Gość: K&B IP: *.crowley.pl 08.02.05, 11:21 Czy jest na forum może ktoś kto wybiera się do Oludeniz na początku lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aśk@25 Re: Tropicana Oludeniz IP: 213.77.27.* 11.02.05, 07:32 Odpuść ten hotel na kompletne nieporozumienie na peryferiach Alanyi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśk@25 Re: Tropicana Oludeniz IP: 213.77.27.* 11.02.05, 07:32 Odpuść ten hotel na kompletne nieporozumienie na peryferiach Alanyi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Tropicana Oludeniz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 17:47 No nie inaczej. Oludeniz nie jest nawet na peryferiach Alanii. Jest kilkaset kilkometrów od niej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fred Re: Tropicana Oludeniz IP: 213.238.96.* 14.02.05, 09:43 Lecimy z Poznania wieksza ekipa chyba 27.06. Hotel Ata Lagoon. Tropicana za droga!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Tropicana Oludeniz IP: 83.168.104.* 16.02.05, 15:51 Czesc, wybieracie sie do Tropicany w Oludeniz??? bede niecierpliwie czekac na Wasza relacje... Wybieram sie tam w podroz poslubna na poczatku wrzesnia (z Itaki)... bede wdzieczna za kazda opinie... Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśk@ Re: Tropicana Oludeniz IP: 213.77.27.* 18.02.05, 11:37 Ten hotel to kompletne nieporozumienie, nie kuście się tym, że jest All... Sam hotel jest beznadziejny, lokalizacja pozostawia wiele do życzenie.. Hotel stoi przy ruchliwej szosie, wśród placów budowy.. Basen bezndziejny.. Plaży właściwie nie ma.. :( Zejście do morza jest z pomostu, do którego przyklejone są miliny wodorostów, afeeee... Sama byłam zdecydowana na ten hotel, kusiła mnie cena no i pakiet, miałam lecieć z GTI, ale kobieta z biura podróży pomyliła terminy i musiałam zrezygnować.. Całe szczęście :) Wybrałam Scan holiday i hotel AROMA - gorąca polecam!!! Pozdrawiam Jeżeli macie pytania, piszcie : asiawsb@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Tropicana Oludeniz IP: 83.168.104.* 18.02.05, 19:05 witaj, czy Ty oby na pewno piszesz o tym samym hotelu co ja ?!? bo cos mi tu nie pasuje... Ja mowie o Tropicanie w Oludeniz... tam raczej nie ma placow budowy i ruchliwych szos... moge sie mylic ale mam nadzieje ze mowimy o dwoch roznych hotelach... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśk@25 Re: Tropicana Oludeniz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.05, 23:47 Hotel tropicana, którego w swojej ofercie ma GTI z pakietem ALL 3* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Tropicana Oludeniz IP: 83.168.104.* 19.02.05, 12:03 no to na szczescie mowimy o ZUPELNIE roznych hotelach... Alanya a Oludeniz to nie to samo:) i chyba rzeczywiscie nie znasz za dobrze mapy Turcji;) Oludeniz to przepiekna miejscowosc, park krajobrazowy, jest tam zakaz budowania i rozbudowy, a zatem dzielnica jest wprost przesliczna, spokojna i zielona... a hotel Tropicana jest 4*, kameralny i podobno baaardzo dobry...:) a oferuje go Itaka... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ask@25 Re: Tropicana Oludeniz IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.05, 00:17 Proszę wybaczcie, pomyliłam hotele :( Jest mi naprawdę niesamowice przykro.. Chodziło mi o hotel Tropicas w Konakli, a nie Tropicana.. Odpowiedz Link Zgłoś
donata72 Re: Tropicana Oludeniz 19.02.05, 11:27 cos kolezanka Asia kreci albo jeszcze nigdy niebyla w Turcji kochana Oloduniez to inna czensc Turcji wiec wez sobie mapei sie podszkol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danusia Re: Tropicana Oludeniz IP: *.uwm.edu.pl 19.02.05, 14:38 Witaycie,byłam w tym hotelu 3 lata temu kiedy jeszcze nazywał się Katre,hotel kameralny i poprostu cudowny,zapamiętam go na zawsze bo niesamowicie się tam czułam,polecam każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Tropicana Oludeniz IP: 83.168.104.* 19.02.05, 16:01 witaj Danusiu! wreszcie znalazl sie ktos kto tam byl:) bo nie moglam sie nic od nikogo dowiedziec, na forum byla tylko 1 opinia o tym hotelu... dziekuje Ci za pocieszenie:) powiedz mi czy wiesz jak wyglada pokoj w przyziemiu (bo w takim bede mieszkac)? jakie jest jedzonko i inne atrakcje w hotelu? na co mamy uwazac itp itd:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K&B Re: Tropicana Oludeniz IP: *.crowley.pl 21.02.05, 10:29 Już się przestraszyłam, że źle wybraliśmy... W biurze gdzie kupowaliśmy wycieczkę wszyscy bylizachwyceni tym miejscem, wszystkie osoby już tam były, widzieliśmy zdjęcia prywatne, jedna z dziewczyn miała tam podróż poślubną. Nie mogą się więc wszyscy mylić :) Jestem przekonana, że będzie super i dam znać jak tylko wróciimy z podróży poślubnej. Pozdrawiamy, K&B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Re: Tropicana Oludeniz IP: 83.168.104.* 21.02.05, 19:48 w takim razie bede czekac na relacje... bo my tez wybieramy sie tam w podroz poslubna:) Jedziemy 5.09., z Itaki... a Wy? licze ze podzielicie sie wrazeniami i dobrymi radami:) zycze wszystkiego co najlepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
renika1 Re: Tropicana Oludeniz 14.03.05, 16:02 hej, hej, my też tam jedziemy (tzn ja, mąż, dwóch synów: 5 lat i 1,8 lat). I to już 25 maja!!! Nie mogę się doczekać. Nasłuchałam sie samych super rzeczy o tym hotelu i miejscowości. Podaję fajne strony dotyczące hotelu i okolicy: www.tropicanaoludeniz.com www.oludenizbeach.com www.oludeniz.tv Jedyne mankamenty to ważne, aby nie wziąć pokoju w przyziemiu (bo duszno i wilgotno) oraz plaża nie jest piaszczysta, tylko z kamyczków, ale już dowiedziałam się, gdzie są miejsca bardziej piaszczyste - odpowiednie dla dzieci. Pozdrawiam ps. A może ktoś na tym forum też tam jedzie w "moim" terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Tropicana Oludeniz na forum hotelowym 21.02.05, 17:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230256 Odpowiedz Link Zgłoś