anmanika 27.06.05, 09:22 Tak przeglądam ich stronę, bardzo staranna i dokładnie informująca o wszystkim łącznie z czasami wylotów i ciekawa jestem czy to biuro jest równie staranne w realu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata.b Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.elsat.net.pl 27.06.05, 12:56 Korzystałam dwa razy z Wezyra i jest to wiarygodne biuro, nie miałam żadnych przykrych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominator Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.05, 22:20 Moja siostra była z Wezyrem na początku czerwca w Fethiye. Na lotnisku dowiedziała się, że wylot został przesunięty; wynik: 8 godzin koczowania plus stracona kolacja . Powrót został też przesunięty: wynik: 15 EUR z własnej kieszeni za możliwość dłuższego pozostania w pokoju hotelowym (normalnie powinna opuścić pokój do południa, wyjazd z hotelu był po 1 w nocy) plus stracony dzień urlopu. Jak lubisz przygody, to Wezyr Ci je zapewni. Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? 27.06.05, 22:47 Takie numery to i z Neckermannem bywają! Nie przesadzajmy, w lecie dużo się lata i samolot jak wypadnie na badaniach technicznych, to tak się dzieje. Air Polonia tak padła. Ja byłem 2 lata temu z wezyrem i mogę powiedzieć, że pomimo niezgodności oferty z katalogiem byłem zachwycony. W sierpniu znowu się wybieram do Turcji, ale tym razem do z góry wybranego hotelu. Żadne last minute! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:15 Rok temy byłam z wezyrem w Fethiye - hotel pelin. Najlepszy hotel w tym rejonie tego biura. Mieli jeszcze drugi, chyba Malhun, ale ludzie narzekali na jedzenie. W Pelinie było świetne i ogólnie ok.W drodze powrotnej równiez czekaliśmy na wylot 4 godziny, ale...jesli ktos twierdzi, że to wina Wezyra, to chyba upadł na główkę. Nad ranem jest po prostu zatrzęsienie czarterów, kolejka zaczyna się już do bramki przy wejściu. Nas ze względu na południowy typ urody i kilka opakować hałw rewidowali już po prześwietleniu bagażu :) Mnóstwo samolotów miało opóźnienia i wszyscy czekaliśmy. Ot, taki sezon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nec Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.chello.pl 28.06.05, 18:31 a ja tez bylem kiedys z Wezyrem w Hotelu Saritas w Alanyi i tez bylo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.aster.pl 11.07.05, 21:12 wybieram sie 25 lipca z wezyrem do Marmaris hotel Clas, czy ktoś był, będę wdzięczna za opis wrażeń, pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re:do iwona IP: 81.210.22.* 12.07.05, 09:01 Jak wrócisz proszę napisz wyczerpującą wypowiedź na temat hotelu, jedzenia i ogólnie wszystkiego. Jadę z dziećmi i mężem 29 sierpnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glodny Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.07.05, 21:58 Też jadę 25 lipca ale do hotelu Myra. Podobno Clas jest ok - niestety nie zalapalem się i nie bylo juz w nim miejsc. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominator Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.05, 22:33 Są różne punkty widzenia. Ja np. uważam, że trzeba upaść na głowę, żeby wybierać się gdzieś z biurem, które wpierw przywozi cię do celu 8 godzin poźniej niż planowo, a na końcu z powrotem do domu 12 godzin później. Przy czym o ile te 8 godzin to był wypadek (nagła konieczność znalezienia innego przewoźnika), to za 12 godzin Wezyr ponosi pełną odpowiedzialność (parę dni przed powrotem po prostu zmienili termin). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominator Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 28.06.05, 22:11 Siostra wspominała mi też, że w przypadku polskich biur podróży takie cyrki połączone z brakiem reakcji ze strony biura/rezydenta to dosyć normalna sytuacja. Cóż, co kraj to obyczaj. Ja bym z takim "biurem podróży" na pewno nigdzie nie poleciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.elpos.net 11.07.05, 13:59 jesteś niepoważny, to nie od biura zalezy czy lot odbędzie się zgodnie z planem tylko od linii lotniczych!! a doba hotelowa zawsze konczy się o 12.00 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominator Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.07.05, 19:16 Trzeba było przeczytać wszystkie moje teksty przed popełnieniem tego durnego komentarza. W jednym z nich napisałem, że to biuro parę dni przed powrotem przesunęło termin wylotu, a więc była to jego wina, a nie przypadek losowy. Tego z 12.00 też ci się nie udało zrozumieć: w cywilizowanym świecie jest tak, że jeśli biuro przesuwa powrót na następny dzień, to również załatwia możliwość pozostania w hotelu po godzinie 12. Z drugiej strony powoli zaczynam rozumieć Wezyra: jak się ma klientów z takim sianem w głowie jak ty, to można robić co się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska45 Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 09:49 Kulturę jak widać to Ty masz! Obrażanie kogoś tylko za wyrażanie swoich to chyba nie szczyt dobrego wychowania? Napisałes co uważasz (zreszta nawet nie Ty byłeś "pokrzywdzonym") i na tym powinieneś zakończyć. To forum nie służy do wypisywania wyzwis. Pewnie każde ma po trochu racji. Ja jeżdze z różnymi biurami podróży i wiem ze podstawą to jest dobry humor na wakacjach a nie kwasna mina. Z nieznaną prawie firmą spędziłam niezapomniany urlop w Egipcie a jadąc ze Scanholiday miałam troche zamieszania. Jeżeli znajdziesz Terminator takie biuro podróży które nie ma nic na swoim sumieniu to poproszę o adres. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tominator Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.07.05, 20:00 No to jesteśmy kwita: jak krytykujesz, nie sprawiając sobie trudu zrozumienia krytykowanej wypowiedzi, to nie miej pretensji, że dotknięty reaguje odpowiednio ostro. To na temat dobrego humoru na wakacjach nie bardzo rozumiem. Ja byłem w Turcji w tym samym czasie co moja siostra, tylko z innym biurem i humor mi cały czas dopisywał (dopisywał/dopisuje mi również podczas pisania poprzedniego/obecnego komentarzy). Ja również jeżdżę od wielu lat z różnymi biurami i coś porównywalnego z opisanym przeze mnie "wyczynem" Wezyra nigdy mnie nie spotkało. Prawdopodobnie wynika to z tego, że jeżdżę z niemieckimi biurami. A tak przy okazji: naprawdę uważasz przesunięcie powrotu na następny dzień i pozostawienie w tym czasie klientów samym sobie za "trochę zamieszania"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artluk Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.zetosa.com.pl 14.07.05, 22:49 dobry humor na wakacjach nie jest zależny od biura które albo wywiązuje się z umowy albo tak jak wezyr nie ... i dlatego te niesolidne trzeba tępić!!! i niezależnie korzystać z uroków wakacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nata Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.crowley.pl 13.07.05, 20:36 Ja byłam w ub roku z Wezyrem w czerwcu w hotelu Melanie.... Za 1000 PLN all inclusive - naszym zdaniem bylo jak najbardziej ok. Jednak wiekszosc osob strasznie narzekala na wszytsko, glownie Poznaniacy - bo mysleli ze za te cene beda miec hotel przypominajacy swoim standardem hotele z 5 gwiazdkami..... Ze strony Wezyra, bylo tez ok, chcoiaz pani z W-wy na tydz przed wylotem zmienila nazwisko sowjej osoby towarzyszacej, za jakas oplata, natoamist warszawskie biuro nie nanioslo tej zmiany gdzies w systemie i z tego powodu miala troche klopotow prze lotem powrotnym, do tgeo wtedy, kiedy nie bylo juz na lotnisku rezydentow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artluk Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.zetosa.com.pl 27.07.05, 20:56 może Ci Poznaniacy nie pojechali tam tak jak Ty na last minute tylko zapłacili wcześniej znacznie więcej... nie wzięłaś tego pod uwagę?zresztą jest pewne minimum poziomu świadczeń,które nie do końca zależy od ceny i które zawsze powinno być spełnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artluk Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.zetosa.com.pl 17.07.05, 13:37 precz z naciągaczami i ignorantami !!!! tak jak WEZYR ... i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.toya.net.pl 25.07.05, 22:42 WEZYR to naciągacze i oszuści. Oby w twoim przypadku było inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artluk Re: Ktoś był z Wezyrem w Turcji? IP: *.zetosa.com.pl 02.08.05, 20:41 chcesz się przejechać....jedż z wEZYREM Odpowiedz Link Zgłoś