Dodaj do ulubionych

Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:49
Proszę o opinie na temat warunków pobytowych w Hotelu Sultan Sipahi Resort
Dzięki za otrzeżenia i przestrogi ale również sympatyczne opinie :-)
Obserwuj wątek
    • adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 09.02.07, 21:35
      Hej podaj maila to Ci podesle kilka informacji.
      Ja wybieram sie do Sultana Sipahi Resort 08/08 do 22/08.
      A Ty kiedy planujesz wypoczynek??
      pozdrawiam
      • Gość: Balkonia Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.piekary.net 10.02.07, 18:12
        www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Sultan+Sipahi-ch_ub-hid_35598.html
      • Gość: ala Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:27
        Do Rurcji wybieramy na pobyt w ramach opcji 7+7.
        Planowany wyjazd to 23.05 br.
        Jesli masz jakieś informacje podeślij mi je na gg 2634893.
        Pozdrawiam
        • Gość: iza9626 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:01
          Hej
          My też wybieramy się do tego hotelu w tym samym terminie i też mamy opcje 7+7 z
          Triady, lecimy z Warszawy.
          • Gość: ala Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:58
            Ooooo jak miło bedzie się spotkac na lotnisku w warszawie juz 23 maja ;-)
            Ile osób zabierasz ze sobą.
            Ja jadę z dwoma koleżankami.
            Pozdrawima
            • Gość: iza9626 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:33
              Hej
              Ja tez jadę z dwoma koleżankami
              To do zobaczenia
              Pa
      • Gość: P Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.gala.net.pl 11.02.07, 11:54
        kurcze ja lecę 25.07.2007 z rodzina...
        • adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 11.02.07, 15:43
          linki :
          www.alanyaforum.com/alanya/viewtopic.php?t=2674
          forum.wakacje.pl/turcja/sultan_sipahi_resort_w_pigu%B3ce-621783.html&szukaj_w=body&select=sultan%20sipahi%20w%20pigu%B3ce&sort=#ftw
          Te brzydkie zdjęcia z niemieckiej strony holidaycheck pochodzą z części ***
          Sultan Sipahi a nie Sultani Sipahi Resort****.
          Po dlugich namysłach i trudnym wyborze wybieram sie w sierpniu z ITAKĄ do
          SULTANA SIPAHI RESORT wybralam ten hotel ze wzgledu na dogodne
          położenie....zebrałam wiele pozytwynych opini od osob będących wlaśnie w tym
          hotelu... i mam nadziej ze wakacje będą udane :)
          pozdrawiam
          • Gość: Balkonia Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.piekary.net 12.02.07, 15:29
            Ta, z brzydkiej części, no cóż jeżeli myślisz ze jadąc z ITAKĄ czy TRIADĄ
            zakwaterują Was w innej ( lepszej )części to gratuluję.

P.S

Dlaczego często czytam opinie ludzi którzy piszą i skarżą się na zakwaterowanie
            w danym hotelu i stwierdzają że inne narodowości ( Niemcy, Anglicy ) byli
            zakwaterowani w lepszej części czy pokojach?
            • adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 12.02.07, 18:17
              Hej
              chyba zle przeczytałaś.... napisałam , że brzydkie zdjecia a nie z "brzydkiej
              części" pochodzą z Sultan Sipahi 3*** .... a nie z Sultan Sipahi Resort 4**** ..
              przekonam sie co do jakości hotelu i oczywiście nie omieszkam opisać swoich
              wrażen z pobytu...
              pozdrawiam

Gość portalu: Balkonia napisał(a):

> Ta, z brzydkiej części, no cóż jeżeli myślisz ze jadąc z ITAKĄ czy TRIADĄ
              > zakwaterują Was w innej ( lepszej )części to gratuluję.
              >
              > P.S
              >
              > Dlaczego często czytam opinie ludzi którzy piszą i skarżą się na zakwaterowanie
              >
              > w danym hotelu i stwierdzają że inne narodowości ( Niemcy, Anglicy ) byli
              > zakwaterowani w lepszej części czy pokojach?
            • myniek1 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 16.02.07, 22:18
              Po co siejesz panikę? Akurat Itaka sprzedaje i część 3* i 4* - kupuiłam 4* i
              mam to zagwarantowane w umowie. Tym bardziej, że obie części hotelu to osobne
              budynki i różnią się od siebie - raczej trudno o pomyłkę (nawet celową).
              Sultan Sipahi Resort to budynek z restauracją i innymi udogodnieniami, także z
              głównym hollem i recepcją.
              Nie chciałabym być w skórze tego, kto by chciał zakwaterować mnie niezgodnie z
              umową.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka