Dodaj do ulubionych

Turcja z Triada (7+7)

IP: *.chello.pl 19.06.06, 01:37
Czy ktos byl juz na wycieczce z Triada: 7 dni wypoczynku + 7 dni zwiedzania?
Wyjezdzam do Turcji na taka wlasnie impreze 05.07.06 i przerazona jestem po
tym co przeczytalam na roznych forach, do tego moja oferta uwzglednia hotele
3* ale jest to oferta TRAF. Gdy poczytalam do jakich hoteli ludzie
trafili..to az mi sie odechcialo wyjazdu :( Moze ktos z Was byl na takiej
wycieczce i jest jednak zadowolony??zwlaszcza z tych hoteli TRAF :-/ i
jeszcze jedno, co polecacie: Alanya czy Side? Z gory bardzo dziekuje za
wskazowki! pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anakin Re: Turcja z Triada (7+7) IP: 81.210.102.* 19.06.06, 09:17
      Witam

Ja byłem we wrześniu z tym biurem i bardzo sobie chwalę to że mogłem z Triadą
      pojechać na tak udany urlop. Nie miałem co prawda TRAFa (bałbym się że mnie
      dadzą do kiepskiego hotelu), ale nawet podczas 7 dni zwiedzania hotele były
      całkiem przyzwoite. Natomiast pobyt mieliśmy w hotelu All Inclusive Sertkaya w Side.
      Polecam Side, super piaszczysta plaża, kameralna atmosfera a nie to co
      "przetwórstwo turysytczne" w takich molochach jak Alanya. Jeśli lubisz zycie
      nocne to wybierz Alanyę a jesli cenisz sobie swobodę i spokój to tylko Side.
      Jakbym miał jechać jeszcze raz to pewnie też wybrałbym Triadę + Side !!! Polecam
      gorąco...

Pozdrawia
      Anakin
    • Gość: kaliber 7.62 Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 11:25
      Po co się pytasz, czy ktoś juz był na 7+7, skoro przeczytałaś kilknaście opinii
      o tej wycieczce na różnych forach? Lepiej chyba zadać konktetne pytania, a nie
      pisac byle jakie ogólniki.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15230997&v=2&s=0
      • pawel_bielsko Re: Turcja z Triada (7+7) 19.06.06, 15:07
        co do trafu to bym sie bal, ale wakacje z triada to udane wakacje. w skali 1-10 dalbym 8,5-9
      • Gość: bea Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.chello.pl 20.06.06, 00:01
        nie uwazam moich pytan; za byle jakie okolniki..jednak dzieki za link, bardzo
        sie przydal :)
    • Gość: toja Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:34
      byłam na takiej wycieczce z Triada. Wybraliśmy hotel 4* w Alanyi. Było
      super .Na objeżdzie też hotele dobre.
    • Gość: Angel Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:28
      Hej :) Byłam z Triadą 7+7. Było SUPER!!! Naprawdę nie mam się do czego
      przyczepić :) nie byłam jednak na ofercie TRAF więc nie potrafię powiedzieć jak
      to wygląda z hotelami. Ja byłam w Alanyi, super miejscowość. Jeżeli nie chcesz
      się nudzić to wybierz Alanię, życie towarzyskie i nocne kwitnie. Wakacje w
      ciszy i spokoju to nie dla mnie :)ja byłam w hotelu Neray, w samym centrum, do
      portu gdzie są główne imprezy 10 minut spacerkiem, na plażę też. Polecam, hotel
      bardzo miły i czysty :) na objeździe również ładne hotele, można naprawdę wiele
      zwiedzić :) oczywiście byli tacy co narzekali na hotele, ale wybierając opcję
      3* nie należy spodziewać się apartamentów i luksusów. Zresztą ja do hotelu
      przychodziłam tylko na posiłki i na noc... szkoda czasu na siedzenie w pokojach
      (chyba że chcesz się ochłodzić... w końcu w pokoju jest klima, więc jest
      chłodno) :) Życzę udanego wyjazdu, mam nadzieję że będziesz równie zadowolona
      jak ja :)
      • Gość: bea Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.chello.pl 19.06.06, 23:59
        dziekuje za odpowiedzi :)) co do hoteli 'traf' to mysle sobie, ze czasem mozna
        lepiej trafic- niz do wybranego hotelu z katalogu, gdy to po przyjezdzie-
        okazuje sie wielki niewypal :-/ Juz to przechodzilam..coz..czas zweryfikuje :))
        Tymczasem chyba przestane sie martwic i pojade pelna optymizmu na zasluzone
        wakacje :))
        Co do lokalizacji- to jednak wezme Alanye...mimo, ze glosno, to mam nadzieje,
        ze bedzie blizej centrum i plazy niz w przypadku Side. Jeszcze raz dziekuje
        wszystkim za podzielenie sie opiniami!!:))) Zycze Wam wiele slonca!!!:)
        • Gość: Belert Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.bie.lama.net.pl 20.06.06, 10:50
          Weż koniecznie cos na wstrzymanie biegunki.Nie nie zartuje.Dobre wrazie kopotow
          sa ich yogurty Ayran pomagaja zrgenerowac flore bakteryjna.I podobno pepsi sie
          sprawdza.
          • Gość: bea Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.gdynia.mm.pl 20.06.06, 13:24
            dzk za porady :) Bylam juz w Tunezji i jakos przezylam...mimo ze zdarzyky mi
            sie porzadne krwotoki z nosa i musialam korzystac z ichniej pomocy
            medycznej..ale jakos wytrwalam :))) (podobno dobrze jest lykac rutinoscorbin)
            Biegunki mi sie nie zdarzyly...a bylam tez na Cyprze i to 3 razy :)) Jakos
            wytrwam :))) Dzk!
            • Gość: Angel Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:21
              Alanya - świetny wybór :) mam nadzieję, że nie trafisz 10 km od centrum, ale z
              tego co wiem to ze wszystkich hoteli do centrum jeżdżą hotelowe busiki :) tylko
              troszkę dolina jak będziesz miała jechać do centrum pół godziny :/ dlatego ja
              nie ryzykowałam oferty TRAF, ale przecież zawsze możesz trafić dobrze, a nawet
              jeszcze lepiej ;) udanego urlopu i dużo optymizmu (nie martw się na zapas!)
              Pozdrawiam :)
              • Gość: bea Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.chello.pl 25.06.06, 14:53
                dzk :)) wiem, ze bedzie dobrze..podziele sie opiniami po powrocie :) wiele
                wiele slonca zycze wszystkim!:)
                • Gość: Milosz Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 11:25
                  Hej, ja byłem na trafie 3* w zeszłym roku. Trafiliśmy do hotelu Arsi w Alanya i
                  było naprawdę w porządku. Większość osób z trafa trafiła właśnie tam, ale znam
                  też 2 osoby które były w Atlancie i 1-ną która była w Sun Kingu w Side.
    • nitka102 Re: Turcja z Triada (7+7) 29.06.06, 11:52
      mam pytanie, czy w tym roku zdarzyła się komuś w triadzie zamiana kolejności
      7+7?
      • Gość: Derwisz Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:42
        Do chwili przylotu do Antalii nie znasz kolejnosci.
        Właśnie wróciłem z takiej imprezy. Ja miałem najpierw pobyt, ale tym samym
        samolotem leciały osoby, które zaczęły od objazdu.
        • Gość: agataaa Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 02.07.06, 18:04
          ja też wróciłam w zeszłym tygodniu i najpierw mielismy objazd a potem pobyt.
          jednak jechały z nami osoby które zaczęły od pobytu. wczasy super-objazd
          męczący ale mnóstwo wrażeń, ważne jaki jest pilot - my mielismy świetnie
          zorientowaną p. Małgosię.
        • Gość: zew Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.pke.pl 03.07.06, 17:42
          Wróciłem w tamtym tygodniu z Turcji 7+7 z Triada, Do chwili przylotu do
          Antalii nie znasz kolejnosci,Iszy tydzien miałem pobyt 2gi tydzień objazd.
          Najgorszy hotel na objezdzie to w Pamukkale/ totalne dno brud ,smród komary/
          pozostałe hotele w porządku objazd męczący ale warto.Trasa ok.3000km ,trzeba
          niekiedy wstać rano ok.4.00 Nieporozumieniem jest wizyta w muzeum w
          Akarze,Zyczę udanej imprezy i sprawnej klimy w autobusie /nam się zepsuła- i
          był horor/
        • Gość: Japa Re: Turcja z Triada (7+7) IP: *.comarch.com 04.07.06, 09:59
          Nie zgadzam się że nie znasz kolejności aż do przylotu do Antalaya. Ja
          wiedziałem 1. dzień przed wylotem, dowiedziałem się w biurze (Kraków) (miałem
          najpierw objazd potem wypoczynek). Byłem od 14.06 - 28.06, było rewelacyjnie,
          hotele na objeździe znośne, wypoczynek miałem w 5* (Orient Palace), rewelacja.
          Generalnie jestem bardzo zadowolony, w skali od 1-10 dałbym 9.
          Rewelacyjna przewodnik Wioletta Potęga.. :)

pozdr,
          Japa
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka