Dodaj do ulubionych

Alanya z Orbisem

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 17:22
Czy ktos sie wybiera? A moze ktos byl i ma ochote podzielic sie wrazeniami?
Bede wdziczna za info. Jakos o Orbisie malo wypowiedzi na forum jest..Ciekawi
mnie dlaczego? Cos z nimi nie tak? :( Ja lece z nimi 29.06.05. Mam nadzieje,
ze sie nie zawiode. W sumie biuro z tradycjami...
Obserwuj wątek
    • Gość: Monisia Re: Alanya z Orbisem IP: 62.111.171.* 10.05.05, 08:40
      Kurcze, nikt nie lata z Orbisem?:-( Ale dlaczego?
      • Gość: Ewka Re: Alanya z Orbisem IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 09:02
        Ja od kilku lat korzystam właśnie z usług biura Orbis i nie zdarzyło się abym
        była niezadowolona.W tym roku lecę do Turcji mając nadzieję że i tym razem się
        nie zawiodę:)
        • Gość: Piotr24 Re: Alanya z Orbisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:04
          ja tez w tym roku lece z orbisem do Turcji.tez sie zastanawialem dlaczego tak
          malo jest wiadomosci o tym biurze.jednak pocieszajace jest to ze jesli sa
          jakies opinie to sa one pozytywne.wiec powinno byc dobrze.pozdrawiam
          • Gość: Ewka Re: Alanya z Orbisem IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 13:08
            Piotrze - a kiedy wylatujesz?
            Monisia niedługo po mnie,ale może Ty "na dniach" więc po powrocie udzieliłbys
            kilku informacji bo ja wybieram się do Turcji po raz pierwszy.Pozdrawiam:)
        • Gość: Monisia Re: Alanya z Orbisem IP: 62.111.171.* 10.05.05, 13:42
          Oj, no to chwała bogu! Żeś mnie troszkę uspokoiła.:) Mam nadzieję, że to będa
          udane wakacje...Tobie i Piotrowi życzę tego samego.
          • Gość: Ewka Re: Alanya z Orbisem IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 10.05.05, 14:53
            Monisia - Ty się nie denerwuj.Jeszcze nigdy nie zdarzyła mi się żadna przykra
            niespodzianka z Orbisem.Obie bedziemy miały wspaniałe wakacje.
            Pozdrawiam serdecznie:))))
            • Gość: jerry Re: Alanya z Orbisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:16
              lecę 6 lipca z Orbisem i jestem swięcie przekonany ze będzie superrr..POZDRAWIAM
        • Gość: Piotr24 Re: Alanya z Orbisem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:40
          ja lece 13 lipca i to bedzie moj pierwszy pobyt w turcji .mam nadzieje ze
          wszystko bedzie ok.bede czekal na Wasze opinie po powrocie i ja tez sie
          podziele na pewno z moich wrazen
          • Gość: Ewka Re: Alanya z Orbisem IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 12.05.05, 17:54
            Ja wracam 6 lipca .Wychodzi więc na to że prędzej Ty dowiesz się czegoś ode
            mnie niż ja od Ciebie.Udanych wakacji :)))
    • qq123 Re: Alanya z Orbisem 07.06.05, 15:49
      Hejka,

Ja bylem z Orbisem w Alanyi (wylot z Gdanska) Wrocilem bardzo zadowolony ;-))
      Jedna uwaga - wycieczki fakultatywne co najmniej 2 razy drozsze od tych
      sprzedawanych lokalnie !!! Ale tak jest chyba wszedzie.
      Po wiecej informacji zapraszam na priv: qq123@tczew.net.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka