Dodaj do ulubionych

jaki hotel w MARMARIS?

05.02.06, 11:40
Prosze...jaki jest dobry, czysty i w miare tani hotel w Marmaris. Kto wie ile
kosztuje rejs na RODOS??????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: zxvy Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 21:25
      niedługo sopol bedzie mial oferte, oni tam mieli pare hoteli **BB w centrum
      Marmaris, ale przyzwoitych (doplata do HB ewentualnie z 4-5 euro na dzien)- na
      2 tyg. w sierpniu z 1800 wychodzila cena katalogowa, we wrzesniu z 1600. Firsty
      czy lasty taniej, trzeba pamietac. Irmak z Wezyra tez daje rade, slyszalem.
      Rejs na Rodos z 40-50 euro. Sopol miewa nawet oferty tydzien Rodos tydzien
      Marmaris.
      • psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 05.02.06, 21:41
        widzialam o wiele tansze oferty i to all inclusive. 2 tyg w maju za 1670 w ***
        hotelu. A rejs to wykupie chyba u turkow...bo firmy turystyczne sciagaja kwoty
        dwa albo trzy razy wyzsze:(
        • Gość: zxvy Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 22:32
          no tak, maj jest najtanszy, tyle ze w maju jest woda zimna prawie jak w Bałtyku
          latem, prawie nic sie nie dzieje. Zreszta marmaris z wiekszosci biur rusza w
          czerwcu...
          • psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 06.02.06, 11:48
            bylam w TUrcji w maju i bylo upalnie i baaaaaaaaaaaardzo ciepla woda w morzu!!!!
            bylo zajebiscie-temp 34-36 stopni i temp wody ok 30 stop. Wiec w maju warto
            jechac...jedynie pierwsze dni maja maja chlodne wieczory
            • Gość: władek Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.06, 12:01
              34-36 to chyba w słoncu albo na takiej samej zasadzie jak u nas 30 w maju -
              zdarza się. Średnio w maju z 26 w Alanyi, z 25 w Marmaris w dzien. Woda w maju -
              Alanya ok. 21, Marmaris ok.19.
              • psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 06.02.06, 22:42
                nie wiem...ja wiem co bylo na termometrach i wiem jaka byla woda!!!!!a np w
                Tunezji bylam w listopadzie.Prognozy pokazywaly 16 stopni i chhmury a na
                miejscu w ciagu dnia bylo 25 w sloncu i zero chmur...zas wieczory rzeczywiscie
                byly chlodne.
                Nie bede sie spierala..wiem bo bylam!
            • Gość: turysta Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.chello.pl 07.02.06, 20:20
              30 stopni woda w maju??? To chyba w podgrzewanym basenie
    • hanwar Re: jaki hotel w MARMARIS? 07.02.06, 18:18
      ja byłam w Marmaris w drugiej połowie września.było cudnie, bardzo ciepło
      (wręcz gorąco)i bardzo ładnie.wybrałam się tam z JETTOURISTIC i nie mogę
      narzekać, sprawdzili się.byłam w hotelu Oscar***(nazwa kompleksu ER-OS:z
      połaczenia dwóch hoteli)all inclusive.hotel ładny, czysty, dwa baseny, jedzonko
      smaczne, obsługa była sympatyczna,blisko plaży.co do wycieczek-kupowaliśmy u
      Turków, taniej niż w biurze podróży, ale czasem strach.warto więc sie
      rozeznać.pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka