Gość: ala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 20:49 Proszę o opinie na temat warunków pobytowych w Hotelu Sultan Sipahi Resort Dzięki za otrzeżenia i przestrogi ale również sympatyczne opinie :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 09.02.07, 21:35 Hej podaj maila to Ci podesle kilka informacji. Ja wybieram sie do Sultana Sipahi Resort 08/08 do 22/08. A Ty kiedy planujesz wypoczynek?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balkonia Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.piekary.net 10.02.07, 18:12 www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Sultan+Sipahi-ch_ub-hid_35598.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.07, 21:27 Do Rurcji wybieramy na pobyt w ramach opcji 7+7. Planowany wyjazd to 23.05 br. Jesli masz jakieś informacje podeślij mi je na gg 2634893. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza9626 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:01 Hej My też wybieramy się do tego hotelu w tym samym terminie i też mamy opcje 7+7 z Triady, lecimy z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:58 Ooooo jak miło bedzie się spotkac na lotnisku w warszawie juz 23 maja ;-) Ile osób zabierasz ze sobą. Ja jadę z dwoma koleżankami. Pozdrawima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza9626 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 13:33 Hej Ja tez jadę z dwoma koleżankami To do zobaczenia Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.gala.net.pl 11.02.07, 11:54 kurcze ja lecę 25.07.2007 z rodzina... Odpowiedz Link Zgłoś
adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 11.02.07, 15:43 linki : www.alanyaforum.com/alanya/viewtopic.php?t=2674 forum.wakacje.pl/turcja/sultan_sipahi_resort_w_pigu%B3ce-621783.html&szukaj_w=body&select=sultan%20sipahi%20w%20pigu%B3ce&sort=#ftw Te brzydkie zdjęcia z niemieckiej strony holidaycheck pochodzą z części *** Sultan Sipahi a nie Sultani Sipahi Resort****. Po dlugich namysłach i trudnym wyborze wybieram sie w sierpniu z ITAKĄ do SULTANA SIPAHI RESORT wybralam ten hotel ze wzgledu na dogodne położenie....zebrałam wiele pozytwynych opini od osob będących wlaśnie w tym hotelu... i mam nadziej ze wakacje będą udane :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balkonia Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie IP: *.piekary.net 12.02.07, 15:29 Ta, z brzydkiej części, no cóż jeżeli myślisz ze jadąc z ITAKĄ czy TRIADĄ zakwaterują Was w innej ( lepszej )części to gratuluję. P.S Dlaczego często czytam opinie ludzi którzy piszą i skarżą się na zakwaterowanie w danym hotelu i stwierdzają że inne narodowości ( Niemcy, Anglicy ) byli zakwaterowani w lepszej części czy pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
adagia1980 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 12.02.07, 18:17 Hej chyba zle przeczytałaś.... napisałam , że brzydkie zdjecia a nie z "brzydkiej części" pochodzą z Sultan Sipahi 3*** .... a nie z Sultan Sipahi Resort 4**** .. przekonam sie co do jakości hotelu i oczywiście nie omieszkam opisać swoich wrażen z pobytu... pozdrawiam Gość portalu: Balkonia napisał(a): > Ta, z brzydkiej części, no cóż jeżeli myślisz ze jadąc z ITAKĄ czy TRIADĄ > zakwaterują Was w innej ( lepszej )części to gratuluję. > > P.S > > Dlaczego często czytam opinie ludzi którzy piszą i skarżą się na zakwaterowanie > > w danym hotelu i stwierdzają że inne narodowości ( Niemcy, Anglicy ) byli > zakwaterowani w lepszej części czy pokojach? Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: Hotel Sultan Sipahi Resort - opinie 16.02.07, 22:18 Po co siejesz panikę? Akurat Itaka sprzedaje i część 3* i 4* - kupuiłam 4* i mam to zagwarantowane w umowie. Tym bardziej, że obie części hotelu to osobne budynki i różnią się od siebie - raczej trudno o pomyłkę (nawet celową). Sultan Sipahi Resort to budynek z restauracją i innymi udogodnieniami, także z głównym hollem i recepcją. Nie chciałabym być w skórze tego, kto by chciał zakwaterować mnie niezgodnie z umową. Odpowiedz Link Zgłoś