Dodaj do ulubionych

Orfeus Park

IP: *.mpss.osi.pl 15.06.06, 23:08
14.06.2006 wróciliśmy z Turcji Side hotel Orfeus Park jakiieś pytanka???
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagu Re: Orfeus Park IP: 83.238.70.* 16.06.06, 08:32
      Chętnie przeczytam twoją opinię na temat tego hotelu, bo zastanawiałam się nad
      nim (ostatecznie wylądowaliśmy w Riva Costa), Z zewnątrz prezentuje się b.
      dobrze a jak jest naprawdę? pozdr.
    • Gość: Marzena Re: Orfeus Park IP: *.interspes.pl / *.interspes.pl 16.06.06, 20:44
      12 lipca lecimy do Orfeus Park. Chciałabym wiedzieć, czy ręczniki na basen i na
      plażę są bezpłatne.Jakie jest wyżywienie i czy na plaży również można zjeść
      obiad. Jak daleko jest do plaży,jakie awrunki w hotelu( czy jest czysto).W
      jakim języku odbywa się animacja i czy wieczorami nie można się nudzić.Czy
      korzystaliście z wycieczek fakultatywnych, jeśli tak to z jakiego biura i za ile
      • Gość: kajapa Re: Orfeus Park IP: *.mpss.osi.pl 21.06.06, 22:29
        WITAMY
        hotel jest bardzo czysty pokoje są codziennie wymieniaja ręczniki i sprzątają
        ręczniki na plaże sa wydawane na karte i mozna je codziennie wymieniaćplaża
        bezpłatna w odległości okolo 300 metrów na plaże dowozi "traktor" :-)na plaży
        mozn zjesć obiad my nie jedlismy nigdy ale podobno jest to co w hotelu bardzo
        dobre animacje w języku niemieckim tylko i wylacznie byliśmy z GTI jak chcecie
        to podajcie maila to wyślemy wam zdjęcia
        My jesteśmy bardzo zadowoleni
    • Gość: etrusek Re: Orfeus Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:19
      Prosze o zamieszczenie twojej opinii o tym hotelu na forum hotelowym. jeszcze
      nie mamy go w wykazie:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=20943&s=0&sortuj=6
      • Gość: homar Re: Orfeus Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 23:35
        hej kajapa. ludzie pisza a wy nie odpowiadacie. ciut kultury wy ślunskie ćwoki.
        centralna. ps. mam nadzieje ze trafiłem dobrze, hi, hi, hi
        • Gość: kajapa Re: Orfeus Park IP: *.mpss.osi.pl 21.06.06, 22:24
          ty centralny uważaj sobie bo damy po gębie.Pozdrowionka łodziaki
          • homar7 Re: Orfeus Park - do kajapa 22.06.06, 02:19
            Pudło, to nie ja wypytywałam, tylko mój mężuś. Ale macie rację, obawiam się, że
            teraz nie będzie tak super, jak z Wami. Za rok musimy jechać razem.
            Buziaczki Ślązaczki.
    • Gość: gośc Re: Orfeus Park IP: *.zagan.visnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 21:51
      właśnie 2 dni temu wróciłam z rodziną z hotelu orfeus park side pytajcie
      • Gość: Jagu Re: Orfeus Park IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:09
        I jak oceniasz hotel?
        • Gość: kajapa Re: Orfeus Park IP: *.mpss.osi.pl 25.06.06, 08:26
          ja oceniam bardzo dobrze jedyną wadą było to że w czasie kiedy my bylismy było
          (razem z nami ) 5 polaków. Mieliśmy bardzo duży pokój (duże pokoje są te
          narożne z półokrągłymi balkonami) jedzenie było bardzo dobre, czyściutko,
          obsługa miła animatorzy też. Nasza aga ma 3 latka na dyskotekach była jedną
          polką zawsze jej wyrózniali podkreślali że jest tu jedynym dzieckiem z polski.
          • Gość: Marzena Re: Orfeus Park IP: *.interspes.pl / *.interspes.pl 25.06.06, 12:18
            Czy jeżdziliście na jakieś wycieczki. Jeżeli tak to skąd i za ile? Proszę o
            info.
      • Gość: kajapa Re: Orfeus Park IP: *.mpss.osi.pl 25.06.06, 08:27
        a jak wy oceniacie????
        • Gość: Marzena Re: Orfeus Park IP: *.interspes.pl / *.interspes.pl 25.06.06, 12:21
          Jeżeli możecie to proszę o zdjęcia. Mój mail rchodkowski@wp.pl. A jak oceniacie
          All.
        • Gość: Sosny-do KAJAPA Re: Orfeus Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:33
          Dzięki za pampersy i inne gadzety. Wszystko się przydało.
    • Gość: Sosny Re: Orfeus Park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 21:08
      Hej Kajapy! Posądziliście nas o, że to my napisaliśmy takie brzydactwa!Podajcie
      swój e-mail,to napiszemy bezposredni do Was.My wrócilismy 21.06. Wszystko było
      ok.Pozdrawiamy.
      • Gość: kajapa Re: Orfeus Park IP: *.mpss.osi.pl 29.06.06, 22:42
        kjpajdak@poczta.onet.pl
        Nie wy nasi znajomi z łodzi
        Fajnie że nas znaleźliście Buziaczki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka