Dodaj do ulubionych

BOTANIIIIIIIK

IP: *.lodz-marysin.sdi.tpnet.pl 19.09.04, 10:26
Lecę w środę (22.09) do Turcji. Będę mieszkal w hotelu Botanik. Nasza paczka
ok.10 osobowa (Lódź i Mielec) wybiera się tam już 3 raz. Jest rewelecyjnie.
Nie mogę się już doczekać.
Obserwuj wątek
    • a_b Re: BOTANIIIIIIIK 19.09.04, 11:55
      a botanik ten hotel to gdzie jest mijescowosc dokładnie
      z jakiego biura lecisz ile płacisz
    • Gość: Boaaa Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.chello.pl 13.03.05, 16:34
      Botanik jest po prostu swietny!!!Dla rodzin , nawet młodych - rewelacja!!!
    • oliviena Rewelacja 18.03.05, 08:55
      Hotel Botanik jest fantastyczny, tylko trochę na uboczu.
      Byłam tam 3 lata temu, ale naprawdę jest super.
      Obsługa Ok., czysto i bardzo zadbany teren.
      Będziecie zadowoleni.
      Koniecznie zajrzyjcie do Antalyi (nie mylić z Alanyą), zróbcie sobie wypad na
      cały dzień i rozkoszujcie się prawdziwą turcją.
    • Gość: Magda Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.krak.tke.pl 25.03.05, 12:53
      Szkoda ze nie widziales hotelu Delfin obok botanika tam to dopiero jest super!!!!!
      • Gość: Diva Re: BOTANIIIIIIIK IP: 217.153.187.* 23.04.05, 13:33
        ech, własnie wróciłam z hotelu Botanik. Juz marze o nastepnym razie :). Było
        cudownie. Obsługa, jedzenie, super. Pokoj ladny, mnostwo zieleni na terenie
        hotelu. o takim wypoczynku marzylam.
        • Gość: Magdzia Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 10:04
          Witajcie !
          Które biura mają Botanika w ofercie ? Gdzie najtaniej ? Możecie coś doradzić !
          Magda
          • Gość: Maciej Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.pro-internet.pl 11.05.05, 11:57
            Botanika w ofercie ma Wezyr !!! Hotel super byłem tam w zeszłym roku. Po prostu
            bajka, tylko szkoda, że 90% gości to Ruscy. Ja do nich nic nie mam, ale trochę
            za dużo piją, a szczególnie w hotelach z opcją "all inclusive" a taki jest
            właśnie Botanik.
            • Gość: Beata Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.elsat.net.pl 12.05.05, 16:24
              Byłam w Botaniku w tamtym roku z 3 latkiem i było cudownie, dziecko baardzo
              zadowolone i dlatego w tym roku też tam będę. Wybieram się 8 czerwca.
              • Gość: Magdzia Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:38
                Beatko, napisz coś więcej. Ja chcę się wybrać z 2-latkiem i myślałam także o
                Botaniku. Jakie atrakcje dla dzieci? Jedzenie-czy odpowiada maluchom ? Troszkę
                mnie martwi ta odleglość od Alanii i Side. Napisz jak sobie dawaliście radę ?
                Pozdrawiam
                Magda
                • Gość: Beata Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.elsat.net.pl 16.05.05, 16:50
                  Witaj Magdo!Napisałam o atrakcjach dla dzieci ale niestety nie widzę aby to
                  było napisane na forum , może za długi opis? Poczekam jeszcze chwilę i jak sie
                  nie ukaże to napiszę jeszcze raz ale już w bardzo minimalistycznej
                  formie.Pozdrawiam
                • Gość: Beata Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.elsat.net.pl 16.05.05, 17:05
                  Dla dzieci jest specjalny bufet np. na śniadania : mleko,kaszki,prawdziwa
                  nutella, dżemy, miód, kilka gatunków pieczywa itp. 2 place zabaw z czego jeden
                  jest przy jadalni aby rodzice mogli spokojnie zjeść posiłek. Przez cały dzień
                  są soki ze świeżych owoców, lody. Karuzele, pociąg dla dzieci, diabelski koło(
                  wszystko jest już w cenie pobytu i dzieci jeżdżą ile chcą, 4 zjeżdżalnie do
                  basenu. Na plaży jest piaskownica bo plaża jest kamienista, i ta zieleń -
                  przepiękny ogród botaniczny. W Turcji będę po raz 4 i nigdzie nie widziałam
                  takiej zieleni na terenie hotelu jak w Botaniku.Jedyny "minus" to jazda
                  autobusem ok.1,5 godz.ale autobus jest z klimą.Jeszcze dużo by pisać ale
                  miejsca już brak. Ja się wybieram 8 czerwca, a Ty? Pozdrawiam.
                  • Gość: Magda Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 09:13
                    Dziękuję Ci Beatko za opis. Brzmi wspaniale. Obawiam się, że moje dziecko nie
                    chciałoby wychodzić z hotelu. Troszkę jedynie drogi ten Botanik i wszędzie
                    daleko, ale pomyślimy. Troszkę się jeszcze zastanawiam nad Clubem Verano -niska
                    cena i w miarę chwalony, blisko Side.
                    Mielismy jechać w czerwcu, ale znajomi chcą jechać z nami, a im pasuje
                    wrzesień, zatem może w II poł. września. Czy pogoda będzie OK ?
                    Pozdrawiam
                    Magda
                    • Gość: Beata Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.elsat.net.pl 17.05.05, 12:03
                      Witam! Zgadzam się z Tobą że Botanik jest drogi, ale masz pewność że nie będzie
                      żadnej wpadki, a jadąc z takim małym brzdącem na pewno zależy Ci żeby wszystko
                      było okey i jest ALL a to jest ważne bo dziecko chce co chwilkę coś zjeść,napić
                      się i gdybyś miała za to wszystko płacić osobno to byś zbankrutowała. Na
                      miejscu w Botaniku nie wydałam ani "złotówki" Uwierz mi, ale hotele które
                      oferują niską cene nie są dobre dla małych dzieci. W Botaniku na miejscu był
                      lekarz dostępny przez całą dobę. Ja byłam w tamtym roku we wrześniu i pogoda
                      cudowna, tem. wody ok.25 st. a powietrza 30 st.Mój pobyt był tylko tygodniowy i
                      teraz też taki będzie, ale to w zupełności wystarczy. Korzystaj z tego że
                      dziecko do lat 6 płaci tylko za przelot, a pobyt jest już gratis i teraz
                      jeszcze można zaszaleć w Botaniku, bo póżniej to już naprawdę będzie drogo gdy
                      będzie trzeba płacić za dziecko.Masz jeszcze troszkę czasu żeby się zastanowić
                      nad hotelem ,ale ja gorąco namawiam na Botanika bo na pewno są tam warunki o
                      jakich mogą marzyć wszystkie mamy dla swoich pociech, a oto chodzi żeby wszyscy
                      byli zadowoleni i mogli wypocząć, a wiadomo że to głównie my -mamy zajmujemy
                      się dziećmi.Mogę Cię zapewnić że nie będziesz miała czasu żeby wyjść poza teren
                      hotelu, tyle jest atrakcji. Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję że jednak
                      będzie to Botanik.
                      • Gość: Magda Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 12:41
                        Jeszcze raz dziękuję. Czy można na miejscu wypożyczyć samochód i zwiedzić
                        okolice ? Ja będę pierwszy raz w Turcji i chciałabym troszkę "poczuć klimat".
                        Bardzo poważnie myślę o Botaniku. Maluch będzie miał prawie 2,5 roczku i
                        chciałabym aby miał zajęcie, dużo dzieci -wtedy ja mogę odetchnąć.
                        Pozdrawiam
                        Magda
                        • Gość: Beata Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.elsat.net.pl 17.05.05, 14:11
                          W hotelu na miejscu jest wypożyczalnia samochodów, ale na zwiedzanie Turcji z
                          takim maluchem to raczej bym poczekała aż podrośnie. Jadąc z lotniska do hotelu
                          zauważysz że jest tylko pustynia i nic do zwiedzania. Dla gości hotelowych jest
                          darmowy autobus do Alanyi i chyba tylko tyle do zwiedzania. Gdy maluszek
                          podrośnie to wtedy można myśleć o prawdziwym zwiedzaniu Turcji np. Kapadocja
                          czy Pamukkale.Polecam również rafting, ale nie dla małego dziecka. Ja miałam to
                          szczęście że zwiedziłam Turcję przed urodzeniem Doroty i teraz pozostaje mi
                          tylko leżenie na plaży i zabawy w wodzie z dzieckiem. W roku ubiegłym gdy bylam
                          w Botaniku, to Dorota miała właśnie 2,5 roku i było mnóstwo dzieci ,dzięki temu
                          mogłam troszkę poleniuchować bo Dorota biegała razem z tą dzieciarnią. Była też
                          rodzinka z Niemiec z dwójką dzieci ,jedno miało 6 lat a drugie dziecko miało 4
                          miesiące .Gdybyś miała ochotę to podaj swój adres, a ja przyślę Ci kilka moich
                          prywatnych zdjęć z tego "raju".
                          • Gość: Magda Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 15:23
                            Dzięki Beatko,
                            Bardzo proszę o zdjęcia na adres: makffsa@interia.pl
                            A jaka jest plaża ? Czy od razu robi się głęboko ? W sumie jeśli jest autobus
                            do Alanii to w razie jakiś zakupów itp to można się wybrać. Tylko jak przekonać
                            znajomych, którzy nie mają dzieci do takiego, drogiego hotelu. Kiedyś, zanim
                            urodziłam malca wyjeżdzaliśmy ze znajomymi i zawsze braliśmy opcje bez jedzenia
                            i dużo imprezowania. Ale wszystko się zmienia. Jak dla mnie to teraz jest
                            cudownie i tak naprawdę myśląc o wakacjach pragnę najbardziej, aby to moje
                            dziecko dobrze się bawiło. Mówią że zgłupiałam..na punkcie synka..chyba mają
                            trochę racji.
                            Czekam na zdjęcia i jeszcze raz dziękuję !
                          • Gość: Trafo Re: BOTANIIIIIIIK IP: *.tvsat364.lodz.pl 20.08.05, 10:41
                            Beato, ja wraz z żoną i dzieciakami (3 lata i roczek) także wybieramy się do
                            Botanika. Nie ukrywam, że również Twoja opinia była dla nas inspirująca, a tak
                            się składa, że cena nieoczekiwanie spadła :)) Poza tym dzieciaki łącznie
                            kosztują nas jesynie 900 PLN na 2 tygodnie (jak będą starsze to chyba nie
                            będzie nas stać na Botanika :(().
                            Jeśli możesz proszę puść parę fotek hotelowych również dla mnie. Z góry
                            dziękuje, Rafał - trafo@op.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka