t.atomic 07.03.07, 20:27 prosze o opinie o tym obiekcie oraz otoczeniu , jaka temperatura w maju Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: alara park IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 22:39 Sporo zdjec na stronie: www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=1954 Odpowiedz Link Zgłoś
b32 Re: alara park 08.03.07, 08:44 Witaj! Ja wybieram się tam w lipcu z rodzinką i przyjaciółmi i też usilnie poszukuję wszelkich danych na temat obiektu.Niestety, niewiele udało mi się do tej pory zdobyć, gdyż jak sądzę ten hotel nie jest popularny wsród polskich turystów - wybieraja zazwyczaj któryś z trzech innych z kompleksu Alara ( Alara,West lub Star). Przegladalam zagraniczne strony, szczególnie niemieckie to ma raczej dobre opinie, a jak wiadomo Niemcy to dość wymagający turyści. Podobno jest uczęszczany także przez turystów zza wschodniej granicy. Zadawałam także ostatnio pytanie Bogusi w tasiemcowym wątku o Alanii i odpowiedziała mi tylko tyle, że w hotelu nie była, ale zna go z opini turystów i w 90% byli zadowoleni. Poszukam zdjęć, ktoóre ściągnęłam z jakiejś zagranicznej strony i Ci prześlę linka. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
b32 Re: alara park 08.03.07, 08:54 www.agne.com.tr/?bG5nPXRyJm1vZHVsPXRlc2lzbGVyXzImb3RlbF9JRD0zOA== o,tutaj jest dużo fotek z Alara Park Odpowiedz Link Zgłoś