Dodaj do ulubionych

Jakie biuro podróży wybrać?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 06:16
Witam szanownych forumowiczów.
Co prawda myślę o wyjeździe dopiero w przyszłym roku, ale bardzo lubię
planowanie . To jest bardzo miłe. Dlatego bardzo prosze o opinie na temat biur
podróży z usług których korzystaliście. Bardzo będę wdzięczny za opinię o
hotelach w których byliście zakwaterowani.
Pozdrawiam i serdecznie dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: deo Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:26
      hej ja akurat korzystałem z Triady z jej oferty 7 + 7 i do tego
      last minute ... sam koniec sierpnia ... i nie narzekam o czym
      pisałem tu na forum ....

O Triadzie różnie pisza ale objazdówki ma dobre choc tez bywają
      głosy przeciwne ....

jeśli w tym " moim " czasie od 30 sierpnia ... na objazdówce było
      ok 300 osób - 6 autokarów to nawet gdy kilka głosów na nie ...
      ... a reszta na tak .. to daje do myślenia ...

z tego co wiem to do Turcji jeszcze jeżdzi Jet toristic powiązane z
      buirem Wezyr , Itaka , GTI ? , Oasis ? i te niemieckie Neckermann
      czy Tui ...

musisz przejrzec katalogi dokładnie ....

objazdy po Turcji generalnie wszędzie z różnych biur są podobne ...
      nawet tu pisali , że Triada ma najbogatszą oferte ....
      wszędzie na objeździe hotele 3 * naprawdę wydtarczy ....

a Wszystko zależy od hotelu jaki sobie wybierzesz na pobyt ....

tutaj wszystko kwestia ceny .... i tu starannie wybierz zgodnie ze
      swoimi upodobaniami ...

hotel powinien by c w mieście turystycznym blisko morza najlepiej po
      przeciwnej stronie ulicy .....z przejsciem podziemnym ...

jeżeli to hotel wysokiej klasy to koniecznie - jak nie chcesz
      przeplacać to wybierz all inclusive ...

Uwaga są wspaniałe enklawy hotelowe w odległości ponad 20 km od
      Alanii ... nie wiem czy to warto ....

miasto ma to do siebie , że idziesz w klimat Turcji na miasto -
      potargowac się po kolacji -
      a nie tylko pijesz drinki bo co robic w takim luksusowym gettcie
      hotelowym .............

Antalii nie polecam na pierwszy raz ... piasek ciemny żwirowaty na
      plaży ....

jednak chyba Alanie .............

takich kilka uwag na podstawie obserwacji własnych ... może ci się
      przydadza ... oczywiście mogą byc inne spojrzenia i punkty
      widzenia ...

pzdr deo
      • Gość: justyna Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 13:22
        touroperatorzy, którzy mają w sowjej ofercie turcję to m.in.: wezyr,
        jettouristic, alfa star, GTI, ITAKA, fisher - wspomniany oasis nie ma w swojej
        ofercie turcji a wezyr nie jest powiązany z jetem ( mie wiem co auror miał na
        mysli).
        • Gość: Jaksa Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.chello.pl 13.10.06, 13:24
          Najlepiej korzystać z usług GTI, bardzo dobre biuro podróży. Jetturistic nie
          polecam w żadnym wypadku. Triada też podobno w miarę dobra. Reszta utrzymuje się
          na poziomie przecietnym.
    • Gość: midd Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.eranet.pl 13.10.06, 13:33
      Polecam Alfa Star, wypoczynek w części Egejskiej - Fethyie Callis lub Oludeniz.
      Widoczki cudowne, czyściutka woda, jedyny minus- kamieniste plaże..
      • Gość: KOT Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.adsl.inetia.pl 14.10.06, 15:53
        Byłem w Incekum Beach z Scan Holiday/Tui (to jedna i ta sama firma) Hotel i
        obsługa hotelowa super. Rezydent pani Ewa Sygulska tragedia. Znajomum uszkodzono
        walizke w czasie przelotu. Kiedy poporosili ją o pomoc w załatwiniu formalności
        nawtet nie chciała wejść na lotnisko tłumacząc że jaj nie wolno wejść na teren
        lotniska. W efekcie czekaliśmy na załatwienie formalnych
        • Gość: iwona Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.06, 18:06
          Zgadzam się z poprzednikiem.Też byłam w tym hotelu.Cała moja rodzina nadal żyje
          tym wyjazdem choć minęł już ponad miesiąc od powrotu.Wszystko było super z
          oprócz rezydentki,która chyba bardzo nie lubi swojej pracy i zwłaszcza
          turystów.Jeśli chodzi o bp to również polecam scan i tui.Nie są tani ale nikt
          na nich nie narzeka.Są wiarygodni i bardzo dbają o swych klientów.
    • Gość: kasia123654 Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.abaks.pl 19.10.06, 22:10
      witam
      byłam z GTI 4-11/10 i nadal żyję tym wyjazdem.Czas zorganizowany był tak, by
      kazdy znalazł coś dla siebie.W hotelu non-stop organizowane
      konkursy,gry,wieczorem zabawne animacje, takze dla maluszków super zabawy z
      sympatycznymi animatorkami.Hotel SIMENA holiday resort&spa (5*)- czysty a
      obsługa od rana do nocy przesympatyczna.Zorganizowany dzień sportów
      wodnych,nurkowania,rejs statkiem.Dodatkowo inne płatne już wycieczki.Polecam
      GTI, na pewno jeszce skorzystam z ich usług...i tesknię za Turcją :-)
      • Gość: wojtek simena holiday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:16
        witam, przeczytałem, że była pani we hotelu simena holiday. mam zamiar tam
        pojechać z grupą ok. 20 os., pod koniec czerwca. proszę o Pani oponię na temat
        tego ośrodka. z góry ślicznie dziękuję.
    • Gość: A Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 20:02
      Ja mogę tylko ODRADZIĆ: Club Palm w Marmaris (z biura Alfa Star). Ładnie
      wygląda tylko na obrazku! W środku dość brudny basen, oczyszczany po naszych
      interwencjach, dziurawy stół do ping-ponga i krzywy - do gry w bilard
      (oczywiście dla gości z Polski i z "all inclusive", dla Niemców i Anglików
      maja inne stoły - całkiem ładne). Jedzenie - NUDY, ciagle to samo i do tego
      przerabiane - np. kiełbasę (pseudo) z dzisiejszego sniadania znajdzemy w
      jutrzejszej pizzy, a ser - w sałatce. Nie ma drinków w all inclusive, chyba, że
      sie powie kelnerowi-barmanowi, jak i co ma zmieszczać. A kolorowe drneczki z
      parasolka - za opłatą. Jak cos cieknie, to mozna się przestac łudzić, że szybko
      naprawią. Nas czekały zmiany pokoju - lepiej "rzucać nami", niż coś zreperować.
      I towarzyszące temu zdziwienie, że nam przeszkadza cieknąca toaleta.
      Nieustannie popsuta winda to kolejny minus. nam to bardzo nie przeszkadzło, ale
      starszym osobombyło ciężko. Brak pomysłuy na wieczory dla gości (dyskoteka,
      dyskoteka, dyskoteka...). Jedna ciekawsza impreza (pokaz tańca brzucha i
      występy)w ciągu dwóch tygodni, to - moim zdaniem - za mało. Ten hotel nie ma
      gwiazdek!!! Cztery gwiazdki w ofercie, to tylko opinia biura Alfa Star, albo
      raczej pobozne zyczenie! Większość turystów, z którymi spędzaliśmy tam czas,
      była rozczarowana hotelem. Niestety!
      • Gość: neka1 Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.gdynia.mm.pl 21.10.06, 23:23
        Hotel Incekum Beach jest boski pod kazdym względem jak dla mnie.Byliśmy z TUI .
        Co do pani Ewy to nic nie napisze bo tylko chwilkę z nią rozmawiałam.Ale
        wakacje były boskie i już myślę o następnych z TUI/SCAN HOLIDEY i do tego
        bardzo dbają o dzieci.Moje dzieci przywiozły sobie plecaczki książeczki
        plakietki i inne gadżety z podróży i zakochały się w pani Ani.
        • Gość: iwona Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.06, 10:13
          Moje 2 córki też bardzo tęsknią za Incekum Beach i oczywiście za p.Anią i
          p.Leszkiem.Ciagle ich wspominają.My z mężem też bardzo ich polubiliśmy.Moje
          dziewczynki mówią,że muszę sprawdzić czy za rok też tam będą ,jeśli tak to chcą
          jechać tylko tam.
    • Gość: dod Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.crowley.pl 24.10.06, 08:40
      Cześć. Byłam we wrzesniu z Triadą na 7+7 i gorąco polecam! Było naprawd super.
      pobyt: Alania i Hotel Club Big Blue - rewelacja. polecam gorąco i biuro i
      hotel. Powodzenia
    • Gość: Aśka Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.crowley.pl 24.10.06, 14:52
      Byłam w sierpniu w Side Mare Family z Neckermanem. Wyjazd uważam za b. udany.
      Nowy super hotel, z duża ilością basenów i atrakcji dla dzieci i dorosłych.
      Bardzo dobre warunki mieszkalne, szczególnie jeśli się ma więcej niż jedno
      dziecko, super wyżywienie, dobry i szybki transwer z i na lotnisko, dużo
      wycieczek fakultatywnych. Polecam biuro i hotel.
    • Gość: joanna_poz Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.icpnet.pl 17.01.07, 09:28
      My bylismy z Neckermanna - hotel Paloma Side Beach.
      Biuro raczej z tych drozszych cenowo, ale za to bez paskudnych niespodzianek.
      Wszystko dopiete na ostatni guzik, hotel nowoczesny, ładnie połozony.
      Super udane wakacje.
      • Gość: Ja Re: Jakie biuro podróży wybrać? IP: *.imz.pl 17.01.07, 10:12
        GTI mżesz spokojnie olać bo nie ma turcji egejskiej o Triadzie juz nic nie
        powiem - kto miał wylać hektolitry pomyj na to biuro zrobił już robotę za mnie.
        Świetne oferty na ten sezon letni ma Itaka. Duzy wybór hoteli oraz miejscowości,
        że o fajnych cenach juz nie wspomnę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka