Gość: paz IP: 62.148.89.* 17.08.06, 13:07 Wybieram się w te okolice i chciałbym zapytać jakie lokalne biura polecacie aby wybrać się na wycieczki??? Mile widziane adresy i/lub telefony oraz przykładowe ceny wycieczek. Z góry dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vigi Re: Kumkoy-Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 11:33 Witam. Własnie wczoraj wróciłam z Side-Kumkoy z Hotelu VEGA. Mogę udzielić informacji. vigi@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elikam.1969 Re: Kumkoy-Side IP: *.net.telkonet.pl 19.08.06, 18:19 Pisałam do Pani wczoraj emaila,jesli mogłabym prosić o odpowiedź,byłoby super.Lecę 23.08 do hotelu Vega/Kumkoy.Pozdrawiam serdcznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigi Re: Kumkoy-Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 12:30 Witam. Niestety nie otrzymałam maila. Proszę wysłać powtórnie. Odpiszę niezwłocznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paz Re: Kumkoy-Side IP: *.chello.pl 20.08.06, 19:47 Niestety w Twoją skrzynką mailową jest coś nie tak. Wysłane maile wracają, pz adnotacją, że Twoja skrzynka jest przepełniona. Skasuj zbędne maile i będzie OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paz Re: Kumkoy-Side IP: *.chello.pl 20.08.06, 19:48 Jeżeli możesz to odpowiedz na moich kilka pytań z pierwszego posta na maila: pzajas@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vigi Re: Kumkoy-Side IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 12:41 Witam. Przepraszam za kłopoty. Skrzynka odbiorcza już działa . Czekam na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elikam.1969 Re: Kumkoy-Side IP: *.net.telkonet.pl 21.08.06, 13:48 Witam! wysłałam emaila po raz trzeci,może skrzynka juz działa?będe wdzieczna za odpowiedź.Pozdrawiam cieplutko! Eliza Odpowiedz Link Zgłoś