Dodaj do ulubionych

Koc Sun w Fethiye

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:46
Czy ktoś może podać kilka "świeżych" informacji o tym hotelu. Wybieram sie do
niego od 22.08 (lot z Krakowa Triada 7+7). Na forum nie ma prawie żadnych
informacji. Może ktos też jedzie w tym terminie na objazd (22.08 do 05.09)
Obserwuj wątek
    • Gość: panek Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:33
      Wróciłem 01.08. - pytaj o szczegóły - ogólnych informacji jest dużo na tym
      forum lub na forum wakacje
      • Gość: elkar Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 09:52
        Ogólne informacje wyczytałam na forum, ale chciałabym wiedzieć o co na początek
        upomniec się u rezydenta czy obsługi hotelu. Jak wygląda sytuacja z napiwkami
        dla personelu, czy klimatyzacja jest sterowana centralnie czy też trzeba
        upomnieć się o pilota do niej. Jak wyglądają 2 osobowe pokoje z dostawką
        (łóżko czy fotel) Dzięki za wszelkie odpowiedzi.Pozdrawiam
        • Gość: elkar Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:28
          Czy nikt nie był w tym hotelu, a może ktoś był w Fethiye i słyszał od innych
          jakie warunki tam zastali. Szukamy towarzystwa dla nas i naszej córki 11
          letniej na pobyt i objazd. Kto jedzie na 7+7 od 22.08 do 05.09 . Pozdrawiamy
          • Gość: renata Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:02
            przeczytaj moją odpowiedź i na litość boską nie jedzcie tam błagam bo tylko
            stracicie czas i pieniądze, a na pewno nie odpoczniecie. Ja mam dziecko w wieku
            13 lat i na pewno gbybym wiedziała co to za hotel to w życiu by tam moja noga
            nie stanęła. pozdrawiam
    • Gość: turystka Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:35
      Hotel jest położony ok.800m od plaży, ale ma basen, wokół którego znajdują się
      leżaki (część pod palmami bananowymi). Balkony ze wszystkich pokojów skierowane
      są w stronę basenu, (woda w nim jest - niestety - strasznie chlorowana, ale
      można się w nim schłodzić). W vczasie mojego pobytu (druga połowa czerwca br.)
      mielismy wszyscy problem z wilgocią w łazienkach.Mają jakiś feler w
      instalacjach i bez przerwy na posadzce jest woda.Poza tym dość czysto. Jedzenie
      znośne (choć miłośnicy mięsa narzekali na jego brak, ale jezeli lubi sie
      jarzyny i ryż, to nie ma problemu).
      • Gość: renat Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 22:06
        kto ty jesteś że wypisujesz takie głupoty o tym hotelu? chyba jesteś z biura
        podróży triada lub aktiv tour. Ja tam byłam i mogę tylko powiedzięć tyle, że
        szkoda naszych pieniędzy na pobyt w tym czymś. Zresztą mam kontakty
        telefoniczne z niektórymi osobami które były w tym czasie co ja i mogą
        powiedzieć to samo. Ciekawa jestem z jakiego to biura podróży byłaś i kiedy
        dokładnie bo hotel jest mały i na pewno bym cię poznała. czekam na twoją
        odpowiedż.
        • Gość: turystka Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:37
          Gość portalu: renat napisał(a):

> kto ty jesteś że wypisujesz takie głupoty o tym hotelu? chyba jesteś z biura
          > podróży triada lub aktiv tour. Ja tam byłam i mogę tylko powiedzięć tyle, że
          > szkoda naszych pieniędzy na pobyt w tym czymś. Zresztą mam kontakty
          > telefoniczne z niektórymi osobami które były w tym czasie co ja i mogą
          > powiedzieć to samo. Ciekawa jestem z jakiego to biura podróży byłaś i kiedy
          > dokładnie bo hotel jest mały i na pewno bym cię poznała. czekam na twoją
          > odpowiedż.

Odpowiadam : Byłam na 7+7 w dn.20.06 - 04.07 z Triadą. Najpierw maiałam
          objazdówkę, a drugi tydzień - pobyt w hotelu "Koc Sun". Na pytanie na tym forum
          odpowiedziałam - zgodnie z tym, jak ten pobyt zapoamiętałam.Jeżeli masz inne
          wrażenia - masz do nich prawo, ale nie ubliżaj innym i nie obrażaj ich. Nie
          jestem pracownikiem żadnego biura podróży, ale od 12-tu lat korzystam z ich
          ofert na imprey typu"pobyt + zwiedzanie". Widziałam przez te lata wiele hoteli
          3*( m.in.w Szwecji, Hiszpanii, Francji, Szwajcarii,Grecji,Egipcie ) i nie
          uważam, zeby standard "Koc Sun" od nich odbiegał.Korzystałam z opcji HB i
          trudno mi się wypowiadać n/t wyzywienia w opcji "All inclusive".Przepraszam
          autorów tematu za kontunuację chyba niepotrzebnego wątku, czułam się jednak
          zobowiązana do odpowiedzi. Znikam już z tego forum.
    • Gość: renata Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:49
      • Gość: renata Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 21:59
        byłam w tym hotelu na przełomie czerwca i lipca. hotel teoretycznie posiada
        trzy gwiazdki, ale chyba z nieba. do plaży jest około 800m a busik może cię
        dowieść jak mu się będzie chciało. ja miałam opcję all inklusiv niestety
        jedzenie wydawał kucharz i nie reagował na słowa dziecka że chce więcej.
        Jedzenie okropne mięsa jak na lekarstwo i tylko drobno mielone. Miały być dwie
        resteuracjie a była to może słaba stołówka. Wszędzie brud, pieczywo było
        zbierane z talerzy i ponownie kładzione do miski przykrytej obskurną ścierą
        którą nie zmieniano przez całe dwa tygodnie. Pieczywo trafiało się pomazane
        dżemem.Jeśli lecisz z dziećmi, to zapomnij o jakiś animacjach nawet nie ma
        bilarda, czy michałów. Ja po powrocie złożyłam reklamację bo ten pobyt i za
        takie pieniądze przypominał raczej czasy galopującego komunizmu. Wrażenia moje
        były okropne. Proszę wszystkich by nigdy podkreślam nigdy nie pojechali do tego
        hotelu niech wybiorą co innego, byle nie to coś. Jak będziesz miał szczegółowe
        pytania służę pomocą.
        • Gość: panek Re: Koc Sun w Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:30
          Chyba byliśmy w innym hotelu? Należy myslec pozytywnie. Za te pieniądze nie
          nalezy wymagać cudów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka