Dodaj do ulubionych

który region Turcji

08.07.06, 18:54
...polecacie na wakacje we wrześniu z 4 letnim dzieckiem,żeby mozna było
wypocząć a jednocześnie wybrać się na jakieś wycieczki fakultatywne i nie
zamęczyć dziecka?
Obserwuj wątek
    • max.222 Re: który region Turcji 08.07.06, 22:20
      Ja byłam na Bodrum i jest to (oczywiście według mnie) piękne miejsce, jeżeli
      chodzi o wycieczki fakultatywne, to raczej z każdego miejsca wypoczynkowego w
      Turcji jest daleko. Ja byłam w Efez (dojazd 3 godz) i Pamukale (ok 5 godz),
      były jeszcze wycieczki na Kos statkiem. U nas w hotelu (Crystal) było parę
      rodzin z dziećmi, chociaż sam hotel jest wielopoziomowy, ale są windy. Jest to
      miejsce raczej spokojne.
      Jeżeli zainteresowało Cię to miejsce, to możesz mnie pytać:)
      Pozdrawiam
      • Gość: Magda Re: który region Turcji IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 13.07.06, 20:16
        Czy mozesz potwierdzic dosc dobra opinie dla tego hotelu
        My wybieramy sie tam w polowie sierpnia z Itaka i o tyle na temat hotelu nie
        czytalam nic zlego, to na Itake wrecz odwrotnie.
        Prosze wiec o kilka słów opinii.
        • Gość: sonia Re: który region Turcji IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 16.07.06, 09:09
          Hotel bardzo mi się podobał, jest wielopoziomowy, ale nie odczuwa się tego, są
          windy, obsługa bardzo miła, pokoje były sprzątane dziennie, jeżeli nie będziesz
          zadowolona z pokoju możesz go zamienić, ale powiedz, że coś jest zepsute, nam
          się udało zamienić, bo nie zamykały się drzwi balkonowe, no chyba że wszystkie
          pokoje będą już zajęte. Jeżeli chodzi o jedzenie było go dużo i smaczne, plaża
          malutka porośnięta trawą ale ja wolałam jeżdzić na plażę niż zostawać w hotelu
          przy basenie, ale tylko dlatego, że było tam spokojniej a poza tym morza nie
          da się zastąpić basenem. Jeżeli chodzi o dojście do morza to jest kamieniste i
          dno również, ale ok 100 metrów dalej jest plaża publiczna i tam jest dno
          piaszczyste i łagodne zejście, warto tam chodzić, jest mało ludzi.
          Jeżeli masz jeszcze jakieś pytania odnośnie hotelu to pytaj. Ja byłam bardzo,
          bardzo zadowolona.
          Jeżeli chodzo o Itakę, to również jestem zadowolona, dlatego, że wszystko z ich
          strony było w porządku. Oczywiście były osoby, które do pewnych rzeczy się
          doczepiły np. zamały autokar, którym jechaliśmy do Efez (była duża grupa ludzi
          i jechały dwa autokary, większy i mniejszy, no i jeden z nich był za mały i
          było strasznie niewygodnie dla niektórych), kolejną rzeczą była hałaśliwa grupa
          izraelskich wczasowiczów, którzy zrobili sobie imprezę w nocy i całej reszcie
          nie pozwolili spać, uważam, że nie była to wina naszego biura podróży, ale
          niektórzy tak myśleli i złożyli skargę, Itaka nas przprosiła za to.
          Ja polecam to biuro podróży i w tym roku też lecimy z Itaką, ale oczywiście
          inni mogą mieć złe doświadczenia i inną opinię.
          Ps. Jak już będziesz w Turcji i w hotelu i nie zapomnisz to pozdrów od Moniki
          bardzo serdecznie kelnera o imieniu Erdal:)
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka