Gość: marysia210 IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 08:41 Proszę o informacje, jeżeliktoś był w Oludeniz w hotelu Artemisja, czy warto się tam wybrać, jak wyglada okolica- czy to cąłkowita wioska? dzięuję za wszelkie informacje:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nosek Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 09:35 Jeśli to ten hotel który pamiętam z okolicy to wygląda na dobry wybór, niestety nic nie powiem na temat warunków, ale ma zdaje się cztery gwiazdki, więc powinno być ok. O Oludeniz było sporo wątków, dopiero co pisałam na ten temat, zajrzyj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 10:37 dzięi za info:). o samym Oludeniz sporo już czytalam, natomiast, niestety ciżko mi wyszukąc szczerych opinii na temat samego hotelu. Oczywiscie biuro ITAKA wychwala hotel;). pozdr serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? 03.08.06, 09:39 On nie jest w Oludeniz, tylko w Ovaciku (tak jakby 'nad' Oludeniz) i istotnie dookoła nie ma zbyt wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 09:47 Masz rację Sumire, to nie ten hotel o którym myślałam, jeśli jest w Ovacik, to nie polecam, szukaj hotelu w samym Oludeniz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 10:38 czy byłes może w tym własnie hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kabe Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 03.08.06, 19:10 Ten hotel nie leży w Oludeniz tylko w OVacik - czytaj zadupie.Nie byłem w tym hotelu, ale radzę się dobrze zastanowić. Znajomi z wycieczek opowiadali o bardzo ścisłej kontroli zakupów odbieranych do depozytu - nie wiem czy udało się im go odebrać. Radzę wybrać coś w samym Oludeniz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 04.08.06, 09:31 kontroli zakupów? masz na myśli wnoszenie naapoi do pokoju...? przeglądali szafy i sprawdzali??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiuniab Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 04.08.06, 16:26 Odpowiem w imieniu Kabe bo rozmawialam z tymi samymi osobami. Nie przeszukiwali szaf ale tornby z zakupami gdy wchodzili do hotelu. Zabrali im wody (kupione na wycieczke) oraz Raki, chalve i oliwe kupione na prezent. Rzeczy te poszly do depozytu. Dzien przed wycieczka poslzi odebrac swoje wody. Pan w recepcji powiedzial im ze rano beda. A z 3 wod dostali jedna bo w recepcji byl inny pan, ktory nie wiedzial gdzie depozyt jest a ze byla 5 rano to do kolegi nie chcial dzwonic zeby go nie obudzic. Czy odzyskali reszte depozytu nie wiem bo potem juz z nimi nie rozmawialam. Ale byli nbaprawde wsciekli. JEsli chodzi o przeszukiwanie zakupow to slyszalam o tym tylko w Artemisyi. Zaden inny wczasowicz (tzn z innego hotelu) o czyms takim nie mowil :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 08:35 bardzo dziękuję za cenną informację, widzę, że plecak turystyczny bardzo się przyda:)). hotel już wykupiliśmy i licze na udane wakacje. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut (bez loginu) Re: Artemisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:32 po pierwsze proponuje sprawdzic jak nazywa sie hotel po drugie polecam przejrzec forum hotelowe forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13985586 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 04.08.06, 09:29 po pierwsze: dzięki za inf po drugie: poczytałam wszelkie inf, zarówno z podanego przez ciebie linka, jak i z inneg formu. jeżeli ktoś inny sie dopisze z nowymi informacajami tobedzie dla mnie cenne ... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Artemisia IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 16:37 Marysiu, zapomnij o hotelach innych niż w Oludeniz, naprawdę, kiedy turyści z mojego autokaru wysiadali przy hotelach w Ovacik wszyscy im współczuliśmy. tam nie ma nic, chcesz do plaży codziennie dojeżdżać zatłoczonym dolmuszem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 08:38 bardzo dziękuję, nie chce, oczywiście. jednak przyznam, że cena jest dla mnie dośc istotna, a hotele o podobnym standardzie blisko morza są sporo droższe..: (. także cóz, pozostają mi dolmusze. mam tylko nadzieję, ze nie będzie to straszliwie uciążliwe..:))). pozd serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosek Re: Artemisia IP: *.acn.waw.pl 07.08.06, 10:20 Skąd masz takie info? To nieprawda, zajrzyj na stronę Itaki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 11:30 noo, za późno ;))). ale myśle,ze damy rdę. Mamy zamiar wykupić z 4 wycieczki (w loakalnych biurach) i rejs 3-4 dniowy statkiem, wieć mam nadzieję, że ta odległość i "zadupie" nie okażą się aż tak bardzo uciążliwe, jeszcze raz dziekuję za informacje. pzodr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc portalu Re: Artemisia IP: *.ericpol.pl 18.08.06, 16:25 Witaj Marysiu, A kiedy lecicie? My wybieramy sie 28.08, wiem ze to moze byc uciazliwe, ale mlodzi ludzie moga pozwolic sobie na niedogodnosci ( w zamian za oszczednosci):) Odpowiedz Link Zgłoś