anitamirowska 11.02.17, 13:02 Kto wybiera się do Turcji w terminie 19.07.17 na tydzien i do jakiego hotelu. Chcemy z rodziną sie wybrac ale nie mamy pojęcia w jaki rejon i hotel chcialabym duzo atrakcji dla starszych dzieci w wieku 16,11. lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Turcja IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.17, 13:25 Ja lecę 19 lipca z 12-letnim synem do Club Nena, ale na 2 tygodnie (z TUI). Hotel ma bardzo dobre opinie, nowy aquapark i mnóstwo atrakcji dla dzieci www.clubnena.com.tr/en Mogę ci jeszcze polecić hotel Paloma Grida Village, w którym byliśmy rok temu, hotel z najwyższej półki, bajka dla dzieci i rodziców - cała rodzina nie będzie się nudzić nawet przez chwilę, w tydzień to trudno będzie skorzystać ze wszystkich atrakcji www.palomahotels.com/en/hotels/paloma-grida-resort-spa Odpowiedz Link Zgłoś
kredka112 Re: Turcja 14.02.17, 12:59 Turcja to mój sezon wakacyjnych 2016 w Antalii spędziłam 3 dni, potem był mały objazd po Kapadocji i Konii odwiedziny w stolicy, potem powrót do Stambułu bo złapaliśmy tani lot krajowy i stamtąd znów na wypoczynek do Antalii, w sumie 14 dni w raju :) Cała turcja to niezapomniane przeżycie, udało nam się nawet załapać na lot balonem - niesamowite przeżycie. Może w tym roku się wybierzemy, znalazłam kilka ciekawych zdań o samej Antalii na topdeals4travel.com/pl/bilety-lotnicze/1083-tanie-bilety-lotnicze-do-antalyi/ warto by ją było poznać od tej bardziej turystycznej strony, bo ostatnio spędziliśmy czas tylko w centrum i na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
metintour Re: Turcja 16.02.17, 22:08 polecam hotele z sieci Eftalia np.Eftalia Aqua, super aquapark dla wszystkich w różnym wieku. W okolicy bazar, mnóstwo atrakcyjnych wycieczek w okolicy jak rafting, quady etc. Na facebooku jest grupa gdzie może Pani też znaleźć opinie wielu osób na temat różnych innych hoteli lub zadać im pytanie www.facebook.com/groups/turcjawycieczkiatrakcje/ Odpowiedz Link Zgłoś
lenakemal.com Wszystko o Turcji... 22.03.17, 12:50 Wszystkim tym którzy wybierają się na wakacje do Turcji polecamy nasze wycieczki fakultatywne z polskimi przewodnikami. Gdziekolwiek będziecie spędzać urlop w Turcji czy na Riwierze Tureckiej, czy na Riwierze Egejskiej skontaktujcie się z nami i pomożemy w wyborze www.lenakemaltour.com (+905356708842 Viber, What'sApp) A jeśli macie jakiekolwiek pytania dotyczące bezpieczeństwa i obecnej sytuacji w Turcji lub problemy z wyborem hotelu czy inne pytania zapraszam na nasze FORUM 'TURCJA WAKACJE' - https://www.facebook.com/groups/turcja2016 Tu żadne pytanie nie zostaje bez odpowiedzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś