Dodaj do ulubionych

Sidera / Alara Star / Side Mare

IP: *.bremultibank.com.pl 17.04.07, 16:56
Witajcie!
Liczę na was. Muszę szybko podjąć decyzję odnośnie wyjazdu.
Proszę napiszcie co wybrać. Mam trzy propozycje, wszystkie all inclusive.

1/ Hotel Sidera z Itaki
2/ Alara Star z Itaki
3/ Hotel Side Mare z Neckermana

Zależy mi na hotelu, by było czysto, dobre jedzenie, duży przyjemny basen.
Mniej zależy mi na okolicy i na plaży. Proszę pomóżcie w wyborze.
Z góry dziekuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: grażka Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.devs.futuro.pl 17.04.07, 17:23
      Polecam sidere bylam w hotelu obok ale rezydent byl na oba i zebrania mielismy
      wspolne, ludzie chwalili bardzo hotel,jedzenie animacje, moj tez byl super
      • Gość: Magda Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 18:01
        Jesli tylko takie masz wymagania to Alara Star napewno je spelni.
        • Gość: piter Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.bremultibank.com.pl 18.04.07, 17:01
          Byłaś w Alara Star? Warto ten hotel wybrać? Napisz coś na ten ten temat.
      • Gość: Marek Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.aster.pl 21.04.07, 14:13
        Może ktoś był w Side Mare oferowanym przez Neckerermana. Czy warto go wybrać?
        • Gość: izabell Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.07, 21:44
          bylismy w tamtym roku było super polecam
    • Gość: mikkka Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.icpnet.pl 17.04.07, 19:53
      a kiedy sie wybierasz? ja lece z rodzinka 13 czerwca do hotelu sidera. hotel ,
      jedzonko ,baseny, ogrod ponoc rewelacja,troche nieciekawa okolica ,bo wokolo
      same hotele,ale ja jade odpoczac.
      • Gość: piter Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.bremultibank.com.pl 18.04.07, 16:59
        Ja dopiero w sierpniu. Raczej zdecyduję się na hotel Sidera. Będę wdzięczny
        jeśli mógłbym liczyć na jakieś uwagi, gdy już wrócisz. Mój adres
        cavesh@poczta.onet.pl
        Jedziemy z dwuletnim dzieckiem.
        • Gość: mikkka30 Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.icpnet.pl 18.04.07, 17:26
          napisze jak wroce,ja lece z 12 i 5 latkiem.Mam nadzieje,ze bedzie ok.
          • Gość: Magda Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 18:38
            Ja bylam w hotelu Alara, w Star chodzilismy sobie czasami na basen i
            animacje.mi sie moj hotel bardziej podobal,ale Alara star tez fajny, jedzenie
            jest wszedzie takie samo i dobre, basen duzy z barkiem,wiec mozna sobie pic i
            siedziec w wodzie.Elegancki hotel.
    • Gość: piter Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.bremultibank.com.pl 19.04.07, 13:44
      Może ktoś napisze coś o hotelu Sidera.
      • Gość: elly lilly Re: Sidera / Alara Star / Side Mare IP: *.aster.pl 03.05.07, 13:23
        skorzysjat z wyszukiwarki, byl taki watek ze 3 miesiace temu. bylam w siderze w
        zeszlym roku i bylam b.zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka