Gość: grudek3@wp.pl IP: 195.205.137.* 25.07.05, 10:17 KTO BYŁ NA DYSKOTECE W TURCJI - REJON SIDE , ALANYA?? BARDZO PROSZĘ O OPINIE I WSKAZANIA GDZIE IŚĆ ŻEBY SIĘ NIE BAĆ I CAŁO DOTRZEĆ DO HOTELU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magda Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:42 witam, jeśli będziesz w Alanii to nie masz się czego bać, w centrum przy porcie jest jedna dyskoteka przy drugiej. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.08.05, 13:55 Ja byłam jeden raz w Alanyi na dyskotece. Była to dyskoteka pod gołym niebem, wystrój zrobił naprawdę fajne wrażenie, a muzyka naprawdę fajna. Wejście darmowe, ale w barze ceny oszałamiające. Pełno blond laseczek hehe i Turków szukających wrażeń. Troszkę się obawiałam o powrót, ale mimo, że miałam daleko do hotelu, to nic nam się po drodze nie przytrafiło. Myślę, że nie masz się czego obawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geudek Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 195.205.137.* 03.08.05, 14:07 Bardzo dziękuję za informacje- ale po ostatnim inf. w TV że w turcji też groźnie to nie wiem co zrobię.Pewnie zależy od ludzi z którymi się wybierzemy... Odpowiedz Link Zgłoś
etomis Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? 03.08.05, 18:20 Super dykoteka w Side , jest bardzo bezpiecznie , bardzo duza i fajna super sprzet , podaje jej stronke: www.disco-oxyd.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 82.153.88.* 23.08.05, 00:05 A mam pytanie co do tej dyskoteki OXYD w Side! W jakim okresie ktos tam był? Tak sie zastanawiam czy we wrzesniu bedą tam jeszcze jacyś ludzie? czy tylko okres lipca, sierpnia jest oblegany a wrzesień puchy?? Ile kosztuje tam wstęp? i drinki średnio? Odpowiedz Link Zgłoś
dyson Bylem w dyskotece Janus w Alanya 03.08.05, 21:44 Dyskoteki moim zdaniem dretwe jak i muzyka w nich. Lokale sa fajne ale didzeje za grosz nie maja wyczucia publiki i serwuja ciagle ten sam chlam w stylu bravo summer hits a to i tak w wersji tylko i wylacznie z mocnym "umc umc umc" i nie inaczej. W lokalu byly raczej pustki jesli nie liczyc czegos w rodzaju wycieczek chodzacych z przewodnikiem od klubu do klubu. Ja raz wtopilem strasznie i mi zbrzydlo jak za dwa drinki przyszlo mi zaplacic 24 euro! dyskoteka Janus w porcie. do dzis sobie pluje w brode za to ani sie tam nie bawilismy dobrze ani drinki jakies dobre specjalnie nie byly. Ale co kto lubi, moze komus innemu sie bedzie podobac tak jak takim dwom dziewczynom co tanczyly na barze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shiva;) Re: Bylem w dyskotece Janus w Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:16 Witam! Nic się nie martw dyskoteki w porcie są bardzo fajne i bezpieczne (przynajmniej mnie się nic nie stało). W szczególności polecam Havana Club i Latino Club (dach Robin Hood'a). Są jeszcze: Janus (wspomniany przez kolegę), James Dean, Robin Hood, Bistro Bellman i jeszcze wiele innych...;) Nic, tylko musisz udać się do portu a tam znajdziesz je wszystkie:) Muzyka oczywiście dyskotekowa a największym hitem tego lata jest zwyciężczyni tegorocznej Eurowizji "You're the one":) Fanką muzyki dyskotekowej nigdy nie byłam ale na wakacjach jest zawsze inaczej;) Co do cen... rzeczywiście jest drogo... Drinki w szczególności ale są naprawdę pyszne!!! To chyba wszystko:) Aha dyskoteki w porcie kończą się ok. 3 w nocy ale potem zawsze można się wybrać do Audytorium...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Bylem w dyskotece Janus w Alanya IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 23:24 byłem w Alanyi i dyskotek jest sporo, ale to tylko dyskoteki a nie kluby :( muzyka faktycznie dno, potwierdzam, ale cóż troche folkloru nie zaszkodzi:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:05 Dyskoteka Janus- super, byłam w zeszłym roku w Alanya i bardzo często odwidzałam to miejsce.Obsługa, atmosfera, super. Chciałabym jechać też w tym roku, ale po tych ostatnich informacjach o tym co się dzieje w Turcji to też nie wiem czy pojade.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Me Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 82.153.88.* 23.08.05, 00:06 A kiedy się wybierasz do Side Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.crowley.pl 25.08.05, 16:49 hej :) ja poleciałam ale 3go 08 i byłam w fajnej dyskotece ale nie zabrałam aparatu....i teraz szukam zdjęcia AUDYTORIUM, jeśli mozesz pomóc to napisz krystynamrozek@wp.pl na tej dyskotece jest basen w środku....odlot Odpowiedz Link Zgłoś