Gość: Benia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 08:06 Witam serdecznie ! Właśnie wczoraj wróciliśmy z 7-dniowego pobytu w tym hotelu . Powiem krótko! Wspaniale ! Mnóstwo smacznego jedzenia , piekny basen , czysto w hotelu .Naprawde polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Turcja -Hotel Santana IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 22:29 Witam W czerwcu planujemy z żoną wyjazd do Turcji i zastanawiamy się między Santaną a Verano. Podobno Santana jest przy ruchliwej ulicy no i jest bardzo głosno. Plaża też jest nieciekawa? Czy możesz to potwierdzić? Jak z napojami w All? Czy obsługa nie pozwala nic wnosić do pokojów?? Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
kinia.27 Re: Turcja -Hotel Santana 16.05.05, 09:42 rowniez zastanawialismy sie nad santana i verano, bedac w biurze podrozy nawet szef biura odradzil nam te dwa hotele ,wlasnie ze wzglegu, iz nie wolno nic wnosic do hotelu i sprawdzaja wszystkich przy wejsciu, jak dla mnie to nie do pomyslenia wiec wybralismy inny hotel , pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Turcja -Hotel Santana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:37 Witam W Turcji bylam rok temu ale z tego co wiem nic sie tam nie zmienilo BYLAM WLASNIE W HOTELU SANTANA !!cos pieknego !! mam zdjecia moge udostepnic jesli jest ktos zainteresowany to czekam na ! ( tucha007@o2.pl) ogolnie Turcja piekna, Turcy chetni na polskie kobiety i to calkiem bardzo :/. morze w okolicy santany pieknie czyste. ja bylam w sierpiniu, multum ludzi. pogoda dopisywala caly czas. CHCE TAM WROCIC !! udziele wszelkich informacji, z miła checia. pozdrawiam z wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
marcamper Re: Turcja -Hotel Santana 19.05.05, 12:24 Twój agent źle Cię poinformował jeśli chodzi o Verano, tam nie ma żadnych ograniczeń przy wnoszeniou napojów/jedzenia (byłem tam na początku maja). Nikogo nie kontrolują przy wejściu, można wnosić co się tylko podoba wcale nie ukrywając się z tym. We wszystkich pokojach jest nawet lodówka do dyspozycji gości (nie mini-bar tylko pusta lodówka), można w niej przechowywać własne napoje/soki/jedzenie. Zresztą wszystkie wycieczki do tego hotelu są all inclusive, więc nawet nie ma potrzeby wnoszenia żadnych napojów czy jedzenia, w cenie są wszystkie napoje i alkohole lokalne od godz. 10 do 23 praktycznie przez cały dzień jest coś do jedzenia, a posiłki są tak obfite i różnorodne, że aż nie do przejedzenia. Są 2 bary - na plaży i przy basenie, w obu barach wszystko dają bezpłatnie. Bardzo polecam ten hotel, to będzie hit tego sezonu, niska cena, i bardzo dobre warunki, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Tu macie więcej informacji o Verano: forum.wakacje.pl/read.php?f=1&i=150889&t=150889&dest=16%7C0%7C0&id_oferty= A tutaj dużą galerię ze zdjęciami hotelu: www.podrozeonline.pl/oferty.php?id_oferty=221&id_terminu=2497 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Turcja -Hotel Santana IP: *.torun.mm.pl 19.05.05, 21:19 Również byłam w tym hotelu w kwietniu tego roku.Było wspaniale!!!Pytanie do kolegi:a po co chcesz wnosic napoje????Wszystko masz na miejscu w cenie,wodę,kawę,herbatę,soki,piwo,wino,drinki...Chłopie,no niestety,chybaze chciałbys napic się denaturatu-to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcamper Re: Turcja -Hotel Santana IP: *.4pr.pl / *.4pr.pl 20.05.05, 01:04 Nie musiałem wnosić żadnych napojów, po prostu miałem jedną wodę mineralną przywiezioną z Polski (na wszelki wypadek) i zabierałem ją ze sobą na wycieczki fakultatywne. A na miejscu nie musiałem kupować żadnych napojów bo wszystko było w hotelu. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś