monia7610 27.07.06, 18:28 Witam odpowiem na wszelkie pytania. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olcia Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 10:48 Czesc, Czy wpoblizu jest jakis targ, jezeli tak czy mozna kupic jakies fajne ciuchy, torebki, portfele i czy sa podróbki butów np:Puma? Z góry dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia7610 Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:39 Hej. Przy promenadzie jest duzo butików.Targ w Calis odbywa się niedzielę(mniejszy) a w Fethije(większy) we wtorek i tam jest więcej torebek i ciuchów(i podróby Pumy). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 14:03 Dziekuja bardzo za info. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 20:36 Witam, możesz coś wiecej napisać o samej miejscowości? Szukam miejscowości cichej i spokojnej z czysta wodą. Słyszałam ze plaża jest tam niezbyt fajna - żwirowa. Są tam w okolicy jakieś atrakcje zeby się nie nudzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa6 Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.06, 17:32 witam prosze o info dotyczące hotelu zastanawiam sie pomiedzy koc sun wersja ALL // Cenk bey -HB bede bardzo wdzięczna za kazdą informacje pozdrawiam ewa ewa635@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zzofia Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye 16.08.06, 09:12 koc sun bardzo daleko od deptaka i plazy, jeśli lubisz lezenie przu basaenie to ok, cenk bey tochę bliżej wis a wis parku wodnego, do plazy 10 min. jeśli bez dzieci to ok, poszukaj może cos przy samej plazy, jest ich tam pare ladnych i dobrych hoteli.Same Calis-Fethyie są super. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochmanek Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 12:27 Mam pytanie z jakim biurem leciałaś, czy wszytsko było ok oraz jakie warto wykupić wycieczki fakultatywne i czy lepiej z biura podróży czy biur miejscowych? Pozdrawiam i dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 17:14 Ja w poniedziałek wyjeżdzam do Fethiye - hotel koc sun! Mam pytanie dotyczące plaży. Czy jest w miarę czysta??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.elb.vectranet.pl 24.08.06, 17:53 witam....plaża jest czysta w Calis...tylko zwirkowata..ale naprawde jest fajnie.....targ wielki jest w każdy wtorek w Fethiye...można kupić różności...koszulki, buty i owoce i inne różnośći. Podróbek jest mnóstwo ciuchów jak i butów..Puma , addidas, diesel i inne...i gatunkowo sa nawet niezłe. byliśmy w czerwcu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 21:36 Hej , a jak sam hotel cenk bey? przyzwoity? poprosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor 24 Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:03 Ciuchy sa super,oryginalnie podrabiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teodor 24 Re: wróciłam z Cenk Bey Calis-Fethiye IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 19:09 Buty sa tak pieknie podrabiane ze wszyscy beda tobie zazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś