Dodaj do ulubionych

Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:14
Obserwuj wątek
    • Gość: Maraska Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.05, 01:16
      No tak za szybko wcisnelam enter
      Coz ja wiaz walcze z sama soba i pomyslami na wakacje, ta Turcja gdzies caly
      czas na topie, i teraz akurat znalazlam dosc atrakcyjna oferte ze Scana wlasnie
      do hotelu Aroma (jedyny bol ze to w Alanii, no coz...) w kazdym razie napiszcie
      jesli cos wiecie o tym hotelu, podobno w miare ladny, niby dosc dobrze
      polozony.... hmmm bo blisko centrum ale podali tez ze przy glownej ulicy czy to
      nie oznacza ze bedzie glosno....?
      I ciekawa jestem jak tam jedzenie...
      pomocy:-)
      bo juz wariuje:-)
      maraska
      • Gość: leyla Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: 83.238.13.* 19.01.05, 09:40
        Polecam, polecam i jeszcze raz polecam. Hotel znajduje się w bardzo dobrym
        miejscu, bezpośrednio przy plaży ( a raczej na) kleopatry, ale nie przy głównej
        ulicy ataturka, tylko przy małej ślicznej ulicy wiodącej przy plaży klepatry.
        Dokładnie w miejscu gdzie właśnie od ulicy ataturka odchodzi ta uliczka. Krótko
        mówiąc miejsce najpiękniejsze z możliwych i bardzo wygodne. Do centrum ( do
        portu) na piechotkę dojdziesz w ciągu 20 minut (wolny spacer). Hotel jest mały,
        rodzinny, pokoje bardzo ładne, czyściutkie. Wybija się ze swojej klasy. jedenie
        bardzo dobre, na basenie przważnie mało ludzi, bo to hotel raczej dla osób
        starszych (spokojny wygodny) ale przez to polecam rodzinom z dziećmi. Ja byłam
        tam z siostrą i jest to zdecydowanie najlepszy hotel w którym byłam w alanyi.
        Wszędzie blisko, warunki doskonałe. Scan holiday bardzo sprawnie organizuje
        przejazd z lotniska do hotelu, a meldownie trwało 2 minuty (dokładnie 2! :-)
        Miłego wypoczynku!
      • Gość: Aśk@25 Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: 213.77.27.* 25.02.05, 11:09
        Hotel rewelacja.. Lokalizacja super, jedzenie dobre, warunki jak na 3* bardzo
        dobre ;)
      • Gość: mich59 Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: *.totalizator.com.pl / *.devs.futuro.pl 25.02.05, 14:57
        Maraska, ja też jadę do Aromy ! W maju, a Ty ? Hotel podobno spokojny ale dla
        starszych lub zestresowanych ale za to tuż przy plaży Kleopatry. Za długo się
        nie zastanawiaj, bo miejsc coraz mniej, zarówno w Turcji, jak i Tunezji. Tam to
        już w ogóle ciężko. Pozdrawiam.
        • Gość: Maraska Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 23:48
          Hej
          wiesz co ja juz decyzje podjelam i ostatecznie jade do turcji ale zupelnie inna
          okolica - Bodrum.
          Mam nadzieje ze udadza nam sie wakacje:-)
          pozdrawiam
          maraska
          a tego hoteliku to troche mi szkoda bo ja chyba wlasnie takie lubie... chociaz
          jeszcze nie ten wiek i stres na razie tez nie taki straszny:-)
        • Gość: Aśk@25 Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: 213.77.27.* 28.02.05, 08:16
          zupełnie nie gadzam się z Twoją opinią.. Hotel jest super, a starszych ludzi i
          zestresowanych nie widziłam!! Ma doskonała lokalizację i jest baardzo blisko
          centrum!!!!
          • Gość: ds do Aska@25 IP: 192.11.224.* 28.02.05, 10:00
            miło że sie tak czesto produkujesz z tym hotelem na tym forum, ale w interesie
            internautów mogłabyś wrzucić swoja obszerna opinie o Aromie na forum hotelowym.
            • Gość: Aśk@25 Re: do Aska@25 IP: 213.77.27.* 28.02.05, 10:36
              w jakim celu??? Skoro i tak nikt tam nie zagląda :(((((
              • Gość: Maraska Re: do Aska@25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 12:31
                Hej mysle ze sie mylisz, to bardzo przydatne forum, ja tam zagladalam bardzo
                czesto szukajac informacji o hotelach. Czemu sadzisz ze nikt tam nie zaglada?
                Maraska
              • Gość: ds Re: do Aska@25 IP: 192.11.224.* 28.02.05, 13:13
                Bo kazdy szuka twoich opinii na forum ogolnym, a nie hotelowym. Nie pracujesz
                tu przeciez na akord. Ja kazdy bedzie mial takie podejscie jak ty, to etrusek
                powinien juz dawno zamknąć hotele.
                • Gość: Maraska Re: do Aska@25 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 22:51
                  hmm wiesz co ja chyba nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi...?
                  M.
      • Gość: AGA Re: Hotel Aroma w Alanii, ktos cos wie??? IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 18.03.05, 15:09
        A Alanya byłam dwa razy urocza miejscowość. pierwszy raz mieszkałam w hotelu
        aroma. i było bardzo czysto codziennie zmieniano pościel..uprzejma obdługa ale
        ni w ząb nie rozumie po polsku ...a co do jedzenia to nie ma porównania do
        hotelu 4* bo mam porównanie z hotelem sunrise katya (byłam tam 2 raz) jeśli
        chodzi o przygotowanie posiłków to wszystko było ciepłe i smaczne choć trochę
        monotonne... nie było szwedzkiego stołu bo na obiado-kolację były do wyboru dwa
        ciepłe posiłki a to nie wiele prawda? Natomiast widok z hotelu (oczywiście
        pokój koniecznie z balkonem) jest niesamowity. wieczoram hotel zapewnia
        rozrywkę np taniec turecji tylko w niedzielę. ALe jest na co popatrzeć. W
        żadnym razie nie należy brać pokoju bez balkonu bo te wychodzą na ulicę, która
        jest bardzo głośna a i widoki marne ;) Jednym słowem warto pojechać....a i
        jeszcze jedno ...do centrum jest bardzo blisko!!! na piechotę około 10 min. Na
        pewno pojadę tam za parę lat... może nawet do tego samego hotelu. Zyczę
        udanych wakacji.
    • etrusek do Aśka@25 28.02.05, 11:03
      Wiem, że miło pisac w kilku wątkach o tym hotelu, ale prosiłbym Cię o napisanie
      dłuższej i jak nabardziej wyczerpującej opinii o Aromie na forum hotelowym
      • Gość: yo11 Re: do Aśka@25 IP: 62.29.137.* 28.02.05, 15:17
        Witam! Też z chęcią poczytam o tym hotelu, ponieważ jadę tam 13.07 z żoną i 6-
        cio letnią córką. Podajcie link, jak już coś będzie napisane.
        Poz yo11
        • Gość: ds link do Aromy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 16:33
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=20300709
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka