Dodaj do ulubionych

7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos??

IP: *.chello.pl 09.06.06, 09:15
Był ktos może (albo wybiera się w nablizszym czasie) na wycieczkę z biura Alfa Star-& dniw Fethyie a potem 7 dni w Marmaris?? Bardzo proszę podzielcie się wrażeniami- czy warto? Bo cenowo wygląda fajnie...
Obserwuj wątek
    • Gość: komme Re: 7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 10:54
      Ciekawa kombinacja. Ja prawdopodobnie tylko na 7 dni i to dopiero we wrześniu.
      Najprawdopodobniej do hotelu Bahar, ale to jeszcze nie jest przesądzone. A ceny
      w Alfa Star rzeczywiście przystępne.
      • mediterraneo1978 Re: 7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos?? 09.06.06, 11:06
        Z kolei Sopol ma opcje 7 dni Fethiye lub Oludeniz + 7 dni Rodos. Troche drozej,
        bo ok. 2500 (tamto Alfa Star ok.2000 chyba) ale mam pytanie - warto z Sopolem ?
        • Gość: joanna FİESTA!!!!!!! IP: 85.98.94.* 11.06.06, 20:38
          z sopolem warto!!! Polecam Fiesta Club Hotel!!!!!! bylismy w zeszlym roku i
          bylo super!!!! atmosfera niesamowita, obsluga przesympatyczn, mnostwo
          roznorodnego jedzenia, zawsze swieze, grill, wieczorki, animacje!!! moze nie
          prezentuje sie najlepiej z zewnatrz ale w srodku jest super - bananowce i
          przede wszystki atmosfera tworzona przez pracownikow!!! do tego mieli w zeszlym
          roku kota Vana - Turecka rasa!!!! biekny, bialy, jedno oko niebieskie, drugie
          zielone!!!!
          zawsze chetni do pomocy, zadnych sztywnych regul, wystarczylo powiedziec i co
          tylko bylo w ich stanie to zrobili - czy to odnosnie hotelu czy czegokolwiek
          innego!!!!!
          szczerze polecam!!!!!
      • Gość: ngel Re: 7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos?? IP: *.chello.pl 11.06.06, 10:34
        no właśnie fajna kombinacja szczególnie jak sie nie lubi siedzieć w jednym miejscu. A i cenowo jest korzystna bo kosztuje około 2000 pln. Tylko nie wiem czy warto- czekam na jakieś opinie...
        • janan2 Re: 7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos?? 11.06.06, 15:10
          Gość portalu: ngel napisał(a):

> no właśnie fajna kombinacja szczególnie jak sie nie lubi siedzieć w jednym miej
          > scu. A i cenowo jest korzystna bo kosztuje około 2000 pln. Tylko nie wiem czy w
          > arto- czekam na jakieś opinie...
          Są różne opcje i cenowe i biurowe.Nauczony przykrym doświadczeniem z roku
          ubiegłego wybrałem opcję indywidualną płacąc za przelot i hotel bo tego nie
          unikne z polskim biurem.Na miejscu wszystko organizowałem sam z tureckimi
          biurami.Odbyłem w ciągu 8 dni 7 wycieczek i wróciłem zadowolony 09.06.Wyszło
          taniej i lepiej niż 7+7 poza tym nie jest człowiek niczym skrępowany wybiera co
          chce.Ale to system dla aktywnych nie dla złotoklamkowców.Ci zazwyczaj pytają
          tylko o posiłki nic nie widzą choć niby mają oczy,jeden temat rozmowy czy stołek
          pewny po powrocie i czy aby jego lub kogo wykopią najpierw,potrafią zohydzić
          wszystko.Polecam ten system.Turcja jest krajem bezpiecznym,bardziej niż Polska.
          • Gość: kimmi Re: 7 dni Fethyie+7 Marmaris- był ktos?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:20
            Myślę że się nie zawiedziesz. Wycieczka wygląda ciekawie. Co do Alfa Star to
            szkoda że nie mają objazdówek w tureckiej ofercie. Mam nadzieję, że za rok
            będzie już inaczej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka