 1 lipca z Warszawy. 2 os. dorosłe i 8-latek. Mało znalazłam opinii o tym hotelu ,ale znajoma z biura podróży bardzo go polecała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: PGS world palace Kemer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.04.15, 10:53 czekamy na wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 06.05.15, 16:47 "nasz" hotel zmienił nazwę na ALVA DONNA WORLD PALACE- znów go sprzedali? albo całą sieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 15.05.15, 15:03 My lecimy 08 lipca na 11 dni Z Warszawy. Dużo na temat tego hotelu czytałam na rosyjskich stronach. Powinno być dobrze. W hotelu dominują rosjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek3545 Re: PGS world palace Kemer 03.06.15, 09:46 Witam :) My wylatujemy 11.07 z Wrocławia do hotelu Alva Donna, jeśli będziecie w tym samym hotelu to miło będzie jeśli się tam zobaczymy :). Serdecznie pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 03.06.15, 14:23 Fajnie. Masz jakiś pomysł jak się znajdziemy 😃. My będziemy mieć pokòj Duplex ,4 os. dwa poziomy. Będziecie z dzieckiem / dziećmi. ? Nasz synek ma 8 lat. Zabieram też moją mamę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamawoj Re: PGS world palace Kemer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.15, 16:31 My tez mamy duplex, synek prawie dwa lata I córka 13. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 04.06.15, 09:10 Kamawoj , jak wy przyjedziecie , to my będziemy jeszcze trzy dni , wyjeżdżamy 18.07. wieczorem. Też możemy się spotkać. Czemu nie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek3545 Re: PGS world palace Kemer 03.06.15, 23:01 My też mamy pokój Duplex, 4 os, dwa poziomy. Będziemy z dwoma synami 7 lat i 4 lata. Moze wymiana nr tel ? lub spotkanie tam na miejscu w wyznaczonym dniu ? Jak myslisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 03.06.15, 23:26 My będziemy 08.07. więc przed wami Jak będziemy na mjejscu to napiszę tutaj nr. naszego pokoju, to zapukacie do nas. Jesteś na FB, trochę ryzykowne podawać tak publicznie nr.telefonu 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
motylek3545 Re: PGS world palace Kemer 04.06.15, 21:51 Całkiem dobry pomysł z podaniem nr pokoju na miejscu :) na FB jestem ale nie chce podawać swoich danych osobowych. Ciekawa jestem dlaczego zmienili nam nazwę hotelu. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 05.06.15, 11:05 Jeżeli chodzi o FB , to myślałam żeby utworzyć wydarzenie np . Alva Donna lato 2015. Kto by chciał , to by dołączył. Można byłoby korespondować na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
motylek3545 Re: PGS world palace Kemer 05.06.15, 22:33 Z FB bardzo dobry pomysł :) można tak zrobić.. Odpowiedz Link Zgłoś
domino254 Re: PGS world palace Kemer 04.06.15, 10:26 Witajcie, my będziemy od 1 lipca, synek też ma 8 lat, także do zobaczenia na miejscu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 04.06.15, 11:07 Hej, no to mamy już niezłą ekipę. Pozdrawiam. 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 03.06.15, 12:03 my wylatujemy do tego hotelu 15 lipca z Lublina :) Odpowiedz Link Zgłoś
adgam25 Re: PGS world palace Kemer 06.07.15, 16:36 my lecimy 29.07 z Katowic 11osobową paczką w tym 5 dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PGS world palace Kemer IP: *.srem.net 14.07.15, 21:24 witam wszystkich, również wybieram się na wakacje do hotelu Alva Donna chciałabym zapytać ile trwa transfer z lotniska do hotelu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek 24 lipca Gdańsk IP: *.limes.com.pl 14.06.15, 07:50 My lecimy 24 lipca z Gdańska na 2 tyg, z dziećmi 1,5 roku i 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: 24 lipca Gdańsk IP: *.limes.com.pl 14.06.15, 07:55 tzn 24 czerwca, już mi się miesiące pomyliły :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.pljtelecom.pl 14.06.15, 16:59 Kochani ,jak ktoś ma ochotę ,to pod tym linkiem możemy się łapac. Pozdrawiam Sylwia K. 8 lipca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.pljtelecom.pl 14.06.15, 17:00 www.facebook.com/itakapl/posts/1086383424709554?comment_id=1086491901365373¬if_t=like Odpowiedz Link Zgłoś
scud77 Re: PGS world palace Kemer 15.06.15, 12:24 Super, my też nie możemy się doczekać, my lecimy 27 czerwca z Katowic, 2 rodzinki, moja rodzinka 2 synów 9 lat i 13 miesięcy :), druga rodzinka też 2 synów jeden 12 drugi 2,5 roku. Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: PGS world palace Kemer IP: *.play-internet.pl 29.06.15, 16:40 Witam, 18 lipca z Katowic na 12 dni lecimy z moja rodzinka (2+2) Już też nie możemy się doczekać. Będzie to moja 9ta wizyta w Turcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 01.07.15, 20:40 My wlasnie jesteśmy na miejscu , hotel o wysokim standardzie , mini barek z cola, fanta , woda i piwem codziennie uzupełniany w cenie. Polacy sa głownie w jednej czesci hotelu , kawałek od hotelowych basenów czy atrakcji ale trochę ruchu nikomu nie zaszkodzi przy takim jedzeniu :) niestety jak ktos chce pospać to mogą o zatyczki do uszu nie pomoc chyba ze w pokoju duplex uda sie na drugie piętro i tam bedzie spał. Chyba ze dwójka dzieci w całości go zajmie. Głośno bo obok w hotelu maja animacje akurat do późnego wieczora, chyba ze ktos ma dzieci które wytrzymają do wieczora to warto byc na animacjach w alva dona i cos tam wypić sobie :) Najlepiej bać dolary jak ktos sie Zastanawia bo ceny sa najcześciej w dolarach podawane a jak cos kosztuje 1 dolar to i 1 euro :) Płaza w tym rejonie niestety kamienista no ale sa inne uroki tego rejonu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 01.07.15, 20:55 do Rusek, są jakieś miejsca mocniej zacienione?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 01.07.15, 21:20 Jeśli pytasz o miejsce przy basenach to sa parasole przy leżakach których to rezerwacja zaczyna sie od rana, te przy basenie dla dzieci i zjeżdzalniach szybko sa zajmowane ale tam tylko raz byliśmy na leżaku , najlepiej wg mnie rozlokować sie przy basenie ze sztuczna fala uruchamiana co jakiś czas bo ma łagodne zejśćie do wody wiec dla mniejszych dzieci super bo usiąść mogą i bawić sie w wodzie. Tylko ślisko czasami wiec warto w klapkach te małe dzieci , te większe dają radę jak nie wbiegają do basenu. A cień jest tez na sporym terenie zielonym blisko tez basenu , ludzie widziałem ze tam tez mieli leżaki czy ręczniki i odpoczywali od słońca. Beach bar tez jest zaciemniony :p no ale siedzieć tam szybko może sie ściemnić przed oczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 02.07.15, 12:37 Czyli walka o leżaki od rana. Powiedz na kolację wpuszczają mężczyzn w krótkich spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 02.07.15, 23:41 Tak w krótkich spokojnie, nikt na to uwagi nie Zwraca , na obiad pilnują aby nie wchodzić w kąpielówkach ale kolacja zarówno stoliki na zewnątrz jak i wewnątrz krótkie spodnie bez problemu, 90% mężczyzn tak chodzi Jedzenie jest na zewnątrz budynków (grillowane, pieczone itd) jak i w środku ( warzywa, menu dla dzieci, owoce, słodkości) Rownież restauracje Ala carte krótkie spodnie nie ma problemu - raz na pobyt, nie jak rezydentka mowi raz na tydzień . Jakieś pytania, śmiało pytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamawoj Re: PGS world palace Kemer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.07.15, 11:09 A powiedz jak to z miejscami mocniej zacienionym przy basenach? Są? Przy brodzikach dla dzieci? A czy płaza typowo kamienista czy taka mieszana z piachem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 03.07.15, 13:32 Dzięki. Jak byś mógł podpowiedzieć czy zabierać ze sobą takie koło do zjeżdżania na zjeżdżalni z uchwytami do trzymania. Nie mogę na zdjęciach dopatrzyć , czy taka zjeżdżania tam jest. Druga sprawa czy mają tam jakieś wafle ryżowe zamiast pieczywa , ewentualnie czy można takie kupić gdzieś w okolicznym sklepie. Jestem na diecie bezglutenowej i nie wiem czy zabierać ze sobą. Buty do wody już mamy. Miłego wypoczynku 😃 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 04.07.15, 09:20 Przy każdym basenie sa leżaki z parasolami wiec cień można wygenerować. Najmniejsza powierzchnia na leżaki jest na basenie ze zjeżdżalniami i dla dzieci. My tam byliśmy raz na leżakach bo woda jest te 0,4 metra wiec dla poltoraroczniaka za duzo jak sie przewróci a basen ze sztuczna fala jest idealny bo ma łagodne zejście ale warto włożyć dziecku crocsy bo kilka upadków dzieci widziałem tam , nasz cały czas w crocsach wiec tam spędzamy najwiecej czasu jest tez sporo miejsca. Z większym dzieckiem chodzimy na skoki do basenu obok lub na zjeżdżalnie. Jedzenia całe mnóstwo ale wafli nie widziałem w carrefour w kemer kupisz wszystko dojazd 1 euro od dorosłej osoby. Na zjeżdzalniach nie można zjeżdżać na kołach, wiec nie ma co brac, dla dzieci warto rękawki, jakiś materac za grosze można kupić w pl , miesja zlozony duzo nie zajmuje. Co do płazy to niestety kamyczki i to małe, jak była akcja z piana na płazy , ogromne jej ilości wystrzeliwali i muza grała to młody biegał cieszył sie na koniec zauważył fale i wodę wiec nie mogłem go zatrzymać jak skończył skakać to po zdjęciu butów miał full kamyczków w środku wiec dodają sie do środka. Szkoda bo woda czysta i chłodniejsza niz w basenach ale kamyczki żwirek wygrywa z nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.centertel.pl 04.07.15, 11:21 Bardzo dziękuję, za pomoc 😃. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 10.07.15, 20:05 😃😃😃😃 Jesteśmy już od środy i dopiero udało mi się rozgryść internet...... Ciężko to tutaj idzie. Hotel fajny . Wszystko co napisane powyżej potwierdzam. Jest moc 🙌. Super hotel. Cień na trawce pod drzewkami. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 10.07.15, 20:19 A my od środy w Gdańsku, jeden dzień ciepło a teraz beznadzieja, już tęsknię za hotelem. Smakujcie drinów (Alva Donna, Mohito i wszystkie inne), korzystajcie z atrakcji hotelu, cieszcie się ciepełkiem. My mega tęsknimi za nim, całe szczęście posłuchać wystarczy Bara Bara i już człowiek sobie wszystko przypomina, jeszcze brakuje mi tej drugiej piosenki bez słów zapomniałem zapytać o nią animatorów. Jakbyś mogła, będę wdzięczny, leci o 10 czy 11 na basenach. było pięknie ale skończyć się musiało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 11.07.15, 07:11 Jak uda mi się dogadać to zapytam 😃. Pozdrawiam z Alva Donna 😃😃😃😃 Odpowiedz Link Zgłoś
kaska33_33 Re: PGS world palace Kemer 10.07.15, 20:50 Małżeństwo z 15 letnim dzieckiem. Fajnie by było jakbyśmy się zgadali. Samemu zawsze smutniej. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 11.07.15, 07:23 Na dzień dzisiejszy , Polaków jest bardzo dużo. Z nami w sumie przyjechało 33 osoby😃 i ciągle dojeżdżają. Myślę , że codziennie można z kimś pogadać, aczkolwiek Polacy to bardzo zamknięty naród. Pozdrawiam.🏊 Odpowiedz Link Zgłoś
asiula95 Re: PGS world palace Kemer 12.07.15, 11:54 Witam, mam pytanie dotyczace hotelu, czy barek w pokojach hotelowych uzupełniany jest codziennie w piwo i czy to jest w cenie? oraz czy sejf jest bezpłatny? Jak wyglada sprawa z animacjami dla dzieci prowadzonymi przez klub przyjaciół Itaki Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 12.07.15, 12:12 Barek jest uzupełniany codziennie, w innych godzinach niż sprzątanie pokoju (bo inna obsługa to robi), w barku (mini lodówce) na dzień dobry znajduje się: - dwie małe butelki wody gazowanej - jedna duża butelka wody niegazowanej Nestle - dwa browarki EFES w puszce (warto nawet jak nie wypijesz, wyciągać z lodówki i do szafy przekłądać to będzie na prezent w Polsce ) ;) - puszki napoi gazowanych 2 x Cola, 2 x Sprite, 2 x Fanta Oczywiście wszystko w cenie wyjazdu, łącznie z uzupełnianiem. Na terenie hotelu w lodówkach znajdują się małe wody Nestle niegazowanej. Sejf jest również bezpłatny, uwaga, żeby nie zablokować sobie, klawiatura lekko przestawiona więc można się pomylić. najpierw przetestować bez zawartości najlepiej :) podajesz kod czterocyfroway i # (zamknięte) następnie podajesz sam kod i otwarte :) Animacje prowadzone są w godzinach 10-12 i 15-17, różne tematy są animacji, nasza córka chodziła na poranne, zaraz po śniadaniu, na kolejne było już szkoda bo chciała nurkować, skakać do basenu to w końcu jej wakacje były więc nie szła na te popołudniowe już. Animacje obok placu zabaw, również hotelowe tam się odbywają prowadzone przez przesympatycznych ukraińców w jęz. ros. dla pozostałej części hotelu. Wieczorem o 20:00 mini disco w amfiteatrze, trzeba szybko zajadać kolacje żeby zdążyć :) jakiekolwiek pytania, śmiało walić :) warto wiedzieć więcej zanim jest się na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 12.07.15, 12:54 mam pytanie nt interetu w pokoju? korzystacie? jak to działało?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 12.07.15, 13:24 Przez pierwsze 5 dni korzystałem bo chciałem być na bieżąco w tematach w firmie, później już tylko odpalałem wieczorkami aby odpowiedzieć na tym forum na pytania :) odpłynąłem całkowicie i relaks włączyłem, zero pracy :) w pokoju działa trochę gorzej, kwestia pewnie zasięgu, powinien generalnie działać na terenie całego hotelu, są miejsca gdzie działa mega szybko, a są gdzie wolniej. Odpowiedz Link Zgłoś
kamawoj Re: PGS world palace Kemer 12.07.15, 13:38 a jak to wygląda cenowo za internet? bo w lobby pewnie gratis ale wolno działa? a gdzie są miejsca co działa dość szybko?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 12.07.15, 14:06 internet jest bezpłatny w całym hotelu, logujesz się na stronie Alba Donna która wyświetli się na urządzeniu poprzez podanie nr pokoju i daty urodzenia. jak chodziłem z wózkiem po hotelu wieczorkiem żeby dziecko zasnęło to najlepiej działał w okolicach, gdzie są duże szachy, no i oczywiście przy głównym budynku. Polacy są meldowani w bloku nr 4, który jest najdalej od lobby i tzw. centrum hotelu, stąd tu zasięg czasami gorszy bywał. jak ktoś nie chce wychodzić na animacje wieczorne bo np. dzieci idą spać to spokojnie może korzystać z animacji hotelu obok :P my akurat mieliśmy pokój i balkon właśnie w kierunku tego hotelu, mają bardzo dobre nagłośnienie ;) często do późnych wieczornych godzin dające o sobie znać, ale kto tam spać chodzi wcześniej poza dziećmi którym to nie przeszkadza jak śpią na pietrze - tam ciszej :) Odpowiedz Link Zgłoś
scud77 Re: PGS world palace Kemer 12.07.15, 23:39 Skrajny blok to nie nr 4 tylko 1 pokoje w nim mają numery 1000 w górę, ja mieszkałem w bloku nr 2 następnie są szachy i włoska restauracja, blok nr 3 i 4 (od strony restauracji głównej, mini clubu i zjeżdżalni) po drugiej stronie basenów blok nr 5 i 6 Odpowiedz Link Zgłoś
asiula95 Re: PGS world palace Kemer 14.07.15, 18:12 Mam jeszcze takie pytanie: w jakiej ogólnie kondycji jest hotel, czytałam ostatnio opinie jekoby hotel został delikatnie odświeżony. Jak współpraca z biurem podróży ITAKA? Pierwszy raz zdecydowałam sie na to biuro a znów powołam się na niektóre opinie internetowe, które nie są pochlebne. Z tego co do tej pory wyczytałam to turyści z Polski są kwaterowani w ostatnim budynku, czy jest jakiś łącznik z centralną częścią hotelu? Jaką walutę trzeba mieć przy sobie. Z góry dziekuję za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 14.07.15, 20:57 Hotel jest w bardzo dobrej kondycji wg naszej oceny. Tak hotel jest lekko zmieniony bo wcześniej miał wystrój kiczoruskowaty :) a zmienia się pod europę, najpierw Polandia, a następnie Niemcy, załoga hotelu już się "cieszy", że po ruskim, trzeba trochę polskiego nauczyć się, a następnie niemieckiego no i angielskiego ITAKA ok, nie było problemów. Tak ostatni i przedostatni budynek, jest łącznik z wprost do recepcji z poziomu +2 lub z poziomu zero windami czy schodami i z buta chodnikami z pięknej płyty ala marmur. Ja wziąłem EURO, gdyby wyjazd miał znowu np. jutro to wziąłbym Dolary, teraz mniejsza różnica ze względu na umocnienie się EURO ale nadal spora, a ceny często są 1 $ i 1 Euro Odpowiedz Link Zgłoś
asiula95 Re: PGS world palace Kemer 15.07.15, 11:50 Wielkie dzięki za odpowiedź pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.play-internet.pl 14.07.15, 12:21 Witam, Pani Sywlo, czekam cały czas na piosenkę z godziny 10 lub 11 która leci na basenie głównym. Będę bardzo wdzięczny, posłuchałbym sobie w trakcie drogi do pracy. Proszę zapytać DJ'a obok placków gozleme lub animatorów jaka nazwa piosenki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 14.07.15, 22:03 Nad piosenką cały czas pracuję 😃, wydaje mi się że ma jednak ona słowa , ponieważ bez słów żadnej nie puszczają. Nagrałam ją na telefonie i jutro postaram się podejść i zapytać , kto śpiewa. Trochę się przedłuża ponieważ dzieciak mi trochę zaniemógł. Pozdrawiam. P.S. Gorąco tutaj 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 16.07.15, 09:31 Do "Rusek" Pytałam animatora o piosenkę , odpowiedział , że dużo osób pyta kto śpiewa .Niestety oni nie wiedzą, ponieważ ściągali ją animatorzy którzy już tu nie pracują i nikt nie wie , a było to jakieś 6 lat temu. Powiedział aby ściągnąć peogram "SHAZAM"i tam powinno się ją znaleść. Za bardzo nie wiem jak , ponieważ bariera językowa. Jak Ci się uda dowiedzieć , to proszę daj znać. Sama jestem ciekawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamawoj Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 16.07.15, 12:09 Sylwia ty zciagnij na telefon program skazame, uruchom i on dam wyszuka jak piosenka będzie puszczana przy basenie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 16.07.15, 17:17 Aaaaaha 😃😃😃😃😃😃dzięki , być może o to mu chodziło , ale ja nie za bardzo mogłam go z rozumieć. Nie wiedziałam że takie cuda można robić 😜.Ciekawe czy na tym ich wi-fi, uda mi się ściągnąć ten program. Jak mam tą piosenkę nagraną filmikiem na telefonie , a jak program ściągnę w domu i puszczę z telefonu , to też znajdzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: PGS world palace Kemer IP: *.srem.net 16.07.15, 19:49 czy mogę prosić o informację ile czasu zajmuje transfer z lotniska do hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.175.44.2.static.turktelekom.com.tr 16.07.15, 21:47 My jechaliśmy niecałe dwie godziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 19.07.15, 17:49 Tak, również znaleźć powinien jak jest dłuższy kawałek piosenki. Mam nadzieje, że się uda, bo Bara Bara leci dość często, szczególnie w aucie dzieci chcą słuchać i wariować przypominając sobie wczasy :) Czekam na powrót do PL i info jak uda się namierzyć tytuł przez Shazaam. Szkoda, że w hotelu nikt nie zna tytułu piosenki jaką puszczają :( a ja miałem właśnie odinstalowany program z racji braku miejsca i miałem zapytać i zawsze było coś ważniejszego no i za późno ostatecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rusek Re: PGS world palace Kemer IP: *.limes.com.pl 19.07.15, 18:02 do Sylwia Po tym jak napisała Pani, że 6 lat temu ktoś ją wprowadził, to mnie oświeciło, że musiała być za czasów PGS więc znalazłem kilka filmików z tych czasów z animacji i mam Uzbek Samandar-Sen o'zing www.youtube.com/watch?v=Nc3uomajmKM niestety wrażenie większe robiła przy 43 stopniach, drineczku w dłoni, stojąc w basenie , klimatu brakuje mi w tym deszczowym dniu dzisiaj. ale namierzyć się udało miłego pobytu w tych ostatnich dniach jak dobrze pamiętam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.pljtelecom.pl 19.07.15, 19:03 My już w domu😕. Przed chwilą ściągnęłam program i też mi się udało znaleść ten utwór. 😃. Faktycznie tam robi większe wrarzenie. Ciężki powrót do rzeczywistości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: PGS world palace Kemer IP: *.pljtelecom.pl 19.07.15, 19:05 "Wrażenie" oczywiście 😴 Odpowiedz Link Zgłoś