politiko1976 05.07.16, 10:45 , jeśli ktoś ma jakieś pytania chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ucho03 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 05.07.16, 12:22 Dobrze że wróciłeś tyle się teraz słyszy o zamachach i bombach w tym dzikim kraju Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 11.08.16, 14:10 My i spora grupa Polaków też mieszka w tym " dzikim kraju" i jest nam tu dużo lepiej niż w Polsce. A ten "dziki kraj" trzyma całą Europę w ręku, ma piękne i liczne autostrady, wspaniałe jedzenie i przyjaznych ludzi. Szkoda że telewizja przedstawia Turcje w krzywym zwierciadle. Pozdrawiamy wszystkich odpoczywających w hotelu Titan Select - od wielu lat dobry i sprawdzony hotel. Zapraszamy ciekawych wydarzeń w Turcji i kraju w ogóle do naszej grupy facebookowej [url=http://My i spora grupa Polaków też mieszka w tym " dzikim kraju" i jest nam tu dużo lepiej niż w Polsce. A ten "dziki kraj" trzyma całą Europę w ręku, ma piękne i liczne autostrady, wspaniałe jedzenie i przyjaznych ludzi. Szkoda że telewizja przedstawia Turcje w krzywym zwierciadle. Pozdrawiamy wszystkich odpoczywających w hotelu Titan Select - od wielu lat dobry i sprawdzony hotel. Zapraszamy ciekawych wydarzeń w Turcji i kraju w ogóle do naszej grupy facebookowej [url=http://My i spora grupa Polaków też mieszka w tym " dzikim kraju" i jest nam tu dużo lepiej niż w Polsce. A ten "dziki kraj" trzyma całą Europę w ręku, ma piękne i liczne autostrady, wspaniałe jedzenie i przyjaznych ludzi. Szkoda że telewizja przedstawia Turcje w krzywym zwierciadle. Pozdrawiamy wszystkich odpoczywających w hotelu Titan Select - od wielu lat dobry i sprawdzony hotel. Zapraszamy ciekawych wydarzeń w Turcji i kraju w ogóle do naszej grupy facebookowej wszystko o Turcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.16, 16:28 Jakie warunki w Hotelu? Chcielibyśmy się tam wybrać rodzinnie z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.28.11 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 08.07.16, 14:23 Wybieram się tam 23.07 jak możesz to napisz coś więcej o warunkach w hotelu, jakie jedzenie, ile trwał transfer z lotniska itp Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 12.07.16, 17:50 Transfer trwał koło 2 h Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 09.07.16, 17:20 Hotel czysty , kameralny z dobrym jedzeniem ale z małą ilością atrakcji dla dzieci . Odpowiedz Link Zgłoś
aga.28.11 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 13.07.16, 19:46 dzięki bardzo za info Odpowiedz Link Zgłoś
aga.28.11 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 13.07.16, 19:52 a mam jeszcze pytania: czy obok hotelu znajdują się bazary, sklepy bo gdzieś czytałam że na prawo i lewo od hotelu coś ponoć jest. Czy hotel oferuje kolacje ala'carte? czy korzystałeś też z infrastruktury hotelu Titan Garden? A jak z sejfem - jest w pokoju czy w recepcji i czy jest odpłatny? czy może któraś część hotelu (pokoje) jest lepsza? czy dawałeś do paszportu $? Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 25.07.16, 22:06 Po prawej stronie jest mini centrum handlowe ale jest tam dosyć drogo , hotel oferuje kolacje ala'carte , infrastruktury Hotelu Garden jest gorsza od Select Titan , sejf jest w pokoju płatny , daliśmy 10 dolców w paszport Odpowiedz Link Zgłoś
pariss1 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 26.07.16, 20:16 Możesz napisać z jakim biurem byłeś i jaki miałeś standard pokoju (podstawowy czy inny). Odpowiedz Link Zgłoś
politiko1976 Re: Wróciłem z Hotelu Titan Select 10.08.16, 23:17 Z Wezyrem pokój standard Odpowiedz Link Zgłoś