Gość: Dorota IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.06, 21:25 Czemu usuwacie mój post przeciesz nie łamię regulaminu?A może to ręce kagana? pytałam gdzie jest post który wczoraj był- zbanowac kagana czy jakos tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
valdivia Re: gdzie ten post? 08.09.06, 21:31 Dyskusje o Kaganie nie maja zadnego zwiazku z temetem forum, sorry. PdV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorotka Re: gdzie ten post? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.06, 01:02 jestes prosta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: gdzie ten post? IP: 80.68.236.* 09.09.06, 14:04 Nie obrażaj mnie ja tego nie robię nie podoboba ci sie co piszę to tego nie czytaj!!!!!Mówisz o wolności słowa i że możesz pisać co chcesz i gdzie chcesz więc ja też mogę!!! W czym jesteś lepszy?Masz problem więc go rozwiąż a nie się czepiasz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zorbathegreek Re: gdzie ten post? 09.09.06, 02:07 Oj, Valdivia. Ty jestes jak ten straszny mieszczanin z wiersza Tuwima, co widzi wszystko OSOBNO... :( Niestety, jak sie jedzie na wczasy do kraju z powaznymi problemami politycznymi i gospodarczymi, a takim jest wlasnie Turcja, to nie mozna uciec od polityki. A tzw. sprawa Kagana jest wlasnie bardzo polityczna i zwiazana z aktualnymi warunkami panujacymi w Turcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niusi Re: gdzie ten post? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 11:44 Moj post zniknął 2 razy:-(!!!!! Dlaczego je kasujecie????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: gdzie ten post? IP: 203.194.54.* 09.09.06, 13:42 No coz, zamknieie GUKPPiW (z ul. Mysiej) nie oznacza bynajmniej konca cenzury w Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś