Gość: Karola IP: *.dami.pl 13.01.06, 16:40 Jak sądzicie ,jakie ceny w tym roku będą Turcja ,lato 2006? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lamia68 Re: ptasia grya IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 14.01.06, 10:00 Nie boicie się jechać do Turków w tym roku ? ja myslę, że grypa zrobi swoje i ceny spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karola Re: ptasia grya IP: *.dami.pl 14.01.06, 14:57 Ptasia grypa nie jest grożna w rejonach turystycznych,jest we wschodniej Turcji około 2000km od Istambułu,ale polscy turyści,którzy juz zrezygnowali z rezerwacji na czerwiec,więc na pewno ceny będą atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnuk nie zartujmy z epidemii IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.01.06, 21:01 może miec łagodny przebieg,ale może być tragedia. I objąć nie tylko tereny Turcji ale też Słowacji i Polski. Jak się zaczną wędrówki ptaków to pojawią się nowe doniesienia. A ptaszyska wędrują z Europy do Afryki przez Bosfor. Turcja lezy na szlaku wędrówek, popatrzcie na mapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nisia94 Re: nie zartujmy z epidemii IP: *.tvteletronik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 07:40 Ja jestem pełna obaw... napalona na Turcję w czerwcu, po rozmowie z biurem podrózy, najprawdopodobniej zmienie kierunek, a Turcja na inny sezon zostanie. Bnuk - masz racje - wedrówki ptaków sie dopiero zaczna i wteddy mozna spodziewać sie, ze choroba sie rozwinie... Z tego co czytałam w Rzeczpospolitej - wirus coraz łatwiej przenosi sie z ptaków na ludzi - jego zmutowana, ostatnio odkryta wersja lepiej rozwija się na człowika, tj. w niższej temperaturze, niż na ptakach, których temperatura ciała jest niższa od człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasio Re: nie zartujmy z epidemii IP: *.devs.futuro.pl 19.01.06, 16:52 Jak sie tak bardzo boicie, to wybierzcie Tunezję - trochę podobny kraj do Turcji. Ja i tak dzis rezerwuję Rodos, choc to praktycznie tak jak rezerwowałbym Marmaris z punktu widzenia 18 km cieśniny. Odpowiedz Link Zgłoś