Dodaj do ulubionych

ptasia grya

IP: *.dami.pl 13.01.06, 16:40
Jak sądzicie ,jakie ceny w tym roku będą Turcja ,lato 2006?
Obserwuj wątek
    • Gość: lamia68 Re: ptasia grya IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.06, 10:00
      Nie boicie się jechać do Turków w tym roku ? ja myslę, że grypa zrobi swoje i
      ceny spadną.
    • Gość: Karola Re: ptasia grya IP: *.dami.pl 14.01.06, 14:57
      Ptasia grypa nie jest grożna w rejonach turystycznych,jest we wschodniej Turcji
      około 2000km od Istambułu,ale polscy turyści,którzy juz zrezygnowali z
      rezerwacji na czerwiec,więc na pewno ceny będą atrakcyjne.
      • Gość: bnuk nie zartujmy z epidemii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 21:01
        może miec łagodny przebieg,ale może być tragedia. I objąć nie tylko tereny
        Turcji ale też Słowacji i Polski.

Jak się zaczną wędrówki ptaków to pojawią się nowe doniesienia. A ptaszyska
        wędrują z Europy do Afryki przez Bosfor. Turcja lezy na szlaku wędrówek,
        popatrzcie na mapę.
        • Gość: nisia94 Re: nie zartujmy z epidemii IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:40
          Ja jestem pełna obaw... napalona na Turcję w czerwcu, po rozmowie z biurem
          podrózy, najprawdopodobniej zmienie kierunek, a Turcja na inny sezon zostanie.
          Bnuk - masz racje - wedrówki ptaków sie dopiero zaczna i wteddy mozna
          spodziewać sie, ze choroba sie rozwinie... Z tego co czytałam w
          Rzeczpospolitej - wirus coraz łatwiej przenosi sie z ptaków na ludzi - jego
          zmutowana, ostatnio odkryta wersja lepiej rozwija się na człowika, tj. w
          niższej temperaturze, niż na ptakach, których temperatura ciała jest niższa od
          człowieka.
          • Gość: stasio Re: nie zartujmy z epidemii IP: *.devs.futuro.pl 19.01.06, 16:52
            Jak sie tak bardzo boicie, to wybierzcie Tunezję - trochę podobny kraj do
            Turcji. Ja i tak dzis rezerwuję Rodos, choc to praktycznie tak jak
            rezerwowałbym Marmaris z punktu widzenia 18 km cieśniny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka