Dodaj do ulubionych

Turcja z 1,5 r dzieckiem radyyy

08.09.05, 20:48
witam 13.09 lece z corcia 1,5 roku z katowic do turcji side necerman 4
gwiazdki boje sie o mala chodzi glownie o jedzenie , picie , lekarstwa ,
moze ktos byl z dzieckiem w turcji i podzieli sie informacjami ???
Obserwuj wątek
    • Gość: dorma Re: Turcja z 1,5 r dzieckiem radyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 21:32
      ja lece z krakowa 14.09 z 2,5 dzieckiem i też z neckermana , nie martw sie
      biuro to ma dobre hotele ja jade z nimi już poraz 6, zawsze było okey, ale może
      ktos na forum coś wiecej Ci powie,wiem tylko od znajomych żeby
      profilaktyczniejuż na tydzień przed wyjazdem podawać dziecku trilak tak to sie
      chyba pisze, taka osłona żołądka, w aptece Ci powiedzą
      Pozdrawiam udanego urlopu !!!
      • Gość: 333 Re: Turcja z 1,5 r dzieckiem radyyy IP: 193.30.160.* 09.09.05, 14:31
        nie ma problemu nie dawaj tylko wody do picia z kranu- nawet przegotowanej,
        zęby też mu myjcie butelkowaną- niech nie je lodów. Ja wzięłam NIFUROKSAZYD
        jakby coś. Ale było OK
    • marcelus_1 Re: Turcja z 1,5 r dzieckiem radyyy 09.09.05, 15:08
      Tydzień temu wróciłam z Side, też byliśmy z Neckermanna, hotel 5* Perissia.
      Jeśli chodzi o jedzenie to nawet dla tekiego maluszka można było coś wybrać,
      zawsze był bufet dietetyczny idealny dla dzieci, myślę w 4* będzie podobnie.
      Woda oczywiście tylko z butelek, herbatę też robiliśmy tylko z wody
      butelkowanej. Trzeba oczywiście uważać na słońce, mocno przypieka, mojej córce
      spiekło małżowiny uszne. Koniecznie jakieś butki na plażę, bo piasek strasznie
      się nagrzewa i przejście boso z leżaka do morza bywa bolesne.
      Jeśli dzidzia zamierza się pluskać w basenie to radzę zabrać (tak na wszelki
      wypadek)zatyczki do uszu, w basenach często zdarzają się bakterie powodujące u
      dzieci zapalenie ucha.
      To wszystko co w tej chwili przychodzi mi do głowy.
      A do jakiego hotelu jedziecie?
      • Gość: Katarzyna Re: Turcja z 1,5 r dzieckiem radyyy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 12:37
        W tym roku wybieram się z rodziną do hotelu Perissia w Side (też z Neckermana)-
        niestety jest to chyba hotel mało popularny wśród Polaków (nie mogę znależć
        polskich opinii - za to mnóstwo opinii niemieckich klientów w necie. Czy
        mogłabym poprosić o jakieś informacje o tym hotelu. Chodzi mi o standard pokoi
        (mamy mieć pokój 2-os z dostawką i widokiem na morze), czy w basenach jest
        słodka woda, jak wygląda all inclusive (wyżywienie, napoje,soki,lody - my mamy
        8-latka)? Jak daleko jest do centrum Side? Czy byliście na wycieczkach
        fakultatywnych organizowanych przez Neckermanna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka