psotek7 05.02.06, 11:40 Prosze...jaki jest dobry, czysty i w miare tani hotel w Marmaris. Kto wie ile kosztuje rejs na RODOS?????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zxvy Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 21:25 niedługo sopol bedzie mial oferte, oni tam mieli pare hoteli **BB w centrum Marmaris, ale przyzwoitych (doplata do HB ewentualnie z 4-5 euro na dzien)- na 2 tyg. w sierpniu z 1800 wychodzila cena katalogowa, we wrzesniu z 1600. Firsty czy lasty taniej, trzeba pamietac. Irmak z Wezyra tez daje rade, slyszalem. Rejs na Rodos z 40-50 euro. Sopol miewa nawet oferty tydzien Rodos tydzien Marmaris. Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 05.02.06, 21:41 widzialam o wiele tansze oferty i to all inclusive. 2 tyg w maju za 1670 w *** hotelu. A rejs to wykupie chyba u turkow...bo firmy turystyczne sciagaja kwoty dwa albo trzy razy wyzsze:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxvy Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.devs.futuro.pl 05.02.06, 22:32 no tak, maj jest najtanszy, tyle ze w maju jest woda zimna prawie jak w Bałtyku latem, prawie nic sie nie dzieje. Zreszta marmaris z wiekszosci biur rusza w czerwcu... Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 06.02.06, 11:48 bylam w TUrcji w maju i bylo upalnie i baaaaaaaaaaaardzo ciepla woda w morzu!!!! bylo zajebiscie-temp 34-36 stopni i temp wody ok 30 stop. Wiec w maju warto jechac...jedynie pierwsze dni maja maja chlodne wieczory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: władek Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.06, 12:01 34-36 to chyba w słoncu albo na takiej samej zasadzie jak u nas 30 w maju - zdarza się. Średnio w maju z 26 w Alanyi, z 25 w Marmaris w dzien. Woda w maju - Alanya ok. 21, Marmaris ok.19. Odpowiedz Link Zgłoś
psotek7 Re: jaki hotel w MARMARIS? 06.02.06, 22:42 nie wiem...ja wiem co bylo na termometrach i wiem jaka byla woda!!!!!a np w Tunezji bylam w listopadzie.Prognozy pokazywaly 16 stopni i chhmury a na miejscu w ciagu dnia bylo 25 w sloncu i zero chmur...zas wieczory rzeczywiscie byly chlodne. Nie bede sie spierala..wiem bo bylam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: jaki hotel w MARMARIS? IP: *.chello.pl 07.02.06, 20:20 30 stopni woda w maju??? To chyba w podgrzewanym basenie Odpowiedz Link Zgłoś
hanwar Re: jaki hotel w MARMARIS? 07.02.06, 18:18 ja byłam w Marmaris w drugiej połowie września.było cudnie, bardzo ciepło (wręcz gorąco)i bardzo ładnie.wybrałam się tam z JETTOURISTIC i nie mogę narzekać, sprawdzili się.byłam w hotelu Oscar***(nazwa kompleksu ER-OS:z połaczenia dwóch hoteli)all inclusive.hotel ładny, czysty, dwa baseny, jedzonko smaczne, obsługa była sympatyczna,blisko plaży.co do wycieczek-kupowaliśmy u Turków, taniej niż w biurze podróży, ale czasem strach.warto więc sie rozeznać.pozdrawiam i życzę niezapomnianych wrażeń Odpowiedz Link Zgłoś