Gość: Mateusz IP: 212.75.102.* 31.07.06, 20:05 Czy ktos byl w Alanya z biurem JETTOURISTIC w hotelu Merhaba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mariusz Re: Jettouristic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 23:26 ja bylem z jettouristic w alanyi w club santana, ten hotel mozna polecisz szczegolnie ze ostatnio zostal przebudowany.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania w. Re: Jettouristic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:32 W hotelu Merhaba byłam spacerkiem (tak z ciekawości)mieszkając w hotelu Plaza.W maju był jeszcze nie zamieszkały - nie zrobił na mnie dobrego wrażenia (zapyziały ,po terenie hotelu biegały indyki)- jeśli możesz to jedż do sąsiedniego ARSI - wygląda lepiej i na forum ma chyba zasłużenie lepszą opinię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ::) Re: Jettouristic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 18:10 właśnie wróciłam z alanyi.ja akurat byłam z jetem w arsi ale ci co byli w Merhebie mówili że tak: hotel jest duży ale zaniedbany za to ma piękny duży ogród. byli niezadowoleni ze standardu pokoji (zwłaszcza łazienki)ale ponoć da się przeżyć. więcej mogę Ci powiedzieć o wyżywieniu (bo stołować się bedziesz pewnie w arsi).śniadania monotonne (ale to jak chyba wszędzie):codziennie ogórek,pomidor,wędlina,ser,płatki i jaja. kolacje też monotonne do bólu mięso(kurczak lub indyk) wydaje szef kuchni, reszta sałatki, makaron i oczywiście bakłażan na 2000 sposobów:) ogólnie wszyscy(zarówno z Merheby i Arsi) byli zadowoleni. życzę udanego urlopu! Odpowiedz Link Zgłoś