Dodaj do ulubionych

Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był?

IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 08:41
Proszę o informacje, jeżeliktoś był w Oludeniz w hotelu Artemisja, czy warto
się tam wybrać, jak wyglada okolica- czy to cąłkowita wioska? dzięuję za
wszelkie informacje:))
Obserwuj wątek
    • Gość: nosek Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 09:35
      Jeśli to ten hotel który pamiętam z okolicy to wygląda na dobry wybór, niestety
      nic nie powiem na temat warunków, ale ma zdaje się cztery gwiazdki, więc
      powinno być ok. O Oludeniz było sporo wątków, dopiero co pisałam na ten temat,
      zajrzyj!
      • Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 10:37
        dzięi za info:). o samym Oludeniz sporo już czytalam, natomiast, niestety ciżko
        mi wyszukąc szczerych opinii na temat samego hotelu. Oczywiscie biuro ITAKA
        wychwala hotel;). pozdr serdecznie
    • sumire Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? 03.08.06, 09:39
      On nie jest w Oludeniz, tylko w Ovaciku (tak jakby 'nad' Oludeniz) i istotnie
      dookoła nie ma zbyt wiele...
      • Gość: nosek Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.acn.waw.pl 03.08.06, 09:47
        Masz rację Sumire, to nie ten hotel o którym myślałam, jeśli jest w Ovacik, to
        nie polecam, szukaj hotelu w samym Oludeniz.
      • Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 03.08.06, 10:38
        czy byłes może w tym własnie hotelu?
    • Gość: Kabe Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 03.08.06, 19:10
      Ten hotel nie leży w Oludeniz tylko w OVacik - czytaj zadupie.Nie byłem w tym
      hotelu, ale radzę się dobrze zastanowić. Znajomi z wycieczek opowiadali o bardzo
      ścisłej kontroli zakupów odbieranych do depozytu - nie wiem czy udało się im go
      odebrać. Radzę wybrać coś w samym Oludeniz.
      • Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 04.08.06, 09:31
        kontroli zakupów? masz na myśli wnoszenie naapoi do pokoju...? przeglądali
        szafy i sprawdzali???
        • Gość: kasiuniab Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.tecnet.pl / *.tecnet.pl 04.08.06, 16:26
          Odpowiem w imieniu Kabe bo rozmawialam z tymi samymi osobami. Nie przeszukiwali
          szaf ale tornby z zakupami gdy wchodzili do hotelu. Zabrali im wody (kupione na
          wycieczke) oraz Raki, chalve i oliwe kupione na prezent. Rzeczy te poszly do
          depozytu. Dzien przed wycieczka poslzi odebrac swoje wody. Pan w recepcji
          powiedzial im ze rano beda. A z 3 wod dostali jedna bo w recepcji byl inny pan,
          ktory nie wiedzial gdzie depozyt jest a ze byla 5 rano to do kolegi nie chcial
          dzwonic zeby go nie obudzic. Czy odzyskali reszte depozytu nie wiem bo potem juz
          z nimi nie rozmawialam. Ale byli nbaprawde wsciekli. JEsli chodzi o
          przeszukiwanie zakupow to slyszalam o tym tylko w Artemisyi. Zaden inny
          wczasowicz (tzn z innego hotelu) o czyms takim nie mowil :)
          • Gość: marysia210 Re: Artemisya / Oludeniz-czy ktoś był? IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 08:35
            bardzo dziękuję za cenną informację, widzę, że plecak turystyczny bardzo się
            przyda:)). hotel już wykupiliśmy i licze na udane wakacje. pozdrawiam
    • Gość: filut (bez loginu) Re: Artemisia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:32
      po pierwsze proponuje sprawdzic jak nazywa sie hotel
      po drugie polecam przejrzec forum hotelowe
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=13985586
      • Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 04.08.06, 09:29
        po pierwsze: dzięki za inf
        po drugie: poczytałam wszelkie inf, zarówno z podanego przez ciebie linka, jak
        i z inneg formu. jeżeli ktoś inny sie dopisze z nowymi informacajami tobedzie
        dla mnie cenne ...
        pozdr
        • Gość: nosek Re: Artemisia IP: *.acn.waw.pl 04.08.06, 16:37
          Marysiu, zapomnij o hotelach innych niż w Oludeniz, naprawdę, kiedy turyści z
          mojego autokaru wysiadali przy hotelach w Ovacik wszyscy im współczuliśmy. tam
          nie ma nic, chcesz do plaży codziennie dojeżdżać zatłoczonym dolmuszem?
          • Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 08:38
            bardzo dziękuję, nie chce, oczywiście. jednak przyznam, że cena jest dla mnie
            dośc istotna, a hotele o podobnym standardzie blisko morza są sporo droższe..:
            (. także cóz, pozostają mi dolmusze. mam tylko nadzieję, ze nie będzie to
            straszliwie uciążliwe..:))). pozd serdecznie
            • Gość: nosek Re: Artemisia IP: *.acn.waw.pl 07.08.06, 10:20
              Skąd masz takie info? To nieprawda, zajrzyj na stronę Itaki!
              • Gość: nosek Re: Artemisia IP: *.acn.waw.pl 07.08.06, 10:23
                oops, za póżno :)
                • Gość: marysia210 Re: Artemisia IP: *.ilim.poznan.pl 07.08.06, 11:30
                  noo, za późno ;))). ale myśle,ze damy rdę. Mamy zamiar wykupić z 4 wycieczki (w
                  loakalnych biurach) i rejs 3-4 dniowy statkiem, wieć mam nadzieję, że ta
                  odległość i "zadupie" nie okażą się aż tak bardzo uciążliwe, jeszcze raz
                  dziekuję za informacje. pzodr
                  • Gość: gosc portalu Re: Artemisia IP: *.ericpol.pl 18.08.06, 16:25
                    Witaj Marysiu,
                    A kiedy lecicie?
                    My wybieramy sie 28.08, wiem ze to moze byc uciazliwe, ale mlodzi ludzie moga
                    pozwolic sobie na niedogodnosci ( w zamian za oszczednosci):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka