Dodaj do ulubionych

Pytanie dotryczące objazdówek

15.01.07, 16:58
Wiecie może czy podczas 7-dniowych objazdówek po Turcji np. z Triady, Itaki
czy GTI w hoteleach w których się nocuje jest możliwośc wykąpania się w
basenie i chwili odpoczynku? Czy są to porządne hotele takie jak w
dzielnicasch hotelowych np. Side?
Obserwuj wątek
    • Gość: deo Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.devs.futuro.pl 15.01.07, 19:36
      W niektórych tak w niektórych nie ...
      to są hotele 3 * przyjeżdzasz na 18 ... obiadokolacja dalej szklanka
      whisky albo dwie przeciw zemście sułtana ... i rano wstajesz o
      4 .00 ... kiedy chcesz pływac w basenie ....

lepiej wybierz dobry hotel na pobytówce ...

ale faktycznie chyba w dwóch hotelach objazdowych była taka możliwośc
    • malwa001 Re: Pytanie dotryczące objazdówek 15.01.07, 21:45
      A którą objazdówkę najbardziej polecacie? Triada, Itaka, GTI czy Rainbow Tours?
      • Gość: deo Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.devs.futuro.pl 15.01.07, 21:56
        Ja byłem z Triada bo najtańsza ....

klasyka to pętla Antalia - Kapadocja - Ankara - Stambuł - Troja Efez -
        Pammukale Antalia i hotel gdzies w Side czy okolicach Alanii ...

warto wybrac dobry hotel - blisko morza - z basenem

Triada organizuje tez inna Turcje ... Antalia - Kapadocja i na
        wschód do Syrii i powrót ... ale bądźmy szczerzy to nie klasyczna
        Turcja ...

byłem na tej pierwszej ... organizacja bez zarzutu ... o innych nie
        powiem .. nie byłem

pzdr deo ... jak lubisz cos zwiedzic i do tego jeszcze poopalac sie tez
        to 7 + 7 niezależnie z którego biura jest idealnym rozwiazaniem .
        • Gość: smonia79 Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:24
          Ja rowniez polecam 7+7, super sprawa.We wrzesniu 2006 bylam na takiej
          objazdoweczce z JetTouristic i w kazdym hotelu ktorym byl basen, mozna bylo
          wskoczyc i poplywac za free.Milego pobytu.
          • Gość: wojtek Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.07, 14:58
            czy ktoś mi powie ile trzeba mie kasy na objazdówkę 7+7 z itaki.
            • Gość: Marta Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 14:25
              My wybraliśmy na drugi tydzień hotel 5* z All (Lyra Resort w Side), cena od
              osoby to 3390zł do tego musisz mieć jeszcze 120 euro od osoby na wstępy, ale
              możesz na pobytówce wybrać tańszy hotel i ogólnie będzie taniej:)))
    • belfer33 Re: Pytanie dotryczące objazdówek 11.03.07, 19:00
      Hotele na objeździe są różne. Myśmy nie mieli basenu tylko w Kapadocji (ale tam
      jest przyjazny klimat. Ale w jednym hotelu, pilot już nam zdradził że będzie
      basen, wszyscy nie moga się doczekac kiedy dojedziemy a na miejscu okazało się
      że ... z basenu nie można skorzystać, bo ... przy basenie organizowane jest
      wesele!!! Pozostał zimny natrysk. Ale za to w innym hotelu basen z cudownie
      chłodną wodą, podają wino i cudownie zimne piwo. Stawiasz kieliszek na brzegu
      basenu, przełyniesz się, siegniesz do kieliszka (z basenu), ech szkoda było
      wychodzić. Ale akurat w tym hotelu pokoje bardzo nędzne a łazienka - egoztyka.
      Trudno jednak na tej podstawie wyciagać jakiekolwiek wnioski dotyczące hoteli bo
      np. z Triadą jechało w szczycie sezonu 10 autokarów. A więc trafiali do róznych
      hoteli. ( W Stambule, w hotelu basen był bodobno na drugim piętrze, taka jakby
      większa wanna - nie byłam).
      • x5656 Re: Pytanie dotryczące objazdówek 05.10.16, 14:38
        Oj z tymi kieliszkami na brzegu basenu to pojechałeś...wszędzie ze wgzlędu na bezpieczeństwo dają na basenie napoje w plastiku.
    • Gość: rudika Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: *.chello.pl 13.03.07, 19:33
      Byłam we wrześniu 2005 na objazdówce z Triadą, bez zarzutów, z tego co pamiętam
      na objeździe basen był tylko w hotelu w Kapadocji, ale po całym dniu
      zwiedzania, gdzie możesz jeszcze sobie zafundować Wieczór Turecki - nie będzie
      na to czasu :))

Zawsze możesz to nadrobić podczas pobytu w Alanyi czy Side.
    • Gość: MartaL Re: Pytanie dotryczące objazdówek IP: 188.116.35.* 05.10.16, 10:59
      Nie polecam wycieczki objazdowej pt. „Buongiorno pepperoncino”. Ogromny stres i ostatecznie, niezadowolenie z pobytu, są wynikiem m.in. braku ówczesnego poinformowania o hotelu i miejscowości, w której będziemy stacjonować. Najgorszym aspektem całego pobytu były dramatyczne warunki zakwaterowania i wyżywienia. Nie mogliśmy wybrać żadnego posiłku, otrzymywaliśmy zimne jedzenie i nie wiedzieliśmy co otrzymamy. Z racji takich zachowań towarzyszyło nam uczucie poniżenia i kompletnego braku szacunku do nas ze strony obsługi. Nie było także wsparcia w tych kwestiach ze strony redydentów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka