Dodaj do ulubionych

ceny w Istambule????????????????

IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 09:15
Czy ktoś może mi podać jakie są ceny w Istambule, interesuje mnie jedzenie,
np. posiłek w przeciętnej restauracji, kawa w kawiarni, wejścia do obiektów,
z góry dzięki:))
Obserwuj wątek
    • Gość: K.S Re: ceny w Istambule???????????????? IP: 85.101.80.* 26.05.05, 13:24
      Ciezko pisac o cenach bo wydaje mi sie ze kazdy znalezc moze obiekt odpowiednio
      do swojej kieszeni ceny sa bardzo zroznicowane kompletny obiadek w przecietnej
      lokancie to wydatek ok.8ytl. za osobe to ok. 18zl.(ful wiecej nie zmiescisz)
      kebaba z ayranem zjesc mozesz za 1ytl.Puszka coca cola to 0.75ytl.(w sklepie)
      woda 1l. 0.65 ytl oprocz tego lahmacuny ,yufki, pilav sprzedawane na ulicy za
      ok.1ytl.Troche drozsze sa restauracje rybne szczegolnie na Kumkapi ale znowu
      mozna zjesc rybke prosto z kutra za male pieniadze.Drozej przy glownych ulicach
      ale wystarczy skrecic gdzies i mozna znalezc ta sama jakosc za polowe
      ceny.Herbata zazwyczaj jest podawana gratis po posilku w lokantach i
      restauracjach generalnie jedzenie jest tanie.Turcy duzo czesciej nz Polacy
      korzystaja z menu restauracyjnego.Wyznacznikiem dobrej restauracji sa rowniez
      miejscowi tam gdzie jest duzo Turkow tam tez jedzonko jest smaczne tam gdzie
      jest duzo turystow tez jest moze smaczne ale i drozsze generalnie napewno
      znajdziesz cos dla siebie pozdrawiam z İstanbulu Kaja.
      • Gość: marika Re: ceny w Istambule???????????????? IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:15
        ...z istambułu? -szczęściara:), zazdroszcze:) i dzięki wielkie
        • Gość: marika Re: ceny w Istambule???????????????? IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.05, 16:22
          ...lub szczęściarz:)
          • Gość: K.S Re: ceny w Istambule???????????????? IP: 85.96.119.* 28.05.05, 13:38
            miejsce jak miejsce wszedzie dobrze gdzie czujesz sie kochana i szczesliwa.
            Pozdrawiam Kaja Sevincoglu.a i jeszcze kobieta oczywiscie jestem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka