Dodaj do ulubionych

Liberty Beach-Konakli:::::::::::::::::::: ::::

IP: *.core.lanet.net.pl 04.09.06, 20:01
Czy ktoś był może w tym hotelu, jakie wrażenia co do hotelu, obsługi, plaży
itd. Dzięki
Obserwuj wątek
    • bozka11 Re: Liberty Beach-Konakli:::::::::::::::::::: ::: 05.09.06, 12:20
      Ja wybieram się własnie jutro z W-wy na 2 tygodnie i też jestem ciekawa jakie
      wrażenia, wcześniej czytałam niezbyt pochlebnie opinie ale jestem pozytywnie
      nastawiona; nie ma innego wyjścia...

pozdr.
    • Gość: gość Re: Liberty Beach-Konakli:::::::::::::::::::: ::: IP: *.silesia-region.pl 05.09.06, 18:09
      Byłam w tym hotelu na przełomie czerwca i lipca. Wrażenia mam całkiem miłe,
      oczywiscie to zależy czego człowiek się spodziewa. W tym czasie nie było w
      hotelu jeszcze pełni sezonu więc może wszystko szło sprawniej niż wynika to z
      komentarzy osób które gosciły tam później. Należy spodziewać się mnóstwa
      rosyjskojęzycznych gości. Obsługa miła, ale też głównie nastawiona na język
      rosyjski.Pokoje polecam w prawym skrzydle hotelu bo z lewej strony huczą
      klimatyzatory. Jedzenie w tureckim stylu ale bardzo dobre. Napoje wszystkie do
      wyboru (podróby napojów importowanych, ale bez zarzutu). Alkohole - uwaga -
      nalewane w barze pod ladą. Możliwość korzystania bezpłatnie z sauny i łaźni
      tureckiej (w wyznaczonych godzinach popołudniowych, jeśli dobrze pamiętam to
      między 17 - 19. Polecam masaż w łaźni tureckiej (odpłatnie). Plaża nie jest
      za ciekawa, polecam kierować się na plażę sąsiedniego hotelu czyli na lewo od
      wejścia na plażę. Generalnie żwirek i kamienie, ale da się wytrzymać. Większość
      czasu spedzaliśmy jednak na basenach hotelowych. Dla dzieci to był raj.
      Wycieczki fakultatywne polecam zakupować na mieście, duuuuużo taniej. UWAGA!!!
      co prawda pokoje sa wyposażone w klimatyzację indywidualnie sterowaną jednak
      cwaniaki z obsługi hotelowej chodzą w wyznaczonych godzinach i wykręcają korki
      co powoduje chwilowe wyłączenie prądu (co jest rzeczą typową w turcji) niestety
      po tym spadku napięcia klimatyzator przestaje działać do ponownego uruchomienia
      z pilota. Można się do tego przyzwyczaić bo dzieje sie to o stałych porach więc
      wystarczy tylko tego przypilnować i załączyć urządzenie ponownie. Cóż, hołdując
      zasadzie, że nigdzie nie jest idealnie, generalnie wróciliśmy zadowoleni z
      pobytu i tego samego Ci życzę.
    • Gość: `pal` Re: Liberty Beach-Konakli:::::::::::::::::::: ::: IP: *.core.lanet.net.pl 05.09.06, 21:24
      Ja sama tam już byłam, tylko ciekawa jestem opinii innych, bo to co się
      naczytałam wczesniej przed wyjazdem mnie troche odstraszyło, a było całkiem
      fajnie, powiem nawet superowo. Zawsze mozna się doczepić jak się chce, ale
      można wszystko załatwić. Nawet z tą klimą nie było tak źle, pilota miałyśmy
      koło siebie i jak się któraś przebudziła to włączała jak trzeba było. Obsługa
      bardzo miła, podziwiam ich u nas to już by się krzywo patrzyli jakby musieli
      cały dzień tak obsługiwać z uśmiechem, a tam nic. Było extra, napewno tam
      wrócimy.
    • etrusek Liberty Beach - kilka opinii 05.09.06, 21:46
      Liberty Beach - kilka opinii:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=48109554

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka