Dodaj do ulubionych

Chamstwo na Forum !!!!

IP: 213.238.96.* 14.02.05, 08:53
Coraz czesciej obserwuje na Forum chamskie reakcje typu "Stary nie smiec na
Forum, poszukaj sobie w archiwum itp." - przyklad niejaki ZIBI ala Oludenis.
Co o tym sadzicie? Uwazam, ze jezeli ktos nie ma ochoty pomoc komus to niech
zmieni strone w necie, a nie traci czas na wypisywanie chamskich tekstow. Tym
bardziej, ze archiwum to historia. Najcenniejsze sa informacje i
doswiadzczenia z ostatnich tygodni!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ola993 Re: Chamstwo na Forum !!!! IP: *.proxy.lucent.com 14.02.05, 10:48
      Myślę, że dramatyzujesz. Forum jest kopalnia wiedzy, z której trzeba czerpać.
      Akurat wypowiedzi dotyczących wycieczek fakultatywnych po okolicach Oludeniz
      jest mnóstwo, wystaczy je przejrzeć.
      Piszesz, że najcenniejsze są informacje z ostatnich tygodni - życze Ci dużo
      powodzenia w poszukiwaniu osoby, która w przeciągu ostatnich 3 miesięcy miała
      przyjemność urlopowania w Oludeniz.
      Ja jestem zdania, że przed wygenerowaniem nowego wątku należy najpierw
      przynajmniej pobieżnie przeszukać to i inne fora i dopiero wtedy zadać pytanie.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ania [...] IP: 213.238.97.* 14.02.05, 14:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: ola993 Re: Chamstwo na Forum !!!! IP: 192.11.224.* 15.02.05, 09:55
          I właśnie takie odzywki w stylu "Ola 993 to chyba żona, matka lub kochanka
          Zibiego" są przejawem chamstwa i drobnomieszczaństwa na forum. Kto nie jest z
          nami jest przeciwko nam - autor watku poprosił o opinie więc ja wyrażam, jeśli
          się Aniu z nią nie zgadzasz nie musisz czynić osobistych aluzji.
    • Gość: bea-tea Re: Chamstwo na Forum !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 19:53
      chamstwo i drobnomieszczaństwo !!!!
      • Gość: zibi Re: Chamstwo na Forum !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 00:27
        Popieram moja przemówczynię. Ordynarne, wyrafinowane chamstwo i drobnomieszczaństwo.
    • Gość: burak kolejny rodzynek, nijaka monia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 23:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=660&w=21040486&a=21340157
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka