Gość: asia IP: 213.25.99.* 14.07.05, 08:13 Lecę z mężem w tym terminie - oboje po 28 wiosen na liczniku :)Czy ktoś leci może z nami? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goska Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: 213.25.99.* 14.07.05, 10:09 Ja jadę 5 września z chłopakiem, też do Fethiye i tez do Harmana. Pewnie się nie spotkamy, ale mam nadzieję, ze będzie super ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: 213.25.99.* 14.07.05, 15:18 I co - sami jedziemy w tym terminie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psylos Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.n4u.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 25.07.05, 19:45 Witam, ja również wybieram się 5.09 do Harmana, skąd lecicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: 213.25.99.* 26.07.05, 09:42 My (Goska i Piotr) 05.09. z Poznania. A Ty? Sam, czy w parze, czy z jakąś większą ekipą? Odpowiedz Link Zgłoś
psylos Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman 26.07.05, 20:34 Hej, my jedziemy średnią ekipą :)), dwie dziewczyny i dwóch chłopaków, z Krakowa. Mam nadzieje że wszystko będzie ok, po tym co czytam na temat TRIADY, na forum wakacje.pl, mam pewne obawy :((( A co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumi06 Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:36 Nie martw sie właśnie wróciłem z takiego wyjazdu też z harmana i było świetnie, w hotelu bardzo zabawna obsługa (zwłaszcza Mahmut) z którą można sie bez problemu dogadac po angielsku, rezydenci yo zależy jak trafisz ja nie miałem żadnych problemów na pobycie, a na wyjeździe pani Ola spisywała sie wprost znakomicie. Pozdrawiam i troche wam zazdroszcze tego wyjazd, na pewno będziecie sie świetnie bawic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: 213.25.99.* 27.07.05, 11:25 Damy radę! Trzeba być dobrej myśli. Myslę, że dużo zależy od nastawienia i od pułapu wymagań - my na luksusy sie nie nastawiamy. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś
psylos Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman 27.07.05, 22:16 Nastawienie to podstawa, u nas na szczęście jest bardzo dobre :) Na luksusy również się nie nastawiamy, ale grzyba na ścianie i karaluszków łażących bym nie chciał. Zresztą w hotelu będziemy tylko nocować, 7 dni plaży to stanowczo za dużo jak dla nas, planujemy pozwiedzać okolice Fethiye. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.07.05, 20:01 Byłem na pobycie w Harmanie (wrócilem 2 dni temu). Nie obawiajcie się. To najlepszy hotel oferowany przez Triadę w tym rejonie. Jest okej. Jezeli natomiast macie wykupione 7+7 (czyli z objazdem) to niech Bóg ma Was w opiece a Triade niech ziemia pochłonie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.crowley.pl 28.07.05, 16:58 "Obiektyw" czy możesz rozwinąć ostatnie zdanie swojej wypowiedzi? Jadę z Triadą na objazd ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektyw Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.07.05, 22:34 Jak napisałem pobyt był bardzo fajny. Hotel okej, obsluga swietna. Gorzej trafili inni ktorzy mieli pobyt w Fethiye. Np zakwaterowano dwie kobiety z dziecmi w jednym pokoju (wykupywaly wycieczki oddzielnie). Pokoj byl dwu osobowy wiec wstawiono tam lozka pietrowe. Panie narzekaly tez na wszechobecne insekty. Moje rozczarowania zaczely sie w ostatni dzien pobytu. Przekwaterowano nas do hotelu Opal o godzinie 12.00 w poludnie. Hotel Opal to koszmar. Zepsuta klima, lazienka dla krasnoludkow, jeden kranik obok niego prysznic i kibelek. W zasadzie rownoczesnie mozna robic trzy rzeczy na raz :). Wazne było aby wchodzic tam w klapkach. Grzyb gwarantowany. Po wielkich kłotniach (okolo 3 godzin) przeniesiono nas do nieco lepszego hotelu. W czasie objazdu tez sie działo. Zabierano nas do centrow zlota, skor itd. zamiast ogladac zabytki (a jest co tam ogladac). Podejrzewam ze Triada ma dzialke od sprzedanych w tych sklepach produktow. Ponadto na lunch zabierano nas do drogich jadlodajni chociaz prosilismy aby wysadzano nas przy kebabach, ktore mozna smialo jesć bez obawy o brzuch a kosztuja tyle ile w Wawie. No coz, w tych knajpach gdzie zabierala nas pilotka ona i turecki przewodnik jedli za darmo :) (przynajmniej takie sa wiesci) Koszmarem byl ostatni dzien. Po objezdzie zapawniano nas ze bedziemy mieli hotel. Odlot mielismy o 4.50 rano. Po 8 godzinach w autokarze kazdy chce sie wykąpać, nieco przespac, przebrac. Ku naszemu zdziwieniu hotelu nie bylo. Siedzielismy na recepcji kilka godzin klocac sie z rezydentka. W koncu recepcja hotelu zaczela nas straszyc zandarmeria turecka. Albo wykupujemy pokoje po 50 Euro (bylismy splukani po 2 tygodniach) albo jazda stad. Czaderka nie? Pytam jakie biuro tak traktuje swoich klientow. Wiem po tym doświadczeniu jedno. NIGDY WIECEJ Z TRIADA. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: 29.08/Triada 7+7/Fethiye/hotel Harman IP: *.wieliczka.int.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 11:40 Te restauracje w czasie objazdu sa strasznie drogie. Przewaznie jest szwedzki stol ale i tak malo czasu, zeby w spokoju zjesc. W jednej byly kebaby w cenie okolo 20zl dla porownania powiem, ze ja jadlem za 2zl super kebaby w miejscu pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś