Gość: spryciarz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 22.02.06, 16:32 wybieramy sie do tego hotelu na przelomie czerwca,chcielibysmy wiedziec o hotelu jak najwiecej.wazne pytanie-czy w hotelu jest dyskoteka?jak duza? jaka muzyka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 16:32 Ja z męzem będziemy tam od 21 czerwca. Moze się spotkamy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.pl 22.03.06, 14:35 My również jedziemy do Orient Palace od 21 czerwca. Na forum znaleźliśmy dość sporo informacji o tym hotelu i maja nawet dobra stronke internetowa, tylko na temat dyskoteki niczego nie pisza. Moze ktos widzial, ktos wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.06, 12:17 napisz proszę stronę internetową hotelu orient palace.dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna do kamila orient palace IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.06, 15:48 prosze napisz gdzie znalazłeś informacje na temat hotelu orient palace i jaką mają stronę internetową.będziemy w tym hotelu od 03.05.06.dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kami Re: do kamila orient palace IP: *.pl 06.04.06, 11:53 www.orientpalace.com.tr - to jest strona Hotelu Orient Palace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: do kamila orient palace IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.06, 16:04 dziwne!!!nie chce mi na tą stronę hotelu wejść.nie ma takiej strony.jak wrócę 17.05.06 opiszę hotel i jego atrakcje.o ileż takie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie 18.04.06, 18:43 Jedziemy z Triadą 21 czerwca z mężem. napewno sie spotkamy, odpiszcie kto bedzie tam w tym terminie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik7 Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 15:17 My będziemy!!! Wylot ze Szczecina Triada 7+7 . Just married Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie 01.05.06, 16:51 Słowik, będziecie tam od 21 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik7 Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.pekao.com.pl 08.05.06, 08:21 Tak Triada 7+7 od 21 czerwca....:) Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie 08.05.06, 15:54 Słowik! Ustalmy jakiś szczegół, abyśmy się rozpoznali hihi. My już 8 lat po ślubie, ale na wyjazdach jak zostawiamy dzieciaki w domu to zachowujemy sie jak nowżeńcy...ja już odliczam dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slowik7 Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 22:38 Nie wątpię :)Aż się boję zapytać o szcsegóły.. Ładowanie akumulatorów, drinki, plaża, woda i wielkie niczym nie skrępowane pragnienia Znak rozpoznawczy: aparat Minolta A 200, ew Tic TAK :) Na razie jeszcze 20 latkowie... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie 19.05.06, 14:27 Ciekawe gdzie sie spotkamy, pewnie na miejscu. U nas HP 618 lub Sony W1. To już miesiac:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spryciarz Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 28.03.06, 08:04 czajenka a skad jestescie?i skad bedziecie leciec?wiecie juz czy w hotelu jest dyskoteka?macie jakies niusy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oni Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 19:37 My z żoną jedziemy 14.06, zdecydowaliśmy się gdyż nasi znajomi byli tam w zeszłym roku. Może się spotkamy ? Jeśli chodzi o dysko w hotelu to i tak polecam Bistro Bel Man. Kto był w Turcji wie o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spryciarz Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.04.06, 16:37 ale powiedz czy w hotelu jest jakas dyskoteka gdzie mozna potanczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 18:54 hej my tez jedziemy 14.06!! mam nadzieje ze sie tam spotkamy, my lecimy z GTI:) pozdr. moze dacie jakies namiary (gg 7503056) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: HOTEL-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:42 halo czy ktoś wybiera sie jeszcze do orient palace 14,06 z poznania????prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: HOTEL-b.prosze o opinie 06.05.06, 17:12 Spryciarz lecimy z W-wy 21,06, a ty skąd i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorpion Re: disco IP: *.sdl.vectranet.pl 10.04.06, 17:39 najlepsze dyskoteki sa na IBIZIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Orient Palace IP: *.kp.pl 12.04.06, 13:00 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=16581346 byłam w maju 2005 - polecam, wyposażenie pokoi trochę wyeksploatowane, reszta bez zarzutu, jeśli masz all inclusiv to tylko "ptasiego mleka" brak :) dyskoteka jest, ale nie bywałam, w Sousse (3 km) dyskotek mnóstwo zwłaszcza w pełni sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Orient Palace IP: *.kp.pl 12.04.06, 13:02 pisałam o hotelu w Tunezji, przepraszam za pomyłkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Orient Palace IP: *.telpol.net.pl 12.04.06, 13:03 Odpowiadasz na : Gość portalu: em napisał(a): > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=22878&w=16581346 Ale to forum "Turcja"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pkost Re: -b.prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:35 bylem w orient palace w październiku, dyskoteka jest ale lipna jakas. Nie polecam dyskoteki, przypomina taką polską wiejską dyske. na mieście jest duzo lokali do wyboru do koloru. Ogólnie hotel bardzo OK, poza jednym jest zajebiscie duzy. Droga do pokoju to czasami prawdziwa wyprawa:D. ale tak pozaty to hotel chwale bardzo. Pozdr Pkost Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikol Orient palace IP: *.jmdi.pl 05.05.06, 08:52 orient palace w turcji z triadą gorąco polecam ja byłam teraz czyli 26,04 i w hotelu nie było dyskoteki ale może dla tego ze to początek sezonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Orient palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 21:14 witam i jakie wrażenia po wizycie w orent palace?? jest tak jak na fotkach? ja sie wybieram 14.06 . jak wygląda plaża bardzo skalista??pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Orient palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:43 Byłem z dwójka dzieci od 26.04 w Orient Palace z Triadą i hotel jest godny polecenia. Plaża piaszczysto- żwirowa, ale do dyspozycji masz trzy baseny na terenie hotelu, do plaży Kleopatry dojedziesz za 1-2 euro. Wielkość hotelu to także przesada, cztery budynki: główny z recepcją, Sułtan, Ali baba, Pasche. Pomimo rozpoczynającego się sezonu bawiliśmy się bardzo dobrze, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikol Re: Orient palace IP: *.jmdi.pl 06.05.06, 10:06 Na plażę warto zabrać odpowiednie obuwie, pełno kamyczków mogę przesłać fotki z plaży Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: Orient palace 06.05.06, 17:11 Nikol prosze o przesłanie paru fotek na czajenka@o2.pl Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Orient palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 17:33 dzieki jesli nie sprawi kłopotu poprosze o fotki nika2525@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Orient palace IP: *.telpol.net.pl 06.05.06, 22:12 Ja tez prosze o foteczki jesli można ...: ashetman@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIA Re: Orient palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 12:45 hej własnie wróciłam z ORIENT PALACE i moge go z czystym sumieniem polecic innym, nie było żadnych niespodzianek jesli chodzi o hotel jak i o biuro GTI wszystko dopiete na ostatni guzik pokoje przepiękne, jedzenie pięknie podane i smaczne obsługa mila i bardzo kontaktowa, hotel tak jak wygląda na fotkach taki piękny jest w rzeczywistości. w razie czego moge opisać wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: Orient palace 06.05.06, 21:20 Nikol, dzięki za fotki, ale trochę przeraziła mnie ta plaża. Pani z Triady zapewniała mnie, ze mino tego że w Alanii jest żwirowa plaża to Orient ma swoją prywatną piaszczystą plażę, no może nie tak piaszczystą jak bałtyckie..... Napisz cos więcej, może o minusach i o tym w co się zaopatrzyć ( a co na miejscu okaże się skarbem haha). Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: Orient palace 06.05.06, 21:25 JUz trochę poczytałam w innym poście pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Orient palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:02 hej mamy jeszcze jedno pytanie czy był jakis posiłek i napoje w samolocie? co jeszcze warto zabrac ze sobą prosimy o popdpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ira Re: Orient palace IP: *.class147.petrotel.pl 12.05.06, 08:01 Lecimy 14.06 w dwie rodziny z Katowic, będziemy mieć dzieci- 8 lat, 11 i 13. Może zmontujemy im jakieś towarzystwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONI Re: Orient palace IP: *.matarnia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:15 Witam My z żoną lecimy 14.06 na 2 tygodnie wylot z GDAŃSKA. W zeszłym roku byliśmy w Turcji i było poprostu super. Orient palace z tego co mi opowiadali ludzie którzy w nim byli w zeszłym roku mówili ze jest super. Zresztą 5 gwiazdek to juz cos znaczy. My byliśmy w hotelu Blue Star który tez bardzo polecamy. jak jakies pytanka bądż osoby które też lecą tego dnia to gg 1001582 moze zaczniemy juz urlopować w POLSCE :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Orient palace IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.05.06, 20:24 oooo jak zazdroszcze.cieszcie sie bo hotel super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turystka Re: Orient palace IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 12:22 Uff, super, że jedzie ktoś z dziećmi. Jedziemy z Gdańska w tym samym terminie. Mamy 5 i 12 latka. Moze zorganizujemy jakieś przedszkole :)))) Dyskoteki też są dla nas, nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
nitika ORIENT PALACE-b.prosze o opinie 28.05.06, 18:30 Bylo super!!Hotel extra....Poproscie o drugi hotel "alibaba"tak sie chyba nazywa...Dwa nastepne maja wejscie pod gore i na dluzsza mete moze to meczace (ew. zawoza)....Najlepsze zarcie!!!!!!!!!Rewelacja!!Nic nie schudalam tylko jeszcze sie spasłam:))Do centrum mozna swobodnie dojechac "dolmuszem" za ok 2 zeta...Polecam łaznie turecką....Jak troszeke zejdziecie od Hotelu to bedzie takie malutkie mijscowe biuro...Mlody , sympatyczny Turek:))Stargowalismy sie i za 30 E obskoczylismy laznie a na drugi dzien nas zawiezli na gore zebysmy obejrzeli ruiny....Tam wejscie placi sie w ichnich, ale nie pamietam ile....Baseny sa cudne...3 do wyboru...Przy glownym budynku codziennie jest aqaaerobik i jesczez jakies inne cwiczenia....Abstynenci sie nie wyśpią:)) Trzeba codziennie sie znieczulać. Pozbyłam sie kompleksow...Polki sa cudne i bardzo zgrabne.Do tego sympatyczne - czego nie mozna powiedziec o Niemrach. Odpowiedz Link Zgłoś
czajenka Re: Orient PALACE-b.prosze o opinie 29.05.06, 21:30 Bosce jak to miło poczytać... aż mi sie błogo zrobiło. Znajomi właśnie wrócili z Egiptu i też twierdzą , że kompeksów można sie wyleczyć patrzac na spasł, niczym nie krępujące sie niemry. Ja odlczam dni.... a tu tak zimno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Orient PALACE-b.prosze o opinie IP: 195.117.1.* 31.05.06, 13:45 wrócilismy z Orient Palace 3.05.06 i jesteśmy zachwyceni(pokoje, jedzenie - wszystko SUPER). Jedyny minus - na plazy same kamienie (warto wziąć buciki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Orient PALACE-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 19:03 hej czyli ze wszystko oprócz plaży ok a pogoda jaka była cieplutko? słoneczko?? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Orient PALACE-b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:10 wróciliście z orientu moze wiecie czy tam gdzieś blisko można kupić mleko dla dzieci w kartonach no i czy jest mozliwosc aby w hotelu je podgrzać bo jestesmy w kropce nie wiemy czy mamy zabierac taki szmat drogi mleko ze sobą???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanzin:) Re: Orient PALACE-b.prosze o opinie IP: *.telpol.net.pl 05.06.06, 08:32 Mleko na śniadanie jest zimne i gorące. Myślę że nie warto tego brać z Polski.ja brałam dla dziecka mleko w proszku, gdy mi sie skończyło to dokupiłam w Alanii bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica -b.prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 15:12 mam pytanko czy trudno jest zając miejsce sobie na leżakach przy basenach czy nie trzeba sie spieszyć i są miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanzin Re: -b.prosze o opinie IP: *.telpol.net.pl 05.06.06, 08:34 Miejsca generalnie były. W końcu siły się rozkładały na 3 baseny + morze. Przy zmianach turnusów wręcz było pustawo. Odpowiedz Link Zgłoś
nitika ORIENT PALACE-b.prosze o opinie 01.06.06, 09:52 pogoda cudowna , a ja bylam 17-24 maj!!Polecam....goraco- ale mozna życ....codziennie kapiel w basenie...spanie przy otwartym balkonie itd...Drogie Panie na plaży i przy basenie wygląda sprawa tak: grubasy zero krępacji( i b.dobrze), wszytskie Holenderki, Niemki itd maja kolczyki w pepkach(nawet te po 50), po 5 kolczyków w uszach, krótkie włosy, dziary i sa ogólnie mówiąc są bardzo męskie:))Jedyna konkurencja dla nas to Rosjanki,super zgrabne....Ale za to jak sie "zestroją" to klapki spadaja:)) Odpowiedz Link Zgłoś