18.03.16, 13:56
No tak...jak widzę, to co odpisywaliście na mój poprzedni wątek to zdecydowana większość z Was uważa że luzik spoko, bezpiecznie...bo:
- są znawcami Kurdów i ekspertami sytuacji międzynarodowej, zwłaszcza terroryzmu - i na pewno w kurortach jest bezpiecznie
- to tylko ich sprawa że tam jadą
- są tez wypowiedzi głęboko filozoficzne w stylu - nikt nie wie gdzie mu śmierć pisana...lub że nie chcą umrzeć w łóżku

Jestem ciekaw czy Wasze rodziny a szczególnie dzieci podzielają waszą ekspercką wiedzę lub te głębokie przemyślenia filozowficzne...??? no jak to jest co???

A może to są tylko takie ideologie.... po to tylko żeby przyoszczędzić kilka stówek???...a w rzeczywistości cały czas będą ściśnięte pośladki ze strachu... i stan przedzawałowy jak kelnerowi upadnie taca z wielkim hukiem....

Identyczne wysublimowane ideologie były głoszone przez "złotówkarzy" w Egipcie i Tunezji...Ludzie pomyślcie- to tylko parę stówek...kilka papierków..
Obserwuj wątek
    • werkaem Re: Zamachy 18.03.16, 14:29
      Przestań powielać wątki i bić pianę bez sensu, bo to niestawne

• krejzimama Re: Zamachy 18.03.16, 16:54
      Własciwie jaki jest cel twoich wpisów?
      Jeśli ktoś chce jechać to pojedzie i tyle. Ja planując wakacje 2016 uznałam Turcję za kraj niebezpieczny i z wielkim żalem zrezygnowałam z wyjazdu. Jednak nie mam zamiaru nikomu "zagladać w talerz" i oceniać wyborów.
      Jak tylko kiedyś sytuacja Turcji wróci do normy to na pewno tam pojadę.
      • Gość: Mamabliźniaków Re: Zamachy IP: 31.42.14.* 19.03.16, 13:13
        Kolejny zamach ale przecież spoko bo daleko od plaży i hotelu z all ....
        Miłego wypoczynku z pampersem w majtach i stoperanem w jelitach czy jaki uzbrojony ciapaty z za rogu nie wyskoczy .
        • krejzimama Re: Zamachy 19.03.16, 13:15
          Do mnie dziecko piszesz?
        • gladi3 Re: Zamachy 19.03.16, 13:57
          popijajac kawke w Paryzu ktos nie mial pamparsa i patrzyl na wierze Aiffla w srodku europy.
        • Gość: Monika Re: Zamachy IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.16, 16:50
          Mamabliźniaków napisał(a):

>... Miłego wypoczynku z pampersem w majtach i stoperanem w jelitach czy jaki uzbro
          > jony ciapaty z za rogu nie wyskoczy .

Trudno zrozumieć co chcesz osiągnąć tymi swoimi głupawymi wpisami. Co cię interesują wyjazdy innych ludzi??? Rozumiem, że ty się do Turcji nie wybierasz i nie zabierasz pampersa (a może to tobie by się przydał), więc po co się wypowiadasz na temat Turcji??? Masz jakieś obsesję???

• Gość: gapa dziĹ? kolejny IP: 192.3.111.* 19.03.16, 19:14
            Tym razem w turystycznej dzielnicy StambuĹ?u.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,19791490,zamach-samobojczy-na-bulwarze-w-centrum-stambulu-sa-zabici.html#BoxNewsLink
            ZmieniliĹ?my kierunek na PortugaliÄ?.
    • Gość: ALBERTO Re: Zamachy IP: 5.86.88.* 11.04.16, 00:32
      U nas we Wloszech mowi sie, nie wchodzi sie samemu w paszcze lwa, ale poniewaz sami sie tam pchaja nie liczac sie z rozsadkiem no to trudno...ALBERTO
      • Gość: gość Re: Zamachy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.16, 07:43
        czy to nie u was we Włoszech islamiści zapowiedzieli ataki terrorystyczne, Alberto?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka