Dodaj do ulubionych

DYSKOTEKI W TURCJI???

IP: 195.205.137.* 25.07.05, 10:17
KTO BYŁ NA DYSKOTECE W TURCJI - REJON SIDE , ALANYA??
BARDZO PROSZĘ O OPINIE I WSKAZANIA GDZIE IŚĆ ŻEBY SIĘ NIE BAĆ I CAŁO DOTRZEĆ
DO HOTELU.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 15:42
      witam, jeśli będziesz w Alanii to nie masz się czego bać, w centrum przy porcie
      jest jedna dyskoteka przy drugiej. Powodzenia
    • Gość: Beti Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.08.05, 13:55
      Ja byłam jeden raz w Alanyi na dyskotece. Była to dyskoteka pod gołym niebem,
      wystrój zrobił naprawdę fajne wrażenie, a muzyka naprawdę fajna. Wejście
      darmowe, ale w barze ceny oszałamiające. Pełno blond laseczek hehe i Turków
      szukających wrażeń. Troszkę się obawiałam o powrót, ale mimo, że miałam daleko
      do hotelu, to nic nam się po drodze nie przytrafiło. Myślę, że nie masz się
      czego obawiać.
      • Gość: geudek Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 195.205.137.* 03.08.05, 14:07
        Bardzo dziękuję za informacje- ale po ostatnim inf. w TV że w turcji też
        groźnie to nie wiem co zrobię.Pewnie zależy od ludzi z którymi się wybierzemy...
    • etomis Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? 03.08.05, 18:20
      Super dykoteka w Side , jest bardzo bezpiecznie , bardzo duza i fajna super
      sprzet , podaje jej stronke:
      www.disco-oxyd.com/
      • Gość: Me Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 82.153.88.* 23.08.05, 00:05
        A mam pytanie co do tej dyskoteki OXYD w Side! W jakim okresie ktos tam był?
        Tak sie zastanawiam czy we wrzesniu bedą tam jeszcze jacyś ludzie? czy tylko
        okres lipca, sierpnia jest oblegany a wrzesień puchy?? Ile kosztuje tam wstęp?
        i drinki średnio?
    • dyson Bylem w dyskotece Janus w Alanya 03.08.05, 21:44
      Dyskoteki moim zdaniem dretwe jak i muzyka w nich. Lokale sa fajne ale didzeje
      za grosz nie maja wyczucia publiki i serwuja ciagle ten sam chlam w stylu bravo
      summer hits a to i tak w wersji tylko i wylacznie z mocnym "umc umc umc" i nie
      inaczej. W lokalu byly raczej pustki jesli nie liczyc czegos w rodzaju wycieczek
      chodzacych z przewodnikiem od klubu do klubu.
      Ja raz wtopilem strasznie i mi zbrzydlo jak za dwa drinki przyszlo mi zaplacic
      24 euro! dyskoteka Janus w porcie. do dzis sobie pluje w brode za to ani sie tam
      nie bawilismy dobrze ani drinki jakies dobre specjalnie nie byly.
      Ale co kto lubi, moze komus innemu sie bedzie podobac tak jak takim dwom
      dziewczynom co tanczyly na barze.
      • Gość: shiva;) Re: Bylem w dyskotece Janus w Alanya IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:16
        Witam!
        Nic się nie martw dyskoteki w porcie są bardzo fajne i bezpieczne (przynajmniej
        mnie się nic nie stało). W szczególności polecam Havana Club i Latino Club
        (dach Robin Hood'a). Są jeszcze: Janus (wspomniany przez kolegę), James Dean,
        Robin Hood, Bistro Bellman i jeszcze wiele innych...;) Nic, tylko musisz udać
        się do portu a tam znajdziesz je wszystkie:) Muzyka oczywiście dyskotekowa a
        największym hitem tego lata jest zwyciężczyni tegorocznej Eurowizji "You're the
        one":) Fanką muzyki dyskotekowej nigdy nie byłam ale na wakacjach jest zawsze
        inaczej;) Co do cen... rzeczywiście jest drogo... Drinki w szczególności ale są
        naprawdę pyszne!!! To chyba wszystko:) Aha dyskoteki w porcie kończą się ok. 3
        w nocy ale potem zawsze można się wybrać do Audytorium...:)
      • Gość: Luke Re: Bylem w dyskotece Janus w Alanya IP: *.icpnet.pl 22.08.05, 23:24
        byłem w Alanyi i dyskotek jest sporo, ale to tylko dyskoteki a nie kluby :(
        muzyka faktycznie dno, potwierdzam, ale cóż troche folkloru nie zaszkodzi:):)
    • Gość: Dorota Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 10:05
      Dyskoteka Janus- super, byłam w zeszłym roku w Alanya i bardzo często
      odwidzałam to miejsce.Obsługa, atmosfera, super. Chciałabym jechać też w tym
      roku, ale po tych ostatnich informacjach o tym co się dzieje w Turcji to też
      nie wiem czy pojade.Pozdrawiam
    • Gość: Me Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: 82.153.88.* 23.08.05, 00:06
      A kiedy się wybierasz do Side
    • Gość: V Re: DYSKOTEKI W TURCJI??? IP: *.crowley.pl 25.08.05, 16:49
      hej :) ja poleciałam ale 3go 08 i byłam w fajnej dyskotece ale nie zabrałam
      aparatu....i teraz szukam zdjęcia AUDYTORIUM, jeśli mozesz pomóc to napisz
      krystynamrozek@wp.pl
      na tej dyskotece jest basen w środku....odlot
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka