Dodaj do ulubionych

transport SIDE- ALANYA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 22:37
Czy ktoś wie ile kosztuje dolmusz z Side do Alanyi?Czy Jeżdzą tak samo często
jak te na krótszych trasach?do której godziny?Ewentualnie ile może kosztować
taxi z Alanyi do Side gdyby się nie zdążyło na ostatni autobus.Dzięki za
wszystkie inf.
Obserwuj wątek
    • Gość: emc Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 07:46
      Pomocy!!! Czy nikt nie jeżdził między Side a Alanią?
      • Gość: ania w. Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 09:11
        kiedys planowałam przejażzkę z Alanyi do Side ,ale się jakos zreflektowałam -
        autobus w 1 stronę kosztuje chyba 3 $ jak pamiętam
    • Gość: rezydentka Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:01
      Dolmusze nie kursują na trasie Side-Alania, tą trasę możesz pokonać autokarem
      rejsowy (jeżdżą dosyć często) koszt to 7 lir, a w Side odchodzą z Manavgat
      Otogar - dworzec autobusowy w pobliżu Manavgat Kavsak.
    • Gość: emc Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:24
      Dzięki za informacje. Wiesz może jeszcze jak te rejsowe autobusy jeżdzą ;dość
      często czy może 1-2 na dobę? Wielkie dzięki.Ewa
      • Gość: REZYDENTKA Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:32
        Średnio co 1h i jeżdżą całą dobę.
        • Gość: mario Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.ip.netia.com.pl 15.07.14, 17:10
          Witam,,,mam pytanko,czy zna ktoś jakiś kontakt do Polaka mieszkającego w Turcji ?/chodzi mi o pewnego rodzaju biznes,,,
    • Gość: emc Re: transport SIDE- ALANYA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.07, 14:25
      Nie doczytałm-już wiem,że dość często.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka