Gość: dado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 09:08 Czy dużo nas do tego hotelu od 4 lipca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.adsl.inetia.pl 02.01.07, 23:46 Witam. Wybieramy się do tego hotelu 4 lipca - 2 dorosłych + 1 dziecko 10lat (dziewczynka). Narazie szukamy opinii ale wszystko wskazuje na to, że zarezerwujemy. Myślę, że namówię znajomych. Dajcie znac z jakiego biura jedziecie. pozd Yasio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:08 Jedziemy z Itaką (po raz pierwszy, ale w tym roku neckermann przesadził z ceną na Turcję).Wylatujemy z Warszawy 4 lipca.(dwie rodzinki 2+2 i 2+1).Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 14:10 Aha.Opinie na niemieckojęzycznych portalach turystycznych są bardzo dobre.I to wystarczy.Podobno tylko okolica nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 03.01.07, 16:44 Dzięki za info. Też znalazłem raczej dobre opinie, myślę że cena jest przyzwoita więc nie ma co wybrzydzać. Fajnie, że będą dzieci - można widzieć jaki przedział wiekowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: Hotel Club Sidera IP: *.tsi.tychy.pl 07.02.07, 18:20 proponuje biuro itaka pozdro wwww Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 21:19 Jedziemy z dziewczynką 10 lat i chłopcem 5.Druga rodzinka z czterolatkiem.Skąd jesteście?I z jakiego biura jedziecie?Pozdrawiam!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 04.01.07, 11:02 Jedziemy z Itaką, wczoraj zarezerwowałem wyjazd (zresztą, od Ciebie miałem informację, że Itaka organizuje ten wyjazd). Jesteśmy z Warszawy. Nasza córka też ma 10 lat i była smutna, że nie będzie miała koleżanki do zabawy. W zeszłym roku byliśmy na Teneryfie i niestety nie było żadnego polskiego dziecka w jej wieku. Pozdrawiam, Janek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado do Yasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 20:23 Super, cieszę się ,że nasze dzieciaki będą miały towarzystwo!W zeszłym roku poznaliśmy na Krecie bardzo sympatyczną rodzinkę i moja córka miała towarzystwo rówieśniczki.W dodatku okazało się, że ... są też z Białegostoku i mieszkają ...koło nas(?!).Nie korzystaliśmy jeszcze z Itaki, ale jestem pewna, że będzie fajnie.Pozdrawiam!I do zobaczenia!!(Jesli będziesz miał ochotę na kontakt przed wyjazdem przesyłam mój adres: suzan1@wp.pl ) Ewa Adres do opinii o Clubie Sidera. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20943&w=15140042&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 06.01.07, 16:23 jedzcie do tego hotelu jest też super ja byłam w hotelu obok, co do polozenia to macie racje wychodzi sie prosto na bardzo ruchliwa ulice prowadaca do alany, trzeba bardzo uważac na dzieci, moge przeslac zdjecia jak to wyglada papapapaap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.07, 18:37 Dzięki za info. Ta droga, bardzo hałasuje? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 07.01.07, 10:35 Droga jest bardzo halasliwa wiec proscie o pokoje blizej basenu , ja mialam pokoj z boku hotelu z czesciowym widokiem na morze i droge slyszalam a znajomi mieli od strony drogii narzekali zwlaszcza rankiem nie mozna bylo pospac .Ale to naprawde jedyny minus poza tym jest SUPER naprawde , udanych wakacji życze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 18.02.07, 16:10 czy ktos leci 13.06? Jesli macie jakies fotki prosze przeslijcie na monhap@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULIA Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:07 bylismy w tym hotelu super standard naprawde warto jezeli chodzi o droge to wogole nie byla przez nas zauwazana moze to zalezec od pokoju , obsluga super i wogole exstra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Club Sidera IP: 80.54.122.* 23.01.07, 12:32 Witam, jeśli możesz to mnie też prześlij zdjęcia, wielkie dzięki. jerzyturek@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado do grazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:13 Jeśli to nie problem proszę o fotki: suzan1@wp.pl Dziękuję i pozdrawiam!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: do grazki IP: *.crowley.pl 08.01.07, 20:39 Wyslalam kilka zdjec beda od wiedzmina.Plaza niestety kamienista bez klapek ani rusz, droga i hotele ,hotele od strony plaży wasz po prawej kawalek widac, jedzonko na wieczorze tureckim to byla rewelacja przeszli samych siebie no i wodospady w Manawgacie . Mysle ze choc troszke przyblizylam Wam miejsce do ktorego pojedziecie. My w tym roku jescze nic nie zarezerwowalismy bo mamy problemy z urlopem ale moze cos sie uda mamy taka nadzieje ale Wam zyczymy wspanialego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado Re: do grazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:52 Wielkie Dzięki!!!!!!!!!Pozdrawiam!!!Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: do grazki IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.07, 21:13 Proszę - prześlijcie mi zjęcia. adres: viox@op.pl Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: do grazki IP: *.telpol.net.pl 09.01.07, 21:38 Ja też proszę o fotki olinkah@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do grazki IP: 193.41.113.* 10.01.07, 13:56 Ja też proszę iza@artdes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: do grazki IP: *.crowley.pl 10.01.07, 15:05 Czy wszyscy na tym formu będą w tym terminie (4-18 lipiec) w Siderze? Jak ktoś będzie przesyłał zdjęcia to proszę pamiętajcie o mnie, mój adres to: viox@op.pl pozdrawiam i dzięki Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peteraski Re: do grazki IP: *.chello.pl 10.01.07, 22:29 no to ja też poproszę: peteraski@yahoo.pl Ps. Ja jadę prawdopodobnie 27.06-10.07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 10.01.07, 16:08 Wszystkim ktorzy prosili wyslalam zdjecia, tylko pamietajcie, ze ja byłam w hotelu obok wiec zdjecia hotelu to zdjecia z holidey park wasz jest obok , jak chcecie cos jeszcze wiedziec pytajcie chetnie odpowiem pozdrawiam Grazyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 10.01.07, 16:57 Dzięki. Dostałem zdjęcia - wygląda to obiecująco. Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Hotel Club Sidera IP: *.sdl.vectranet.pl 11.01.07, 11:51 witam,szkoda,ze nie ma nikogo od 20.06!Lece z 6 letnia coreczka .Mam nadzieje ,ze spotkamy jakis fajnych ludzi z dziecmi. Hotel ma bardzo dobre opinie,duzo atrakcji i na pewno bedzie fajnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 13.01.07, 20:37 olinka viox i iza wysłalam wam zdjecia ale sie wrocily bo pomylilam jedna literke w adresie, dzis wyslalam po raz drugi mam nadzieje że te zdjecia dotra do was pezepraszam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yasio Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 16.01.07, 12:33 Dzięki za zdjęcia dostałem. Serdecznie pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 20.02.07, 21:17 ja lece 13.06 na 2 tyg z 6letnim synkiem i 12 letnia cora, takze napewno sie spotkamy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 23:14 Chcieliśmy polecieć 4 lipca do clubu Sidera z Itaką, ale okazało się ze już ...za późno!!Nie ma miejsca?!Znajomi zdecydowali sie wcześniej.Czy ktoś sie orientuje które biuro ma jeszcze ten hotel na 4 lipca? Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.crowley.pl 18.01.07, 16:11 Spróbój na www.easygo.pl My znaleźliśmy w tym serwisie, ale potem zarezerwowaliśmy przez Itakę - ceny były identyczne, więc nie ma to znaczenia. Powdzenia i daj znać czy udało się. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:18 Dzieki, spróbujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna do Janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:35 znalazłam hotel w travelidzie ale pan mi powiedział,ze ten hotel nie ma pokoju z 2 dostawkami.(nasi przyjaciele taki zarezrwowali??!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oooo Re: nie ma miejsc na 4 lipca ?! dopiero styczeń.. IP: *.tsi.tychy.pl 07.02.07, 18:21 goood luck Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia.mama.wojtusi Re: Hotel Club Sidera IP: 83.2.83.* 19.01.07, 11:57 my własnie się zastanawiamy nad tym hotelem sidera z itaki,termin 13.06 na dwa tyg tylko ta kamienista plaza mnie trochę przeraża ,mamy dwóch synków 6,5 i 2,5 roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Hotel Club Sidera do Gosi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 08:31 Nie przejmuj się plażą - kup dzieciom odpowiednie buty do wody i będą zadowolone! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 28.01.07, 21:38 Witaj! Ja lece tez 13.06 z Poznania z ITAKA. Mam corke12 lat i synka 5 lat. Daj znac skad lecicie na meila monhap@wp.pl POZDRAMIAM MONIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly lilly Re: Hotel Club Sidera IP: *.aster.pl 29.01.07, 12:31 ale wam fajnie. my bylismy w siderze w zeszlym roku na przelomie kwietnia i maja. swietny hotel. fajnie polozony (tuz nad morzem), bardzo smaczne jedzenie, mila obsluga. praktycznie nikogo z Polski w tym terminie nie bylo, sami rosjanie i niemcy. polecam. my bylismy w podrozy poslubnej, naprawde milo wspominam wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:36 masz może jakieś fotki z hotelu i/lub okolic?? Pozdrawiam!Lecę tam z rodzinką 4 lipca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly lilly Re: DO ELLY LILLY IP: *.aster.pl 29.01.07, 15:34 mam, nie za wiele takich z okolicą, bo na wiekszosci jestesmy my - na co Ci wysłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 11:26 wobec tego dzięki!pOzdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Re: DO ELLY LILLY 30.01.07, 14:40 coś się nie możemy dogadać :-) znalazlam okolo 6-8 zdjęć z hotelem, plażą i ulicą na tyłach :-) przesłać? jeśli tak to na jaki adres? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elly lilly Re: DO ELLY LILLY IP: *.aster.pl 30.01.07, 14:42 to wyżej bylo do Ewy. elly lilly alias mef8 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: DO ELLY LILLY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:23 Bardzo proszę na suzan1@wp.pl Wielkie dzieki i pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Hotel Club Sidera IP: 193.194.132.* 30.01.07, 16:34 Mnie niestety ITAKA wydymala z hotelu Cesars Temple w Belek (nie chce mi sie o tym pisac nawet, bo mnie kur... strzela i mam jeszcze nerwa), wiec teraz mam wybrac hotel i sklaniam sie do tego wlasnie, jedziemy 7 lipca na 2 tygodnie z chlopakiem 12 lat i o ile on dorwie basen i jakos przeboleje, to niestety baba mi zyc nie da, a bo tam mogloby byc lepiej, a bo tam napewno to i to jest lepiej itd, wobec czego szukam zajecia dla niej, a co tak bardzo nie ucieszy baby jak... ciuchy i zakupy, zatem pytanko i prosba wielka... jak z tego hotelu mozna dotrzec do najblizszych jakichs butikow, bazaru, czy czegos co mi babe rozpromieni, czyli fatalaszki, podrobki czegos markowego, itd. Bede naprawde wdzieczny i w Waszych rekach czy bede mial spierniczony urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do Krzycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:39 witaj, nie przejmuj się aż tak bardzo , bo Sidera to dużo lepszy hotel niż ten do którego mieliście jechać.ten wasz wyglądał dobrze w katalogu -to fakt, ale to straszny moloch i po częsci też już nie pierwszej świezości... Pomyśl wiec że mogło być gorzej.do zobaczenia w Siderze.my też lecimy w lipcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazka Re: do Krzycha IP: *.crowley.pl 30.01.07, 16:45 krzysiek nie martw sie hotel jest super a na zakupy wez zone do alaniy sklepow mnogo albo na bazar do manawgatu obkupic sie mozna po pachy i zonka bedzie zadowolona wszedzie mozna dojechac dolmuszami spod hotelu za niewielkie pieniadze, udanego urlopu zycze papapapapa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: do Krzycha IP: 193.194.132.* 30.01.07, 16:46 A byles tam juz? Czy tylko ze slyszenia? Bo my sugerowalismy sie katalogiem i fakt, ze cezar wygladal super, szczegolnie te tereny rozlegle i baseny. Jak dla mnie, zreszta, to ja nie mam jakich wymagan, ale nie lece sam , Turcja to moj pierwszy raz wogole i dlatego pytam, a wybralem ten z powodu forum i sporej ilosci rodakow, co jada, jak tez ze z dzieciakami, wiec cos to sugeruje, ale pozostaje wlasnie baba i jej zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
mef8 Ewa 30.01.07, 17:03 poszly. daj znac czy dotarly. Krzychu - z Sidery do Alanii jezdzi sie lapiac busik. przejazd kosztuje okolo 2 euro od osoby. jedzie sie jakies 40 minut (to ok 30 km). busik dojezdza pod sam targ z miejscowymi markowymi wyrobami. poza tym blizej (mniej wiecej) 10 minut drogi busikiem z hotelu jest Avsallar - tam maja bazar, na ktorym jest wlasciwie to samo co w Alanii ale blizej do hotelu. przejazd busem kosztuje mniej (nie pamietam ile). a sidera fajna. spory plac przy hotelu, basen, plaza, rozne gry i zabawy dla dzieci etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA do mef8 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 18:43 jeszcze raz dzięki za fotki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: do Krzycha IP: *.gprspla.plusgsm.pl 01.02.07, 22:52 Jeżeli Twoja baba ma ochotę na wielkie zakupy, to zaprzaszam na otwarcie Złotych Tarasów w W-wie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Hotel Club Sidera IP: *.crowley.pl 31.01.07, 09:35 Wygląda na to, że od 4 lipca będzie sporo dzieciaków - my jedziemy z 10 letnią dziewczynką. Może trzeba by było zapoznać te dzieci tak aby bawiły się razem i nie absorbowały zbyt dużo czasu? Dajcie znać czy ktoś planuje wynająć samochód - gdyby udało się złożyć ekipę z 3-4 samochodów to można by było bezpiecznie pojeździć i pozwiedzać okolicę. Byłem w Turcji i generalnie jest bezpiecznie a ludzie są bardzo życzliwi tym nie mniej lepiej samemu nie podróżować samochodem - szczególnie z dzieckiem. A propo zakupów na bazarach -zdecydowana większość przedmiotów to podróbki i nie ma co się łudzić, że kupi się okazyjnie markowe perfumy za 5 Euro. Wszystkie ceny na bazarze można zbić co najmniej 2-razy ale ważne! jak zaczniemy się targować i osiągniemy żądaną cenę nie należy wycofywać się z transakcji - bardzo to denerwuje Turków i są naprawdę nieprzyjemni. Jedyne okazje to kurtki skórzane, za 100-150 Euro można kupić bardzo porządną skórę - mi udało się utargować cenę z 350Euro do 100 - nieprawdopodobne a jednak możliwe. pozd Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzychu Re: Hotel Club Sidera IP: 193.194.132.* 31.01.07, 16:36 No wlasnie myslalem tez o wynajeciu samochodu, ale to sie jeszcze zobaczy na miejscu. O perfumach wogole nie myslalem, jesli juz to jakis "niby markowych" ciuchach, no ale to domena kobity, ona bedzie szalec :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa do Janka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 19:32 z tym wypożyczeniem samochodów to dobry pomysł!dzieci na pewno będą się dobrze razem bawić!Pozdrowienia i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Hotel Club Sidera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 21:15 wyjażdżamy 4-07-14-07 rdzinka2+1 syn lat14 fajnie że będzie trochę polakow .jeśli możecie wyślijcie mi fotki hotelu i okolic .domino89@poczta.onet.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa do jarka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 09:44 wysłałam Ci na pocztę kilka fotek, które dostałam od osoby,która była tam rok temu.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Rjarek do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.07, 18:28 dzięki za fotki ,my wylatujemy z itaka z katowic -pyrzowic,awy skąd.Jeszcze raz dzięki.Podaj mi swojego maila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Rjarek do ewy IP: *.pcz.pl 06.02.07, 00:29 Ja tez poprosze o fotki hotelu i okolic. Wylatujemy 13.06 z Katowic. Mail: kozab@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radwer Re: Radwer do ewy IP: *.kalisz.mm.pl 07.02.07, 21:26 To ja też poproszę o foty. Jedziemy 8 sierpnia. Z góry dzięki radwer@poczta.onet.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
anula1303 30 maja leci ktoś? 18.02.07, 00:39 Lecimy w tym terminie na dwa tygodnie. Ja, mąż i dwuletni synek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qubus Re: Rjarek do ewy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 22:57 www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=2444 Odpowiedz Link Zgłoś
dowoz.na.lotnisko.pyrzowice Re: Rjarek do ewy 29.03.07, 20:47 Jeśli potrzebujesz dostać się z Katowic lub okolic na lotnisko w Pyrzowicach,Balicach lub na Okęcie to napisz do mnie maila-oferuję transport samochodem kombi z klimatyzacją, w tygodniu transport możliwy w godz.popołudniowych i wieczornych oraz nocnych , w weekendy 24h.Cena atrakcyjna-do uzgodnienia w zależności od ilości km. W razie zainteresowania proszę o kontakt mailowy: dowoz.na.lotnisko.pyrzowicemalpkagazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikkka30 Re: Hotel Club Sidera IP: *.icpnet.pl 02.04.07, 19:22 wybiera sie ktos 13 czerwca? Odpowiedz Link Zgłoś