28.04.16, 20:33
Witam wszystkich. Mam na imię Ania. Wiele osób, które w latach 2010-2013 było na raftingu w Koprulu Kanyon mogło mieć okazję mnie poznać, ponieważ pracowałam jako przewodnik/sternik na spływach. W tej chwili czynnie nie biorę udziału w raftingu, ze względu na małą córeczkę, z którą mieszkam w Alanyi. Ale dla każdego z Państwa kto chciałby pojechać na rafting, jestem w stanie zorganizować taką wycieczkę po atrakcyjnej cenie, taniej jak u rezydenta czy nawet lokalnych biur podróży. Jako że mój mąż pochodzi z miejscowości, w której odbywa się rafting i sam przepracował na raftingu prawie 20 lat, wie które firmy są najlepsze i do takowych Państwo by pojechali.

Aby się ze mną skontaktować w celu informacji czy chęci odbycia takiej wycieczki proszę pisać na specjalnie założony email: rafting@onet.pl lub zostawić tutaj swój email a ja się z Państwem skontaktuję.

Zapraszam również na moją stronę facebookową: kliknij tutaj

Pozdrawiam wszystkich miłośników raftingu
Ania
Obserwuj wątek
    • damiano929 Re: Rafting 02.05.16, 16:22
      Czy jest w stanie Pani załatwić rafting z miejscowości Kemer? Za dwa tygodnie wybieram się tam z dziewczyną i bardzo chcielibyśmy pojechać na rafting.
      • aniarafting Re: Rafting 03.05.16, 14:01
        Witam. Nie będzie żadnego problemu z raftingiem z miejscowości Kemer. Proszę skontaktować się ze mną przez maila rafting@onet.pl
        Pozdrawiam Ania
    • Gość: hanim Re: Rafting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.16, 22:14
      Wiesz co, nie podoba mi się takie naganianie. Jak chcesz pracować w turystyce, to chyba są możliwości legalne. Sa polskie biura- Mariolki, Agaty, Leny i inne, gdzie mają licencje, ubezpieczenia i w pełni odpowiadają za to, co sprzedają. Ja przynajmniej odradzam każdemu korzystanie z takich ofert "na czarno". W Alanii pełno jest takich pokątnych sprzedawców wszystkiego,od kelnerów i taksówkarzy po siedzące w domu mamuśki, a potem szukaj wiatru w polu, jak coś się stanie. Kilka lat temu padłam ofiarą takiego oszustwa, a jakże przez Polkę z Alanii, która miała mi pomóc, a jedynie patrzyła na swoje prowizje i korzyści i w oczy mnie oszukiwała. Miałam sporo problemów potem, nie mówiąc o tym, ile pieniędzy i nerwów straciłam. Bo zaczyna się od wycieczki, a kończy na złocie, skórach albo i apartamencie, bo okazja, a tak naprawdę kupisz o wiele drożej, niż normalnie, bo jest w tym niezła prowizja pani pomagającej. Ja ostrzegam, a co zrobicie, to sprawa każdego oczywiście.
      • aniarafting Re: Rafting 04.05.16, 09:01
        Nikogo nie zmuszam do zakupienia wycieczki u mnie. Przykro mi bardzo że padłaś ofiarą oszustki. Ja od nikogo nie ciągnę pieniędzy. Za rafting turyści płacą w autobusie w drodze na rafting. Rafting sprzedaję w imieniu firmy raftingowej, w której pracuje mój mąż, a ja kiedyś pracowałam. Każdy ma tam ubezpieczenia, począwszy od transferu aż po spływ. Wszyscy uczestnicy raftingu dostają w autobusie do podpisania ubezpieczenie (w cenie spływu, żadnych dodatkowych opłat). Nie ukrywam że mam z tego prowizję. Nie robię tego za darmo, też chcę parę groszy zarobić. A prowizja jest niewielka. Nie chcesz nie korzystaj, możesz wykupić rafting u rezydenta dwa razy drożej a później prawdopodobnie trafisz do tej samej firmy co ja sprzedaję rafting. Nie pośredniczę w sprzedaży innych wycieczek typu Pamukkale czy inne wycieczki a tym bardziej nikogo nie obwożę po sklepach. Chcę tylko pomóc osobą, które chcą pojechać na rafting a nie chcą płacić cen z kosmosu. Chcesz skorzystać zapraszam, nie to nie, mimo wszystko polecam każdemu aby pojechał na rafting bo jest to wspaniała zabawa.
    • karuzela100 Re: Rafting 03.05.16, 22:58
      Milusio
      • robke Re: Rafting 05.07.16, 11:48
        Skorzystałem z oferty p. Ani zamieszczonej na tym forum. Mogę szczerze polecić: o wiele taniej niż w lokalnych biurach bo bez pośredników, żadnych problemów, kontakt mailowy i telefoniczny. Po umówieniu się, wsiedliśmy sprzed hotelu do busa, opłatę uiściliśmy dopiero na miejscu. Co więcej, z powodu lekkiej niedyspozycji jednego z członków wyprawy, za pomocą p. Ani przełożyliśmy SMS-em (kilka godzin przed wyjazdem) wycieczkę na następny dzień. Wszystko po polsku. Pewnie zdarzają się oszuści/stki ale nie w tym przypadku.
        • ucho03 Re: Rafting 05.07.16, 12:20
          J bym się bał a co z ubezpieczeniem ,przecież ta osoba to oszust naganiający ludzi żeby tylko sobie żyć a polaczki się dają omamić o pare dolarów takie to plebejskie
          • robke Re: Rafting 05.07.16, 12:30
            polaczek z małej litery, to rozumiem miała być obelga? Wyzywanie kogoś od oszustów to kolejne wyzwisko. A ty kim jesteś: Polakiem w dodatku "nieplebejskim"? Po twoim zachowaniu (wielka litera się w tym przypadku nie należy) nie sądzę. A co do meritum, chociaż pewnie cię to nie obchodzi:
            Ubezpieczenie jest takie samo jak w pozostałych przypadkach korzystania z tego typu usług.
            Naganiacze to są właśnie u pośredników, oni przede wszystkim chcą na tobie tylko zarobić.
            Wyraziłem swoją opinię, kto nie chce, niech nie korzysta. I nie jest to chyba powód do obrażania (nie pytam ucho03 bo on/ona już się określił).
    • mulka86 Re: Rafting 09.07.16, 19:41
      Zapraszam do grupy na facebooku :) Dla wszystkich wyjeżdżających w tym roku do Turcji
      TURCJA ? WAKACJE 2016 - www.facebook.com/groups/turcja2016

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka