adrianch1 01.08.15, 10:24 Witam Bardzo proszę o aktualne wrażenia z pobytu w hotelu Bodrum Park Resort. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrianch1 Re: Bodrum Park Resort 09.08.15, 11:52 Czy ktoś z forum był tym roku?????? Odpowiedz Link Zgłoś
robertgoryczka Re: Bodrum Park Resort 21.10.17, 11:12 Widok hotelu z filmów i zdjęć od roku 2012 jest o tyle nieaktualny że to wszystko posypało się-tapicerki na sofach,stoły ,krzesła,restauracje na balkonach,boiska.Ubyło hamaków,koszy do opalania na plaży.Baseny,zieleń bez zmian( fajny park+dużo spacerowania).Kinder club(domek zabaw),brodzik dla niemowląt stan idealny.Od zjeżdzalni do wejścia do hotelu kurza ferma.Miałem tam pokój.Co rano o 4.45 dwa koguty robiły mi teleranek.Jedzenie jak na koniec września turecki standard.Fajerwerków nie było,dodatkowo 22 września 2017 zamknięto pizzabar i restauracje przy basenach.Codzienne sprzątanie polegało na szmata-podłoga-nowe ręczniki na łóżko.Pościelenie lub nie.Nawet klasycznej klepsydry nie robią, pozostawienie paru euro nie zmotywowało do wysiłku(łabędzia )Bezpłatny internet w lobby i druga sieć dostępna przed bungalowem, ale słaby i niestabilny.Łazienka nie sprzątana.Metalowa pokrywka od kosza w łazience aż się lepiła od brudu.Tak jak niektórzy pisali w komentarzach - na odpier...To już nie resort i nie 5*. Alternatywą może być podobne sąsiednie Hapimag Sea Garden Resort.Dobrze skomunikowane busami(co 30 min od rana do późnej nocy) zadupie(15km)za ok.6 zł czyli 5.60 lira lub 2.50 €. Mój film youtu.be/y1UgkhXVb48 Odpowiedz Link Zgłoś